- Poruka
- 55.076
Imam svoje i vodim racuna o njima 
Ne razumem se bas u tehnike ali dopada mi se powder tehnika, deluju bas prirodno.

Ne razumem se bas u tehnike ali dopada mi se powder tehnika, deluju bas prirodno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da,tetovirala sam obrve zato što imam skroz retke i onda sam silu olovki za obrve trošila kada negde treba da idem,i onda sam rekla idem to uradit i završena prica pre 4 god (radila u BiH i žena me unakazila,crtanje slobodnom rukom)nemaju pojma!!!!
Za moje znateali me zanima da li tetovirate obrve ?
Ne.Imam prirodno guste obrve i trepavice.
Za moje znateali me zanima da li tetovirate obrve ?
Ne vredi vam
Da,tetovirala sam obrve zato što imam skroz retke i onda sam silu olovki za obrve trošila kada negde treba da idem,i onda sam rekla idem to uradit i završena prica pre 4 god (radila u BiH i žena me unakazila,crtanje slobodnom rukom)nemaju pojma!!!!e onda sam radila u Austriji i sad sam mirna nema potrebe narednih jos 4 da radim.
Ne.Imam prirodno guste obrve i trepavice.
Zašto?ajde da si bar otisla do beograda ali u BiH ?![]()
Zašto?
Dobro a u beogradu su sve profi?????pa eto ti rezultata?
a znam da devojke dole obavljaju neke kurseve ganjaju certifikate i otvore u garazi salo lepote
Nisam nista ti ne pomaze a pomamila si se da bolje izgledasnisi zadovoljan učinkom? ili?
Dobro a u beogradu su sve profi?????
Nisam nista ti ne pomaze a pomamila si se da bolje izgledas
Kakvu svadju ti otvaras takve teme a pocela si pitanjem kao da sam ja iskomplexiran i radim korekcijeTo uopšte nije tvoj problem
ne kapiram koji ti je djavo pa stalno tražiš svadju![]()
Kakvu svadju ti otvaras takve teme a pocela si pitanjem kao da sam ja iskomplexiran i radim korekcije
Kad si ti poslednji put bila u Banja Luci ili Sarajevu,da ne pominjemo neke druge gradove.U Beogradu imaš profesionalaca sto je apsolutno razumno, milionski grad na zapadu poznat po night lajfu
Sigurno je lakše doći do osobe sa referencama no u BiH
Kompetentan sam da kazem da necete izgledati privlacnije s nacrtanim obrvama,punijim pacjim usnama,vestackim sisama i dupetima a i dalje s tonom kg viska,itekako sam kompetentanPa eto nemam pojma koliko se ti u materiju razumijes pa si dovoljno uhodan u materiju i da učestvuješ na ovoj temi
Nisi kompetentan i stim nije potrebno uskakati
U Sarajevo ne idemKad si ti poslednji put bila u Banja Luci ili Sarajevu,da ne pominjemo neke druge gradove.
Kompetentan sam da kazem da necete izgledati privlacnije s nacrtanim obrvama,punijim pacjim usnama,vestackim sisama i dupetima a i dalje s tonom kg viska,itekako sam kompetentan
Imaju sve kao i bilo koji drugi grad.U Sarajevo ne idem
U banja luci sam bila u junu
I u BiH zive ljudi.ajde da si bar otisla do beograda ali u BiH ?![]()
I brkate i čupave ženeI u BiH zive ljudi.![]()
Ma hajde sta mi napricaU Beogradu imaš profesionalaca sto je apsolutno razumno, milionski grad na zapadu poznat po night lajfu
Sigurno je lakše doći do osobe sa referencama no u BiH
A pola Bg se doradjuje kod Karabega.Ma hajde sta mi napricau BiH ljudi neznaju nista tupi svi ??ako jedna žena nezna da uradi obrve ne znači da su svi glupi,i da svi moramo da letimo u beograd BRE.
Ja ne znam cija reputacija je gora Vranja ili Bosne?Ееееј, жене, да вам не пишем за Врање, све ће вас искомплексирам![]()