red riding hood
Elita
- Poruka
- 18.868

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dakle,kako reagujete na zahteve ovakvog tipa od strane vase jace polovine,ili slabije polovine zavisno od slucaja
![]()
on fizicki olicenje onoga sto je ideal po mojim standardima
faza upoznavanja..vikend na kopu..
sedimo za stolom dok cekamo da nam konobar donese poruceno..
pogled mi padne na njegov dzemper savrseno ocuvanih boja..mnogo teget sa dve blestavo bele pruge..
na moje - ``ko ti pere dzemper?``, odgovara ``pa u kuci su ì baba i majka, necu valjda ja, sto pitas?``
pa da te eliminisem zbog nesamostalnosti![]()
Kakva taktika...![]()
Da je bio faca izvadio bi prašak ispod stola i rekao da ga pere Bonuxom koji čuva boje kao prvog dana.![]()
Da je bio faca izvadio bi prašak ispod stola i rekao da ga pere Bonuxom koji čuva boje kao prvog dana.![]()
Dakle,kako reagujete na zahteve ovakvog tipa od strane vase jace polovine,ili slabije polovine zavisno od slucaja
![]()
Ali cekaj..od zene se to trazi,to se kao podrazumeva,da je zena potrcko a muskarac gost u svojoj kuci..i odakle je to srranje uopste poteklo..gadim se toga i tih fazona kretenskih.Samo hocu da znam sta muskarcima daje za pravo da rade to..da se-ne svi- ponasaju kao debili koje treba sluziti i da se to podrazumeva
A joj, ja sam od onih koji za stolom govore dodaj mi, molim te, kada sipa sebi u tanjir, ja svoj samo prinesem da sipa i meni... ili ono aj, kad si već na nogama...
![]()