Obrezivanje?

Malo sam primio jednu PP (čitaj privatnu poruku) u kojoj je navodno bilo reči o obrzivanju a o tome je bilo ponajmanje reči. Uglavnom se priča svodila na priče i jevrejima i muslimanima. Kao i o tome da oni koji govore u prilog cirkociziji ili ti obrezivanju zastupaju interese pomenutih. Alo zemljo dembelijo.... pa da Šešelj u hagu ima komp i da se nađe na Krsti dodao bi reputaciju onome ko mi je pisao. Posle bi to učinili i ona V. Radeta i slični. Jeste provalili ste me, ja sam stvani pvaćenik. A u pitanju je svetska zavera C.I.A.-Mosada-Vatikana i ostalih svetskih centara moći i vekovnih ogorčenih neprijatelja ovog naroda. Lakše malo pa neka svako sa sobom radi šta god želi ako će posledice toga trpeti samo on. I nemojte u svemu videti onu isfuranu priču o svetskoj zaveri, ako može.

To dovodi do oštećenja glavića za koji je kožica nalepljena a sama kožica pucka i dolazi do HRONIČNIH ZAPALJENJA.
Da,da u pravu si sada sam na zdravstveno naučnom sajtu BLA-BLA TRUĆ.com došao do saznanja da taj čin cirkocizije dovodi do pojave karcinoma i smetnji u radu srca!

Kad si neobavešten :)
Vidi, ima država kojima seks nije TABOOOOOO :eek: :eek:
Penis :eek: Vagina :eek: Jaja :eek: Sise :eek: Dupe :eek:

http://en.wikipedia.org/wiki/Forcible_retraction_of_the_foreskin :rtfm:
Ovo će ti i domaći urolozi objasniti kada ih pitaš za dete
Ali žene obično pitaju lekara opšte prakse iako ne idu kod njega za ginekološki pregled

Malo sam primio jednu PP (čitaj privatnu poruku) u kojoj je navodno bilo reči o obrzivanju a o tome je bilo ponajmanje reči. Uglavnom se priča svodila na priče i jevrejima i muslimanima. Kao i o tome da oni koji govore u prilog cirkociziji ili ti obrezivanju zastupaju interese pomenutih. Alo zemljo dembelijo.... pa da Šešelj u hagu ima komp i da se nađe na Krsti dodao bi reputaciju onome ko mi je pisao. Posle bi to učinili i ona V. Radeta i slični. Jeste provalili ste me, ja sam stvani pvaćenik. A u pitanju je svetska zavera C.I.A.-Mosada-Vatikana i ostalih svetskih centara moći i vekovnih ogorčenih neprijatelja ovog naroda. Lakše malo pa neka svako sa sobom radi šta god želi ako će posledice toga trpeti samo on. I nemojte u svemu videti onu isfuranu priču o svetskoj zaveri, ako može.

Razlozi za savetovanja o obrezivanju:

1) PAKOST OBREZANOG jer je nezadovoljan pošto su u ogromnoj manjini a najčešće im je radjeno kao deteu koje nikad ne zaboravlja operaciju. Mnogo kasnije saznaje o čemu je reč i gnevan je zbog toga a izneo si i nezadovoljstvo seksom.
Otud ovakva reakcija i onakav odgovr na prijateljski PP. DA OVDE RADI JEVREJSKI LOBI! Doktor folirant koji je zaključao temu o nemogućnosti ejakulacije na šta se žališ, pljuje masturbaciju, jede kaku na religiji plus imaju dva članka hvalospeva na Magazinu

2) Verski

3) Pare

4) Medicinski

5) Estetski

Oćeš izvor?

Poslednja izmena:
Kad si neobavešten :)
Vidi, ima država kojima seks nije TABOOOOOO :eek: :eek:
Penis :eek: Vagina :eek: Jaja :eek: Sise :eek: Dupe :eek:

http://en.wikipedia.org/wiki/Forcible_retraction_of_the_foreskin :rtfm:
Ovo će ti i domaći urolozi objasniti kada ih pitaš za dete
Ali žene obično pitaju lekara opšte prakse iako ne idu kod njega za ginekološki pregled

http://www.creemaginet.com/sajt/bes...loga-i-psihoterapeuta-mladima-u-domu-omladine
Ene, hvala ti na pomoći da se bolje informišem!:hvala:
A sada bih i ja tebi voleo da pomognem pa ti zato dajem i donji link.
http://www.creemaginet.com/sajt/bes...loga-i-psihoterapeuta-mladima-u-domu-omladine

Mnogo kasnije saznaje o čemu je reč i gnevan je zbog toga a izneo si i nezadovoljstvo seksom.
Izvini,a kada sam ja to rekao da sam nezadovoljan sexom? Hajde MOLIM te citiraj tu moju izjavu, inače ću te smatrati lažovom i osobom koja nije vredna poštovanja. Ja sam samo onako ,više radi lične promocije, naveo da mogu do letnji dan u podne (što nije laž). Ali meni to ne predstavlja razlog za brigu jer neznam devojku (bar ne lično) koja se umorila od uživanja.

