Obrnuta logika

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odgovor glasi:" kuvarica u kuhinji, na ulici dama, u krevetu kur.a"!
U praksi znači:" žena i švalerka!I eventualno" kućna pomoćnica"."Trodimenzionalna" bića!Svi imamo svoje potrebe.
P. S...ako se koja žena teško pronalazi u ovim "trodimenzionalnim" ulogama, sad...jbg,nekome je bog dao samo... mozak!Tipa...ne treba joj ni jedan od ovih društvenih "epiteta", da bi ga vrtela oko malog prsta!Namera ovog posta nije nikakvo vređanje, niti omalovažavanje muškaraca!Ukoliko neko "štrči" od ovog stereotipa, jer čuda su ipak moguća... neka ne zameri.Moje skromno mišljenje!

Poslednja izmena:
I kad smo već kod obrnute logike, isto pitanje za žene:" Da li može postojati jedan muškarac koji može u svakom trenutku adekvatno odgovoriti na sve vaše potrebe"?Samo "taj" jedan je dovoljan.Pretpostavljam da je onda to onaj pravi!Ili bude pravi neko vreme,pa... "zariba" negde?

I kad smo već kod obrnute logike, isto pitanje za žene:" Da li može postojati jedan muškarac koji može u svakom trenutku adekvatno odgovoriti na sve vaše potrebe"?Samo "taj" jedan je dovoljan.Pretpostavljam da je onda to onaj pravi!Ili bude pravi neko vreme,pa... "zariba" negde?
po pricipu "swiss army knife"
images.jpg

ima svestranih muškaraca ali da li se zadovoljavaš sa time da je svaka od tih vrlina samo tek toliko dobra da može da prodje?
Mislim da se većina ljudi odlučuje za partnera koji adekvatno pokriva bar jednu od ključnih stvari. Ako ima više od tri onda je to bonus, i takvog treba zadržati

Pogledajte prilog 755622
ima svestranih muškaraca ali da li se zadovoljavaš sa time da je svaka od tih vrlina samo tek toliko dobra da može da prodje?
Mislim da se većina ljudi odlučuje za partnera koji adekvatno pokriva bar jednu od ključnih stvari. Ako ima više od tri onda je to bonus, i takvog treba zadržati
Dobro...sad samo da prevedemo šta ove "sprave za mučenje" treba da znače?Tri ključne stvari u jednoj osobi su?Je'l to unapred definisano?Ili je dovoljna jedna "alatka", za ostalo se "dopunjavaš" sa strane?Da se ne lažemo...što reče Perfi "multipractick" se ' em teško nalazi,' em se teško zadržava! Pod uslovom da je uopšte slobodan i zainteresovan baš za tvoju ( to jest, bilo čiju) personu.

Poslednja izmena:
Pokusacu da vam opisem situaciju, pomalo je nezdrava za nase srpske prilike ali interesuje me sta vi dragiljisovci mislite o rezonima koji su okosnica ove čudne pričice

njih dvoje su dugo zajedno
on je oduvek imao manir da svoju partnerku ne proverava i nijednom se nije desilo da je pokazao sumnju u nju ili njeno vreme provedeno van kuce niti mu je padalo na pamet da čita krišom poruke na aplikacijama i mejlove koje razmenjuje sa drugim ljudima
reklo bi se skroz kul tip
cak joj je u nekim razgovorima rekao da bi potpuno razumeo kada bi joj neki muskarac toliko dopao da bi sa njim zelela da se upusti u seksualnu vezu.
i sta se sad desava?
nista braćo, jedno veliko nista jer Ona kaze
da uopste nije zanimljivo kad imas blagoslov od muskarca, kad te na neki nacin bodri da se upustis u seksualnu vezu sa drugim muskarcem, nije zainteresovan da te nadzire, njuska ti gaćice i otkrije te a posle da te ucenjuje iili da eventualno popijes samar sto si bila nevaljala

i evo sad ja vas pitam, da li je ovo normalna reakcija i normalan ljubavni odnos?
da li je stvarno ta muška taktika da zeni pruži neograniceno poverenje i mogucnost da radi sta god joj padne na pamet u stvari taktika za sopstvenu korist
zanimljiv je zenski rezon, koji u sebi vristi da mu nesto bude zabranjeno da bi mogao da krši zabranu
ali ako ima zeleno svetlo ona kaze
epa sad bas necu nije dovoljno dinamicno i opasno ne moram da smisljam izgovore, zvacem zvake ili prekrivam tecnim puderom male modrice koje mi je napravio ljubavnik tu nema energije koja podstice adrenalin.
ona kaze da tako lezeran stav za sve u zivotu pa cak i za njene eventualne izlete (dorucke na travi) njoj nije prihvatljiv jer u toj situaciji nema ni trunke uzbudjenja!

