- Poruka
- 55.168
Pa i ne mora ceo zivot,al dok je tu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
može ali samo u ulozi koja mu je vec dodeljena ili u scenariju koji su mu napisali roditelji
izvan te uloge bice mu neprijatno ko u kosulji manjoj za dva broja
@
a vi sto cekate pravog sa kojim cete ceo zivot provesti u lojalnosti ljubavi i posvecenosti izadjite iz bajke o princu na belom konju koji ce posto vas sretne ceo zivot ssamo za vama da uzdise duboko i pravi ogrlicu od belih rada za vasu glavu u oblacima
pa gde to ima osim u bajkama
prepustaju se partneri skloni submisiji to je njihova igra jer ih to uzbudjuje
a trenutak kad igracka ne zeli da bude vise igracka skrozje individualna stvar
mozda je tacka pucanja repriziranje jedne iste matrice i to vise nije igra nego pravilo
u psiholoskom smislu takodje
Pre svega nije tačno da nam roditelji dodeljuju uloge, gradimo se i nadograđujemo celog života.
A pravi, ne treba da uzdiše niti da plete vence niti je bajka..
Dvoje koji imaju slične sklonosti i mane koje onom drugom ne smetaju, malo hemije i to je to.
Kome smeta ne pristajanje na kompromis?
Ako ne podnosim ljubomoru, naravno da neću da budem sa takvim likom, čak i da je princ.
Razmisli, koliko si upoznala devojaka, drugarica.. a sa koliko si zaista prijatelj i sa koliko bi mogla da funkcionišeš svakodnevno.
To je isto.
tačno je.Pre svega nije tačno da nam roditelji dodeljuju uloge, gradimo se i nadograđujemo celog života.
A pravi, ne treba da uzdiše niti da plete vence niti je bajka..
Dvoje koji imaju slične sklonosti i mane koje onom drugom ne smetaju, malo hemije i to je to.
Kome smeta ne pristajanje na kompromis?
Ako ne podnosim ljubomoru, naravno da neću da budem sa takvim likom, čak i da je princ.
Razmisli, koliko si upoznala devojaka, drugarica.. a sa koliko si zaista prijatelj i sa koliko bi mogla da funkcionišeš svakodnevno.
To je isto.
tačno je.
a taj pravi što je prav samo prvih meseci ili godinu a posle se se iskrivi ko hijeroglif ne može da uđe u statistiku.
malo je prvih pravih i jedinih. a i sa njima put je krivudav, tako da Nato draga ne znam šta da ti kažem, ali tvoj entuzijazam mora da splasne![]()
naravno da postojiNe mora. Jer ja znam da on postoji.![]()
Ti zapravo misliš o nekakvom princu kad pretpostavljaš da je neki specijalan, poželjan..sedam zainteresovanih kandidatkinja
evo tek sad citam i ukapirah tvoj nadovez na Natalijin postКада се врати Перфи, настављамо причу када један homoludens дозвољава другом да се са њим као играчка поигра - болдовано.
nije glupo razumem te sta pricasTi zapravo misliš o nekakvom princu kad pretpostavljaš da je neki specijalan, poželjan..
Radi se o nekome ko meni odgovara, a ne svakoj ženi, i obrnuto.
Koliko si puta videla parove koji ti ne deluju logično, gde ih spaja nešto više od izgleda.
Ne radi se o nekakvom savršenstvu, samo o poklapanju. Ja sam daleko od savršenog, pa to ni od njega ne očekujem.
Ma glupo je i da objašnjavam.
Sve dok ima princeza bice i bajki.....
Starododne bajke su isuviše zahtevne, tipa: mora biti snažan, jak,dobar, lep, zgodan, bogat...neke moderne žene su zapravo jako skromne. Pazi ovu caricu:Sve dok ima princeza bice i bajki.....
ne kučkaKrajnje sam skepticna u vezi tvrdnje iskonska loznjava muskarca je zanimljiva ku.cka.
Ne znam bas da svedemo 4 milijarde ljudi na debile,mnogo je bato.
Odgovor glasi:" kuvarica u kuhinji, na ulici dama, u krevetu kur.a"!ne kučka
već žena
evo pitaj muskarce pa ceš da shvatiš kad pocnu daju stereotipne odgovore
sve će ti biti jasno![]()
Pišeš kao muškarac. Teško da ja sa mojim godinama i iskustvom mogu tek tako da se zaljubim. Pre će biti da kao navigacija.. preračunavam preračunavam..nije glupo razumem te sta pricas
svaki muskarac okarakterisan od strane drustva kao najveci nesposobnjakovic
jednoj zaljubljenoj zeni izgleda ko princ koji jase konja iako u stvari njega jasu svi redom