Obrnuta logika

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mozda gresim za farbanje u plavo i zabijanje glave u pesak?
Pa industrija plave boje za kosu radi punom parom decenijama....a zabijanje u pesak i lov na dupe su najmudrije odluke koje pametne zene donesu pre nego pokazu intelegenciju...

treba-mi-cistac-bazena.jpg

da li bi vas ako bi vam partner opusteno savetovao da se poiebete sa nekim drugim to motivisalo ili demotivisalo?
nevazno da li vas dvoje imate redovan i raznovrstan sex, poenta je u programiranju ženske vernosti koje nije uocljivo na prvi pogled
a efekat mu je maksimalan.....
Pogledajte prilog 748815
Партнер то никада не би саветовао, осим ако нисмо дуго у вези. Моје везе су метеорски кратке и никад нисам сличан савет добио.

Zato ja tražim pećinskog čoveka, da me lupi toljagom u glavu, odvuče za kosu u pećinu, nacepa drva i ja samo ložim kuvam i valjamo se u kožama..
Sta ce pecinskom coveku takva zena? Dok on ode da nadje drva drugi je mlatne i odvuce, pecinskom cveku treba zena koja ce da mu cuva ledja sa toljagom. ( makar je dobio u glavu povremeno...)

Sta ce pecinskom coveku takva zena? Dok on ode da nadje drva drugi je mlatne i odvuce, pecinskom cveku treba zena koja ce da mu cuva ledja sa toljagom. ( makar je dobio u glavu povremeno...)

A ko će da kuva loži vatru pazi mladunce ako ona ide da mu čuva leđa..
Ako će da joj se drži za suknju,tj kožu..bolje da je mlatne drugi..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back