sta vi mislite o tome?
da li bi vas ako bi vam partner opusteno savetovao da se poiebete sa nekim drugim to motivisalo ili demotivisalo?
nevazno da li vas dvoje imate redovan i raznovrstan sex, poenta je u programiranju ženske vernosti koje nije uocljivo na prvi pogled
a efekat mu je maksimalan.....
Pogledajte prilog 748815
koji glupi palamud
a bas je to sto jeste
lepo joj lik kaze decidno na nedvosmislen nacin da mu puca jaje za nju
i

Pišeš kao muškarac. Teško da ja sa mojim godinama i iskustvom mogu tek tako da se zaljubim. Pre će biti da kao navigacija.. preračunavam preračunavam..

I znam tačno šta mi odgovara i sa čim mogu da se nosim, lagano.
A znam i šta sigurno neću. I nikakva zaljubljenost to ne može da promeni.
Znam i šta je zaljubljenost, ta površna, hormonsko hemiska reakcija, ali tek tada sam oprezna i čekam da prođe. I prođe i ne ostane ništa.

znala sam:(

i sad ajde da te pitam cemu onda verovanje da ce jednom doci pravi? tek tako kao sedmica na lotou? bez uplacenog tiketa?
svi su oni mozda pravi ali dok im ne ispritiskas dugmice pravilno nikad ne dobijes bas osobu kakvu si zelela
razmisli o tome nato
ne zelim da tranziram to sto pises ali molim te razmisli o cemu pricamo

hoces pravog ali da se ne zaljubljujes previse i usred zaljubljenosti tvoj digitron pocne da racuna
eto tako ja shvatam to sto si napisala i kad pogledas u displej a tamo brojka u minusu sa pet nula
sta ti drugo preostaje nego da se razocaras.
moj savet je da digitron pokvaris bar dok si zaljubljena
kad predjes u drugu fazu veze bez digitrona mozda ces nekog i zavoleti
a tada ce ti se otvoriti milion nacina da ga prilagodis sebi i milionijedan da sebe vidis pored njega na duze staze
mnogo lepo
i izvodljivo neces verovati

znala sam:(

i sad ajde da te pitam cemu onda verovanje da ce jednom doci pravi? tek tako kao sedmica na lotou? bez uplacenog tiketa?
svi su oni mozda pravi ali dok im ne ispritiskas dugmice pravilno nikad ne dobijes bas osobu kakvu si zelela
razmisli o tome nato
ne zelim da tranziram to sto pises ali molim te razmisli o cemu pricamo

hoces pravog ali da se ne zaljubljujes previse i usred zaljubljenosti tvoj digitron pocne da racuna
eto tako ja shvatam to sto si napisala i kad pogledas u displej a tamo brojka u minusu sa pet nula
sta ti drugo preostaje nego da se razocaras.
moj savet je da digitron pokvaris bar dok si zaljubljena
kad predjes u drugu fazu veze bez digitrona mozda ces nekog i zavoleti
a tada ce ti se otvoriti milion nacina da ga prilagodis sebi i milionijedan da sebe vidis pored njega na duze staze
mnogo lepo
i izvodljivo neces verovati
tako mi je drago što sam ovo pročitala, baš to mi je trebalo, iako nije meni bilo upućeno

Odgovor glasi:" kuvarica u kuhinji, na ulici dama, u krevetu kur.a"!
U praksi znači:" žena i švalerka!I eventualno" kućna pomoćnica"."Trodimenzionalna" bića!Svi imamo svoje potrebe.
ne znam ko je ovo smislio ali svidja mi se recept , ali ako nesto od ova tri izostane kod zene koja je udata
muskarac nece biti zahvalan za ostale dve stvari i trecu ce nadomestiti u nekoj tajnosti
nebitno da li se upusta u blagi flert sa damom, jede u necijoj kuci kuvani rucak kod domacice
ili ne daj boze na nekoj rasprodaji nadje ovo trece da mu ispuni decacki san

Ma mogu ljudi da pricaju sta hoce ali gledam i sta rade.
Prosecan covek moze samo prosecnu zenu i to je to.
A ne bih prosecnog coveka precenjivala sa fantazijama.
prosecni ljudi ma sta to znacilo ( prosek u inteligenciji, narativu, finansijama odvaznosti ili izgledu)
imaju i svoje prosecne igre u kojima uzivaju
ne mora sve da se odvija na jahti ili u privatnom avionu, i sa crnim povezom preko ociju da bi imalo neku draz
i ne mora da fantazira kao da je vido lusi na dijamantskom nebu
dovoljno je da ume da osmisli dan :heart:
da bude neko ko voli zivot.
meni bi to bio jedini uslov za pocetak
a to je veliko platno od koga moz da skrojis musko kakvo ti zelis

