A mislis , ako ne udjemo , bombardovace nas opet ?
Pa nije iskljuceno . Al opet ne trrevba da udejmo u NATO . Pogotovo ne sad , kad je sve vec gotovo . Profitiranje od NATO pakta je zavrseno . Kada bi sada usli u NATO , to bi bilo , ko da smo se prikljucili Hitleru 1944 godine u jesen . Ono 41 , jos ima nekog rezona , al 44???
Pazi , ako si citao predhodne postove , reko samda sam ih dobor osmottiro jos tamo 90yih . I eto , kazem ti da su im ti njihovi standardi vveoma losi . I to mislim ozbiljno .
To kako se ponasaju na terenu , to je zasta lose i traljavo . Nasi vojnici ne treba da se obucavaju po tim standaardima , jer ne valjaju . A pre svega , moramo da vidimo sta je osnovna uloga i cilj nase fvjske . da li je nas Cilj , da se pripremimo , i da pravimo situaciju , kako bi se stvorili uslovi da oslobodimo KiM . Akojest , a ja mislim da jeste, kako to mozemo da uradimo , ako smo clan te alijanse ? Iste te alijanse , je cnlan i Albanija , a dotle ce i imati vise staza u NATO paktu i ima vise da se pita .
A asta mislis , ako vec pravimo te neke projekcije , sad kad bi nas bombardovali , i tako to . Pa zamisli da udjemo , a NATO mora da udje taj veliki rat , zbog kog i postoji, il ce SAD da se potpuno uruse . ZA izgubi ce ga sigurno , ko sto je izgubio svako do sad , ko je tamo iso . Pa zamisli , kad Rusi krenu da traze raketak,ma sve NATO baze po Evropi . A ono kod nas jedno 4 komada , sa sve Bondstilom .
Posle ce da bude , Bombardovali nas Rusi . A oni samo gadjaju onog ko ih je Napao .
Pa , znas ,oni nisu Srbija . Prvo ima da lete u vazduh baze u blizini , a narocito u italiji .