Obustavljen saobraćaj putničkih vozova do Novog Sada

Koje je za to da se dogovorimo da se nakon pada ove gamadi, pored polićacadi, procesuiraju i svi zaposleni u železnici koji su učestvovali u ovome? Od direktora do šalteruša. Da se finansijski gubitak za sve dane kada je žel. saobraćaj bio obustavljen refundira iz imovine tih službenika. Naravno sa kamatom. Ne smemo ih zaboraviti.
mane, stižem noćas tu kod vas

ma idem bre noćas vozim pa ću biti u autu,
:rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:

зар не рече прекључе да ће тебе новосађани сачекати у дочеку са студентима који стижу јел и те мантре ?

možda rano ujutru, ne moram da spavam ;)
ма да, на крају ће бити можда прексутра !:rotf::rotf::rotf:

Koje je za to da se dogovorimo da se nakon pada ove gamadi, pored polićacadi, procesuiraju i svi zaposleni u železnici koji su učestvovali u ovome? Od direktora do šalteruša. Da se finansijski gubitak za sve dane kada je žel. saobraćaj bio obustavljen refundira iz imovine tih službenika. Naravno sa kamatom. Ne smemo ih zaboraviti.

Nije to samo finansijski gubitak, ta gamad pravi cirkus nebil održali krimi sistem (žv)alavoga psiha, to je deo organizovanog kriminala, to je za ozbiljnu robiju.

:rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:

зар не рече прекључе да ће тебе новосађани сачекати у дочеку са студентима који стижу јел и те мантре ?

ма да, накрјау ће бити можда прексутра !:rotf::rotf::rotf:

ma da jbt.... baš tako hahhahhhahhhhhhhh
mislila sam da me ti dočekaš, ali nekako nisi bio prijemčiv . ja sam htela da se ti ponudiš tom pričom, ali ti si me iskulirao haha

ma da jbt.... baš tako hahhahhhahhhhhhhh
јел се овак охистерично по тастатури понаша једна тобож толико смаохваљена научница ? :think:
mislila sam da me ti dočekaš, ali nekako nisi bio prijemčiv . ja sam htela da se ti ponudiš tom pričom, ali ti si me iskulirao haha
не контактирам ја лично са сваким, поготово не са контра ботовима. нијесу вредни моје пажње уживо

пре два дана си ми рекла овде хвалећи се КАКО ЋЕ ТЕ НОВОСАЂАНИ ДОЧЕКАТИ са студентима (није први пут да говориш неистине ...)

а сад нека трећа прича, у ауту ћеш ноћити ... и четврта, можда ујутру ...

видим ја на крају ће испасти - можда прекосутра :rotf:

јел се овак охистерично по тастатури понаша једна тобож толико смаохваљена научница ? :think:

не контактирам ја лично са сваким, поготово не са контра ботовима. нијесу вредни моје пажње уживо

пре два дана си ми рекла овде хвалећи се КАКО ЋЕ ТЕ НОВОСАЂАНИ ДОЧЕКАТИ са студентима (није први пут да говориш неистине ...)

а сад нека трећа прича, у ауту ћеш ноћити ... и четврта, можда ујутру ...

видим ја на крају ће испасти - можда прекосутра :rotf:

Ma, dirala sam te, znaš, da te malo nerviram
Inače, ne mogu da ostavim decu na tri dana, danas je pauza. juče i sutra u fulu ! ;)

Pusti ta sranja,
нису то срања , занш ти то одлично
jel istina da si ti ovde svojevremeno zastupao (žv)alavi psiho?
ок видим да те то болуцка па пребауцјеш темицу...
јесам говорио око корупције пре надстрешнице да ен мора он ѕа све да зна и да одговар за све манифетлуке куплерај и лоповлук нарко бандита попут ВУЧЕВИЋА КОГА ГОДИНАМА ОВДЕ ПЉУЈЕМ јер због њега ни један тендер у нс не може да прође а да он не умеша своје рпсте!

то стоји, као што стоји да одувке пишем прротив титоистичког система

а оно за шта ти сад хоћеш мене дапљујеш је да сам ја при паду надстрешнице брнаио тобож вучића јер сам рекао да ниеј она реконструисана?
па види ми у новом саду нисмо ПОЈМА ИМАЛИ ДА ЈЕ ОНА ДИРАНА јер дуго стојала као под радовима али они радови шминкераја, фассада и та п матерна...

ја сам пљувао милу пајић одавно као играчицу удбе и нисам хтеп уѕстуденте док је она ту!

када су се студенти иѕ србије и београда 01.02.2025 У НОВОМ САДУ НА ПРОТЕСТУ ЈАВНО ДИСТАНЦИРАЛИ ГРУПЕ СТАВ (МИЛА ПАЈИЋ) ЈА САМ ТАД УЗ СТУДЕНТЕ СВИМ СРЦЕМ!

јер су се дистанцирали бандита које им подмеће титоистички систем са циљем да им контролише протесте!

а то штати причаш овде изван србиеј кога брига ?

ајде докажи да си из србије ?
ја ћу лако доказати да ја јесам

ја се бар не представљам да сам однекле одакле нисам...

Poslednja izmena:
Ma, dirala sam te, znaš, da te malo nerviram
дакле признајеш да си лагала да ће те дочекати новосађани .

ај добро чачкала си ме...

Inače, ne mogu da ostavim decu na tri dana, danas je pauza. juče i sutra u fulu ! ;)
иначе, ако дођеш, исто као и за све остале са крсте, а устреба ти било шта , ту сам.

па и преноћиште моај породица ће радо изаћи у сусрет.

