Ocaran turkinjom

Ja nisam potpuni ateista, jer verujem u nesto da ima, mozemo to nazvati Bogom kako god. Religije u 21.veku su besmislene, treba postovati naravno. U budocnosti cemo svi verovati u tu neku kosmicku silu I zvati je jednom imenom. Religija, political I ostalo ovde nije Tema I necemo o tome da pricamo. A upravo jer I dalje postoje dosta sovinisti I religijski fanatici pucaju medjunacionalni brakovi. Eto primer sve I da sam uso u vezu sa tom turkinjom verovatno bi njeni roditelji to odmah prekinuli jer Turskoj su bas zagrizeni verom
Kako mislis da si usao.....jeste, ti udjes i oni te puste pa onda reaguju....aha....
Ima toliko devojaka u Turskoj koje ne mogu napolje bez muske pratnje izuzev rodjaka, ali neke cak i tada moraju musku pratnju...
A vala i sa razlogom, toliko ih cvrsto drze da su kao lubenica krajem avgusta...malo je taknes i ona se raspukne i pocne iz nje slast da tece...kao i svaka napupela devica...
Ako je devica....

Kako mislis da si usao.....jeste, ti udjes i oni te puste pa onda reaguju....aha....
Ima toliko devojaka u Turskoj koje ne mogu napolje bez muske pratnje izuzev rodjaka, ali neke cak i tada moraju musku pratnju...
A vala i sa razlogom, toliko ih cvrsto drze da su kao lubenica krajem avgusta...malo je taknes i ona se raspukne i pocne iz nje slast da tece...kao i svaka napupela devica...
Ako je devica....
Ti si ziveo u Turskoj ili imas informacije ove od nekog iz Turske/Istanbula? Ja znam da su oni dosta patrijahalni I religiozni, I da veza sa osobom suprotne religije I nacionalnosti gotovo nemoguce. Jedino da se poturcis. Mlade turkinje sigurno imaju seks.potrebu isto kao I srpkinje ili bilo koje druge sto je prirodno. Ako je to sve stvarno tacno jer mi I pricao I prijatelj koji je turcin da su device onda mi ih stvarno zato, 21. vek je

Ti si ziveo u Turskoj ili imas informacije ove od nekog iz Turske/Istanbula? Ja znam da su oni dosta patrijahalni I religiozni, I da veza sa osobom suprotne religije I nacionalnosti gotovo nemoguce. Jedino da se poturcis. Mlade turkinje sigurno imaju seks.potrebu isto kao I srpkinje ili bilo koje druge sto je prirodno. Ako je to sve stvarno tacno jer mi I pricao I prijatelj koji je turcin da su device onda mi ih stvarno zato, 21. vek je
zao*

E sad zato me tako gledala moze biti samo iz DVA tri razloga. Prvi da Sam retard neki koji zasmejava bus I lupa gluposti, drugi da Sam ko Sto kazes bio umazan, imao neku cudnu frizuru, majicu it'd a ni to nije, nego normalno pricamo sa prijateljem. Trece jedino moze biti privlacnost, a nisam ruzan
Recimo da je stvarno bila zainteresovana. Kako znas zasto je bila zainteresovana? Sta bi radio u slucaju da dodje do zakljucka da je pogresila i da ti nisi ono sto je ona mislila da jesi? Na drugu stranu, ako ti nije bitno sta stoji iza njene zainteresovanosti, onda bi po nekoj logici trebalo da ti bude svejedno da li spavas s njom ili s nekom koja dobro glumi. Stavise, ova druga varijanta bi ti mozda vise odgovarala zato sto 1) zahteva manje truda s tvoje strane, 2) nece doci do razocarenja, 3) moze da traje u nedogled, i 4) mozes da dobijes sta god hoces. Ako ti je bitno, onda, s obzirom da znas vrlo malo o njoj, mozda uopste ne vredi da joj posvecujes bilo kakvu paznju.

Seksualni nagon je normalna fizioloska potreba kod muskaraca I zena. Prisutna je kod oba pola podjednako. Da je tako kako to kazes onda bi zene bile aseksualne ili bi im I go muskarac I drvo bili isto. E sad ne razumem se toliko u medicinu I seksologiju Ali kazu da muskarcu su kao navodno vise zainteresovani zbog povisenog testosterone. Mozemo reci da je zenama drugaciji mozak nego muski, trece stav da svaka treba da bude dama a ne k..can I da svakim daje I tu tvrde pazar I probiraju ko Im najvise odgovara.
Prvo kazes da je seksualni nagon podjednako prisutan kod oba pola, a onda kazes da je kod muskaraca jaci zbog povisenog testosterona. Meni te dve recenice deluju kao da su u sukobu jedna s drugom :) Sta ti mislis o tome?

Nije bitno zasto je kod muskaraca nagon jaci. Poenta je da je jaci. Kolika je verovatnoca da neko ko je natprosecno zgodan naidje na zenu koja ce hteti u istom trenutku da spava s njim? I kakva bi to devojka morala da bude?

Prije nekoliko godina bilo bi mi nezamislivo uopce ista razmatrati s osobom koja nije bijela, umjerena krscanka/jos bolje agnostickinja, danas sam nesto umjereniji, Zidovke, sunitkinje i nebjelkinje su jos uvijek ogromno "NE", s tim da bi bez problema prihvatio sijitkinju/Iranku, ukoliko bi me ona naravno htjela i bila antisemitkinja barem u istoj razini u kojoj i ja.
Od Turkinja, pa sve da su iz meni prihvatljivog Istanbula, ne vidim nikakve koristi.
Ovo je samo moje misljenje koje odrazava mene i sada, pitanje je kuda ce ovo moje putovanje za zivota odvesti.

