Hrvatski aktivisti uhapšeni zbog protesta ispred HRT-a obučeni u ustaške uniforme

Mandrake

Domaćin
Poruka
4.865
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/36563...-HRTa-protestovali-obuceni-u-ustaske-uniforme

310110_zagreb-01_ff.jpg

Aktivisti Građanske akcije danas su pred zgradom HRT-a nameravaju da izvedu, kako su sami najavili, umetnički performans, ali tamo ih je čekala policija! Namera aktivista bila je da odeveni u ustaške uniforme uruče zahvalnicu TV Kalendaru zbog veličanja ustaškog pokreta

Spremni....

:rotf:

Усташа и балиста – два брата рођена.

Интернационалистички фашизам, да се тако изразим... :kafa:

Pa nisu oni nikakvi fasisti. Oni su hrvat i šiptrari, i mozes biti siguran da oni nemaju pojma o tom odvratnom italijanskom politickom pokretu, koji se udavio sam od sebe.... Cak ni Hitler nije bio fasista nego nacional sicijalista. Fasizam jest bio ogavan, al se taj termin koristi bezveze i gde treba i gde ne treba.

Pa nisu oni nikakvi fasisti. Oni su hrvat i šiptrari, i mozes biti siguran da oni nemaju pojma o tom odvratnom italijanskom politickom pokretu, koji se udavio sam od sebe.... Cak ni Hitler nije bio fasista nego nacional sicijalista. Fasizam jest bio ogavan, al se taj termin koristi bezveze i gde treba i gde ne treba.
Баш зато их све ђутуре називам тим одвратним пејоративним термином. Капираш?
Ово "усташе" то му дође као неки хвалоспевни термин, обзиром да усташа значи устаник.

За то су они сви фашисти. Најобичнији фашистички испрдци.

Симо Дубајић ти је деда?

Pa nije samo Simo tamanio uje , moj deda je ranjen u Sloveniji kada je ganjao bandu na samom kraju rata 45. , iako je prošao i logore u Madjarskoj , istočni front , Batinsku bitku i sremski front nepovredjen , a mogo je izgubiti glavu kad je rat već bio faktički gotov .:lol:

Pa nije samo Simo tamanio uje , moj deda je ranjen u Sloveniji kada je ganjao bandu na samom kraju rata 45. , iako je prošao i logore u Madjarskoj , istočni front , Batinsku bitku i sremski front nepovredjen , a mogo je izgubiti glavu kad je rat već bio faktički gotov .:lol:
Па што раније не рече да си партизанско дете? А ту ми изаграва неког лациала. :ljutko:
Знао сам да си агент убачен у њихове редове.

Back