Boris Grušenko
Buduća legenda
- Poruka
- 26.596
To se da ustanoviti nedvosmisleno.ne znam, nisam glup
Osećaš li se gupo zbog onog što si maločas napisao?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To se da ustanoviti nedvosmisleno.ne znam, nisam glup
Mislim da je shvatio da sw zajebo u samom startu..jeboo neke kante a ni ona se nije stedela..sad kad osetio da ce ostati sam jer uvek ce zensko dizajuci noge biti u prednosti poceo da izigrava muza.Poenta je da su muskarci shvatili da ne mogu nista da zabrane, ali da uvek mogu da zamene partnera, po pravu reciprociteta. Obrnuta psihologija je pedagoski termin koji se koristi za decu i lako je upotrebljiv na zenama.
Medjutim, vrlo je otrovno za vezu kada izostane dinamika i nema trauma, jer kao sto rece, ako nema dinamike onda veza gubi draz.Potreba da joj neko nesto brani je pubertetska i zene sa dovoljno energije nadju nekog ljubomornog da im brani da disu.
Meni ovo nije normalna veza, vec veza ucitelja i deteta koja spada u vid manipulacije, koji je opravdan, ali nezdrav.
Ova poslednja konstatavija je apsolutno netačna.
Primer razvoda koji sam ti naveo dogodio se zato što je on mlatio decu pred celim restoranom ili rođendanom i terao ih da mirno i9 plaču pred svima koji nemo to posmatraju. Dok on ne zapovedi da mogu da se vrate za sto a to potraje i pola sata.
Svaka nenasilna samohrana majka je milion puta emotivno blagorodnija po decu od opisanog nazovi oca.
Ona je na kraju zahvaljujući odluci srpskog kvazisuda izbačena na ulicu sa dvoje malolete dece bez posla i stana a sud i on su je proganjali preko izvršitelja jer su joj narovarili UKUPNE sudske troškove.
To je odnos naprednog društva prema zlostavljanoj ženi i deci.
To nije tačno.
Zapanjujuće je odsustvo empatije prema obespravljenim žrtvama primitivizma u ovom društvu.
To govori o nama koliko smo loši i koliko se neporavdano ljutimo kada nas drugi smatraju lošim.
To je sve nebitno jer očito nisi ni primetila na koji si način povredila nekim konstatacijama neke sagovornice na temi.Ti si započeo diskusiju na nivou opštih principa u muško ženskim odnosima tvrdeći da žena treba da bude samostalna emancipovana i potpuno slobodna čak i u vezi.
Ja odgovaram na tom nivou da se sa tim ne slažem.
A ti o da sve baciš u blato srpskog izopačenog druptvenog sistema i onda diskusija nema smisla.
Dakle na to neću ni da odgovaram.
I dalje tvrdim da ženi kao biću nije potrebna, čak ni poželjna takva vrsta slobode. Slobode i ravnopravnosti u kojoj će ona da ostane samo jedinka bez potrebe da bude deo ili čak stub porodice.
Govorim o principu odnosa, braku i porodici.
I pravcu u kom verujem da devojčice i devojke treba da se vaspitavaju.
Kao što verujem da kada bi se čovek zagledao u sebe i u svoje stvarne potrebe, daleko bi manje bilo potrošačkog mentaliteta i dužnilkog ropstva.
I svet bi bio lepše mesto za život.
Sve dnevnopolktičkosrpske teme koje u to ubacujete su spam onoga što želim da kažem.
To je sve nebitno jer očito nisi ni primetila na koji si način povredila nekim konstatacijama neke sagovornice na temi.
Zaista sam zapanjen i zgrožen.
To je sve nebitno jer očito nisi ni primetila na koji si način povredila nekim konstatacijama neke sagovornice na temi.
Zaista sam zapanjen i zgrožen.
Ako ženi kažeš da je niko neće voleti zato što se razvela, to je odvratno i netačno.Ako je iko povređen mojim rečima to je zato što ne želi da shvati o čemu govorim.