нису то срања , занш ти то одлично

ок видим да те то болуцка па пребауцјеш темицу...
јесам говорио око корупције пре надстрешнице да ен мора он ѕа све да зна и да одговар за све манифетлуке куплерај и лоповлук нарко бандита попут ВУЧЕВИЋА КОГА ГОДИНАМА ОВДЕ ПЉУЈЕМ јер због њега ни један тендер у нс не може да прође а да он не умеша своје рпсте!

то стоји, као што стоји да одувке пишем прротив титоистичког система

а оно за шта ти сад хоћеш мене дапљујеш је да сам ја при паду надстрешнице брнаио тобож вучића јер сам рекао да ниеј она реконструисана?
па види ми у новом саду нисмо ПОЈМА ИМАЛИ ДА ЈЕ ОНА ДИРАНА јер дуго стојала као под радовима али они радови шминкераја, фассада и та п матерна...

ја сам пљувао милу пајић одавно као играчицу удбе и нисам хтеп уѕстуденте док је она ту!

када су се студенти иѕ србије и београда 01.02.2025 У НОВОМ САДУ НА ПРОТЕСТУ ЈАВНО ДИСТАНЦИРАЛИ ГРУПЕ СТАВ (МИЛА ПАЈИЋ) ЈА САМ ТАД УЗ СТУДЕНТЕ СВИМ СРЦЕМ!

јер су се дистанцирали бандита које им подмеће титоистички систем са циљем да им контролише протесте!

а то штати причаш овде изван србиеј кога брига ?

ајде докажи да си из србије ?
ја ћу лако доказати да ја јесам

ја се бар не представљам да сам однекле одакле нисам...

Po dužini referata se vidi koga ovde bolucka. Iako pitanje bilo konkretno, pa se konkretno moglo i reći.
I šta kažeš, nisi znao da se čačkalo po nadstrešnici al si znao da Mila Pajić još u obdaništu zaigrala za udbu? Ti si jedan ozbiljan Ljuban, nema zezanja.

Po dužini referata se vidi koga ovde bolucka.
није тачно
Iako pitanje bilo konkretno, pa se konkretno moglo i reći.
I šta kažeš, nisi znao da se čačkalo po nadstrešnici al si znao da Mila Pajić još u obdaništu zaigrala za udbu? Ti si jedan ozbiljan Ljuban, nema zezanja.
да знао сам ѕа милу пајић а јасан си ми и ти поптуно чим је браниш

ја сам ти одговорио и увјек ћу бити уз студенте док су они дистанцирани ОД ЛОПОВСКЕ ОПОЅИЦИЈЕ КОЈА ЈЕ ИСТИ СИСТЕМ КАО И ВЛАСТ
И ДОК СУ ДИСТАНЦИРАНИ ОД ГРУПЕ СТАВ И СЛИЧНИХ ТОБОЖ АКТИВИСТА

а сад ти лепо нама кажи одакле си ?

овде се много гураш око ове теме, и подстрекујеш народ ...
а кад год треба доћи на некивелики протест нема те само си на тастатури активан

ја лако докажем д сам из србије а ти ???

ја ниакда нисам причао да сам однекле одакле заправо нисам :mazi:

није тачно

да знао сам ѕа милу пајић а јасан си ми и ти поптуно чим је браниш

ја сам ти одговорио и увјек ћу бити уз студенте док су они дистанцирани ОД ЛОПОВСКЕ ОПОЅИЦИЈЕ КОЈА ЈЕ ИСТИ СИСТЕМ КАО И ВЛАСТ
И ДОК СУ ДИСТАНЦИРАНИ ОД ГРУПЕ СТАВ И СЛИЧНИХ ТОБОЖ АКТИВИСТА

а сад ти лепо нама кажи одакле си ?

овде се много гураш око ове теме, и подстрекујеш народ ...
а кад год треба доћи на некивелики протест нема те само си на тастатури активан

ја лако докажем д сам из србије а ти ???

ја ниакда нисам причао да сам однекле одакле заправо нисам :mazi:

Preslatko, jedino što te nikad nisam pitao odakle si iz razloga što me zabole.
Pitao dal ti ranije zastupao ovde (žv)alavi majmun? Nisam ni tražio dokaze, samo pitao. Ako može bez epova, samo odgovor.

Preslatko, jedino što te nikad nisam pitao odakle si iz razloga što me zabole.
зато што сви знају доавде да сам иѕ новог сада
код мене лагања НЕМА нити икада користим још који ник, нити ишта кријем :mazi: :rtfm:
Pitao dal ti ranije zastupao ovde (žv)alavi majmun?
нисам га ѕаступао, да сам га увјек брнаио, рекох ти већ и обајнсих

Nisam ni tražio dokaze, samo pitao. Ako može bez epova, samo odgovor.
одговорио сам

ти мени одговори , јеси ли из србије ?

зато што сви знају доавде да сам иѕ новог сада
код мене лагања НЕМА нити икада користим још који ник, нити ишта кријем :mazi: :rtfm:

To je samo tvoj garant kvaliteta, stalno mašeš s tim.
Nedo bog da si iz Leskovca i promenio nik, to bi bio siguran znak da nešto kriješ. Ovako znamo da si veliki car. U svojoj glavi.

нисам га ѕаступао, да сам га увјек брнаио, рекох ти већ и обајнсих

Nisi uvek branio (žv)alavi degenerik, to bi značilo da nekad jesi, neki red bi bio da batališ držanje predavanja.

одговорио сам

ти мени одговори , јеси ли из србије ?

Jesam, u čemu problem da nisam?

Back