P. S...ako se koja žena teško pronalazi u ovim "trodimenzionalnim" ulogama, sad...jbg,nekome je bog dao samo... mozak!Tipa...ne treba joj ni jedan od ovih društvenih "epiteta", da bi ga vrtela oko malog prsta!Namera ovog posta nije nikakvo vređanje, niti omalovažavanje muškaraca!Ukoliko neko "štrči" od ovog stereotipa, jer čuda su ipak moguća... neka ne zameri.Moje skromno mišljenje!
e to, procitah sa zakasnjenjem:ok:

ma gde to ima?
za pravog mora duupe da ti se oznoji stoput i verovatno padanje na ispitima zivota u svakom ispitnom roku po dvaput
to je jos jedan fakultet posle svih ebenih obrazovanja i skola kroz koje si morao da prodjes i da naucis svasta samo ne kako da budes dovoljno pametan da sebi stvoris kvalitetnu vezu
kad to prodjes mnogo se lakse dise jer nema vise nepoznatih u jednacini
dobijes rasterecen odnos od svega pa cak i od tri pravila gore utvom postu

Poslednja izmena:
Pogledajte prilog 755622
Bonus to odlicno zvuci tu se zena ne trudi ona samo
dobije bonus
ali takvih bombonica u stvari bonusa nema bas u svakoj ciniji
tako da cu takve zene koje munu ruku u ciniju i odma izvade bonus prosto nazvati velikim srećnicama

niko u stvari ne razume sta tebi treba samo ti znas
da sam ja musko bio bih veoma zbunjen
sori nato nemam vise stada kazem
Realno, tek ona ne zna sta hoce inace ne bi bila tako sigurna.
Tacnije tek kada se pojavi onaj koji nju hoce i nekim slucajem da se ona napije u pravo vreme, mozda, eventualno sazna sta hoce.
Do tada moze samo da zna sta nece i da se kao drzi toga.

Играчи и Играчице се играју игара.

Пази да превише не одседиш на резервној клупи и да ти самој себи не падне заставица.

Pišeš kao muškarac. Teško da ja sa mojim godinama i iskustvom mogu tek tako da se zaljubim. Pre će biti da kao navigacija.. preračunavam preračunavam..

I znam tačno šta mi odgovara i sa čim mogu da se nosim, lagano.
A znam i šta sigurno neću. I nikakva zaljubljenost to ne može da promeni.
Znam i šta je zaljubljenost, ta površna, hormonsko hemiska reakcija, ali tek tada sam oprezna i čekam da prođe. I prođe i ne ostane ništa.

Слобода и суверенитет коштају огромним радом и одговорношћу.

Јер само слободан човек је срећан, креативан и одговоран Хомолуденс.

И он као такав игра најкреативнију игру са Хомолуденсицом... :zaljubljena:

Робови који робују стварима, пословима или неким људима, нису креативни и нису играчи ...:kafa: ... они су играчке за туђе играње или су социопате који лошим играма муче објете (жртве)

Poslednja izmena:
Pogledajte prilog 755622

Бираш Хомолуденсицу такву са којом можете обоје колико толико равноправно да се играте, а да не постанеш једног дана њена играчка, одбачена играчка.

Дакле, можеш ти да бираш неки авион, са високим перформансама, али онда радом сопствене личности мораш да подигнеш способност врлине и морал и сустигнеш ту личност.

Нема стагнације и назадовања, само напред... култура је динамична игра (, а није статична као у музејима - не правите у везама музеје и не конзервирајте ништа)

Иначе играчка када досади и на њој нема ништа ново 10, 20 или 30 година, она се одбацује !!! (или правиш музеј од везе ... :) )

Poslednja izmena:
Бираш Хомолуденсицу такву са којом можете обоје колико толико равноправно да се играте, а да не постанеш једног дана њена играчка, одбачена играчка.

Дакле, можеш ти да бираш некога са високим перформансама, али онда радом сопствене личности мораш да подигнеш способност врлине и морал и сустигнеш ту личност.

Нема стагнације и назадовања, само напред...

Иначе играчка када досади и на њој нема ништа ново 10, 20 или 30 година, она се одбацује !!!
To ne ide u racunicu. Racuna se samo od sadasnjeg statusa, a za promene je neko drugi zaduzen...inace sto bi se ona cimala.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back