Ukratko - ako te ta tvoja Turkinja veseli, postoji nacin da je pronadjes.
Odi u Istanbul, javi se medijima, danasnji svijet jedva ceka da se dogode takve happy end bajke koje se mogu prodati vijestima.

Beograd je lep grad, veliki I najlepsi na balkanu. Sto kazes u odnosu na Istanbul, Toliko, Njujork je Mali, Ali ovo su megalopolisi realno. Hteo Sam samo da kazem da od velikog ima I veci. I naravno da nije ni bitno ko odakle dolazi vec kakav je

Poslednja izmena od moderatora:
Beograd je lep grad, veliki I najlepsi na balkanu. Sto kazes u odnosu na Istanbul, Toliko, Njujork je Mali, Ali ovo su megalopolisi realno. Hteo Sam samo da kazem da od velikog ima I veci. I naravno da nije ni bitno ko odakle dolazi vec kakav je
BG jeste lep , ali ima xy boljih, lepših i većih. To će svako da potvrdi bio on rodjen u njemu ili ne. Ima vrline, ali i mane. Vrline su za turiste, mane su velike za one koji žive ovde.

Je li krompir, kad vec teras sprdnju bicu sad malo vulgaran 😀 Pitao drugara danas iz zezanja jel cu biti turcin ako ozenim turkinju, a on ce meni neces biti turcin nego ku..ina 😂
Ja sam vrlo ozbiljan bio u svojim komentarima.
Treba da promenis pristup devojkama jer ako te je vecina odbila sa "imam decka" cenim da u prvih 10 min price sa devojkom obavezno postavis nepotrebno pitanje a to je :
- "jel imas decka"?
Pa i da ima ako joj privuces paznju ako joj prijas za pricu ako si joj lep ne brini da li ima decka. To ce ona resiti. I pokazati malim signalima da si je zainterrsovao i pozeleti opet da se vidite :D
Ali ne ti nemas strpljenja moras da joj natrljas na nos da si bio u Istanbulu i da su tamo ribe kul a sve nase su bicarke i sad imamo dve teme gde patis i pitas se zasto su sve lude a ti si prava prilika za svaku devojku.

Ja sam vrlo ozbiljan bio u svojim komentarima.
Treba da promenis pristup devojkama jer ako te je vecina odbila sa "imam decka" cenim da u prvih 10 min price sa devojkom obavezno postavis nepotrebno pitanje a to je :
- "jel imas decka"?
Pa i da ima ako joj privuces paznju ako joj prijas za pricu ako si joj lep ne brini da li ima decka. To ce ona resiti. I pokazati malim signalima da si je zainterrsovao i pozeleti opet da se vidite :D
Ali ne ti nemas strpljenja moras da joj natrljas na nos da si bio u Istanbulu i da su tamo ribe kul a sve nase su bicarke i sad imamo dve teme gde patis i pitas se zasto su sve lude a ti si prava prilika za svaku devojku.
Ne ja sasvim normalno prilazim devojkama. Tjst. prilazim samo ako me primeti, daje neke signale(gleda, namiguje,smeje se...) Kada startujem, naravno, nikad se ne seljacim pricama "ee mala vidis frajera ispred sebe" itd... Nemam 15godina I nisam seljak. Naravno da znam ako naglasi da ima momaka, ocigledno joj se ne dopadam ili je u ozbiljnoj vezi I ne zeli problem I to postujem. Ovde pricam zapravo da je uopste nemoguce prici vecinu cura, cak I bez starta da buses nesto ljubazan I pomognes odmah ce reci "Imam decka!".Ja Sam naravno imao devojke I ponavljam nije mi problem naci, nego njen karakter nadrkan. Tome su najvise doprinele drustvene mreze, gomilanjem lajkova. Svaka koja dobije 500 I vise uzvezdi se da je Kim Kardashian I glumi lazno samopouzdanje. S' obzirom kolilo ima filtera, fotosopa, ja instagramu ne pridajem paznju ni Malo, jer je sve fejk I priznajem samo uzivo. Traze princeve da je bogat, maneken, fudbaler... Ok sve to ako riba izgleda vrhunski I ima jesam, ali brate I ove prosecne nesto glume. Ponavljam nije problem naci curu, nego ziveti sa njom

problem su mesta gde curu tazis !
na splavovima u Bg ili nekim mestima za koje se zna koja ekipa izlazi ne trazi neku slicnu sebi. Da li si pomislio nekad na taj detalj?

Nemoj mi reci da nemas drugarice koje bi mogle eventualno da ti nabace drugaricu?

Moras da probas Ti licno da promenis taj stav pun gorcine "...nego je njen karakter nadrkan" sta to znaci ?
Od kad se baksuzi smejulje u izlasku pa te spusti posle 5min price?
Previse je nelogicnosti i neobicnih detalja u tvojim poatovima.

E bas zato univerzalni savet, ukoliko ga zelis, jeste napravi samoanalizu sebe i pokusaj iz drugacijeg priatupa da sagledas danasnje m/z odnose i prilagodi se nekom obrazcu koji tebi lezi. Da budes ti pravi TI i da se ne foliras jer sve ribe folirante nanjuse lagano.

Ako zelis iskljucivo sex ne trazi devojku...idi plati neke raWe jer od normalnih devojaka samo kres semu nikada neces dobiti

Od gledanja nista nema prokuzio si to i sam.Nasao ti da ocijukas u metropoli.Moza je ona i bila turista kao i ti
Pa sta sam trebao da naskocim na nju I krenem joj zvaku pre punim busem? 😂 Da smo sami bili ko zna sta bi bilo. Ja Sam imao flertovanja sa devojkama, Ali ovako ne. Ozbiljno sad pisem, da smo Sami bili na keca bi se. Ali jbg, kad nemas skrece, onda neka ostane kao lepa uspomena 😉

Back