Operacija traje oko 20 minuta,pod lokalnom anestezijom,koja se daje u koren i telo penisa(5-6 uboda). Davanje inekcije u penis ne boli. Sama operacija bezbolna potpuno.
E sad ono zahebano: postoperativni tok. Koliko je sama operacija bezbolna toliko previjanje boli

Naročito prvo. Zarastanje traje 7 do 14 dana zavisi od osobe do osobe. Navikavanje na nove okolnosti traje mnogo duže. Jedno 20-tak dana nisam uspeo da se naviknem na taj neprijatan osećaj trenja u gaćama,bukvalno sam ponekad hodao kao paja patak. Noćne i jutarnje erekcije prvih nedelju dana su jako bolne. Činjenica da sam svo vreme spavao pored moje ženice nije bila od pomoći nimalo

Bilo kako bilo,rana zaraste,konci spadnu,navikneš se na osećaj i posle nepunih mesec dana (preporuka doktora je bila 40 dana da se čeka ali što je mnogo...)krenemo lagano ja i supruga da se volimo. Prvo pažljivo,pa malo opuštenije i svaki dan sve normalnije i...sve je isto kao i pre.
Isto traje,isti osećaj. Jedino malo kod oralnog sexa je morala da promeni tehniku,manje ruke više usne i jezik

Takođe i mastubacija je malo otežana ali daleko od toga da je nemoguća. Nema problema pri mokrenju

, glavić nije suv niti siv (

odakle vam ovo) estetski je lepši(žena se kune u ovo),higijenu sam uvek održavao i sa i bez kožice tu nema razlike. Ono najvažnije
glavić je apsolutno osetljiv. Sve u svemu nevidim da je ova operacija promenila išta značajno bilo na bolje ili na gore.
Nikada u detinjstvu(barem da se ja sećam) nisam imao fimozu,ali...
Problem je nastao kada sam pri jednom odnosu imao frakturu frenuluma(pukla mi je ta opna i došlo je do krvarenja),onda sam otišao na ušivanje i tu je izgleda došlo do zajeba,jer je uskoro došlo do infekcije,pa skraćivanja frenuluma,pa posle izvesnog vremena ponovnog naprsnuća...posle par ciklusa došlo je do parafimoze(pola sata agonije dok nisam vratio kožicu) koja je odmah prerasla u potpunu sekundarnu fimozu i cirkumcizija je bila jedino rešenje.
Ne bih ovo radio da nisam morao. Ako budem imao sina apsolutno mu neću savetovati ovu intervenciju,osim ako baš bude moralo. Estetika nije vredna mesec dana pakla posle operacije
P.S. Ako iz bilo kog razloga ovo uradite,nikada ali baš nikada nemojte društvu pričati, jer će te biti dežurna meta podhebavanja čim se malo popije