Ne dozvoljavam da me bilo ko optuži da nisam na strani žena. Ja sam pre svega žena a i majka ženskog deteta i ništa što izgovorim ne može da bude usmereno protiv žena ili na njihovu štetu.
Ako ženi kažeš da je niko neće voleti zato što se razvela, to je odvratno i netačno.
Ti koji je ne vole samo zato što se razvela je i ne zaslužuju ni kao prijatelja a još manje kao partnera.
Džiberčine su.
Momenat kada sam digla ruke je upravo momenat kada sam od zena cula stvari kao "samostalnu zenu niko nece voleti."
Takve i slicne stvari,jel vam lepo,nek je
Nama Lucifer samo na tradiciji moze da pozavidi.Postoje, a posebno su opasni za nas balkance koji svaki idiotluk toliko unapredimo da bi nam i Lucifer pozavideo.
Ovo je vest iz maja...
Od početka 2020. u porodičnom nasilju ubijeno šest žena u Srbiji
JEZIVA STATISTIKA Za dve godine prijavljeno 110.000 SLUČAJEVA nasilja u porodici, ali žrtve i dalje prečesto KRIVE SEBE
Sve se češće iza formulacije domaćin krije domaći zlostavljač.
Znaci zena ne treba da bude samostalna osoba,jer onda je kriva za celokupno drustvo?
O emotivnoj zapostavljenosti dece u tradicionalnom srpskom braku,mozemo ako hoces tri dana i tri noci.Generacije koje samo treba da placaju psihijatra.
O odgajanju dece samostalno,kapa da im se skida i noge da im se ljube i to cak ne govorim o sebi,jer ja imam pomoc,ali mislim na sve one koje su potpuno same odgajile sjajne ljude.E njima da se zahvalite sto jos ima zita u kukolju a ne srpskoj porodici.
Ja to nikad nisam rekla. Pre svega jer sam ja razvedena. Citiraj mi gde sam to napisala.
Tu samostalnu ženu neće niko zlostavljati, ali ni voleti, a i ona neće umeti da voli svoje dete, ni to dete... verovatno neće želeti ni da ima porodicu.
Covek ima pravo da odabere da li zeli potomstvo ili ne.
Samim tim sto je zena,ne znaci da mora da radja.
Sto puta su postenije zene koje su odlucile da zove kako zele,nego generacije zena kojima je muz i drustvo nametnulo majcinstvo,jer to tako treba,a oduvek su to mrzele.
Vis ti to,zene krive za raspad porodice.
Nisu srbi,dobri domacini,sto jeb.u sta stignu,ili sto tretiraju zenu kao inkubator,kucnu pomocnicu i profi dadilju,mrnjao za tango je potebno dvoje.
Da,namece im se model da napokon dignu glavu iz peska.Jbg, Mirođijo, ja ne tvrdim da su žene krive, nego da ima se nameće taj model.
I ti koji to proturaju biće krivci za propast porodice, jer za par decenija porodica će biti nepoznanica.
Ja stalno govorim da muškarac mora da je poštuje, a ne brate da je zlostavlja..
Odakle vam to da podržavam maltretiranje.
I tvrdim da muškarac treba da bude muškarac, a ne nasilnik, da bude odgovoran a ne da je utamniči.
Verovatno si mislio na Perfi da ti je draga, ne verujem da smo ja i ti dosli na te grane dragosti....bar mi nisi slao slike u PP...Mislim da je shvatio da sw zajebo u samom startu..jeboo neke kante a ni ona se nije stedela..sad kad osetio da ce ostati sam jer uvek ce zensko dizajuci noge biti u prednosti poceo da izigrava muza.
Ovakav brak mi malo bljak al ispostovao ti temu jer si mi jako draga osoba.
zatoTo se da ustanoviti nedvosmisleno.
Osećaš li se gupo zbog onog što si maločas napisao?