Poslednja izmena:

"ENE" ???
"ADA ENE" ???

PAZARAC!?!?
Pošto farmarake?
Kako izvoz za Njemačku?
Oćel šta uradi Zukorlić?
Jak čo'ek...

A što meni daješ linkove koje su ti bookmarkovali mama i tata?

Uradio sam to odavno, i od tada mogu zaista duuuuuuugooooooo, pa mi je i pomalo krivo jer ona odlepi od završnica dok se ja dobro oznojim da dođem jednom do kraja....:sad2:
worth.gif
worth.gif
worth.gif

zeleno, zeleno, zeleno je sve,
zeleni se od Prištine do Banja Luke
i Zemlja i Mars i planete sve
zeleni se ceo svemir od naše boje

:zurka:

"ENE" ???
"ADA ENE" ???

PAZARAC!?!?
Pošto farmarake?
Kako izvoz za Njemačku?
Oćel šta uradi Zukorlić?
Jak čo'ek...

A što meni daješ linkove koje su ti bookmarkovali mama i tata?

U jeeee koji si Ti bolid..... Ako između dva napada svoje bolesti imaš vremena pogledaj poneku epizodu serije MOJ ROĐAK SA SELA u kojoj sam i pokupio ENE. A serija se dešava valjda negde pored Kragujevca ili tako negde. Ako i dalje budeš tvrdio da je tu taj Zukurlic glavni baja imaćeš problema sa Svpskim vadikalima...:hahaha::hahaha::hahaha:
Dalje nisi mi citirao gde sam to izjavio da sam nezadovoljan svojim seksualnim životom, pošto si u svom postu tako objasnio moj stav prema cirkociziji.Ja sam već objasnio da sam u šali a u propagandne svrhe rekao da mi je pomalo krivo. Ali nigde nisam rekao da sam nezadovoljan Ene, a što se tiče moje mame i mog tate, oni su za razliku od tebe bili (pokojni su) LJUDI. Dakle kao što rekoh nisi naveo moju izjavu i zato se smatraj gnjidom!:rtfm:

Poslednja izmena:
U jeeee koji si Ti bolid..... Ako između dva napada svoje bolesti imaš vremena pogledaj poneku epizodu serije MOJ ROĐAK SA SELA u kojoj sam i pokupio ENE. A serija se dešava valjda negde pored Kragujevca ili tako negde. Ako i dalje budeš tvrdio da je tu taj Zukurlic glavni baja imaćeš problema sa Svpskim vadikalima...:hahaha::hahaha::hahaha:
Dalje nisi mi citirao gde sam to izjavio da sam nezadovoljan svojim seksualnim životom, pošto si u svom postu tako objasnio moj stav prema cirkociziji.Ja sam već objasnio da sam u šali a u propagandne svrhe rekao da mi je pomalo krivo. Ali nigde nisam rekao da sam nezadovoljan Ene, a što se tiče moje mame i mog tate, oni su za razliku od tebe bili (pokojni su) LJUDI. Dakle kao što rekoh nisi naveo moju izjavu i zato se smatraj gnjidom!:rtfm:

E pa vidi, to se ovde po default-u kaže, niko se ne igra grobovima roditelja sem ako ne zna taj podatak pa radi namerno.

Dalje, Swpski Wadikawi za vodju imaju Hwata a članstvo, ako izuzmemo bacače kletvi i uzuwpatowe zemunske kase, se svodi na bolide iz mJešovitija bwakova. Desi se tu da swpsko stablo malo više pozeleni pa izdanci eto dodju da se hvale umesto da traže invaliditet sa punim pravom. Biti obrezan može da se pravda medicinskim razlogom zbog štete na genitalijama ali biti swpski wadikaw ne može biti opravdano ni weligijom. :pop2:

Dakle, za prvo nije bilo namerno a za drugo jeste.

Poslednja izmena:
Pošto sam se načitao svakakvih gluposti ovde,a kao neko ko je to uradio kada je već bio u braku pa mogu da poredim "pre i posle" :

Operacija traje oko 20 minuta,pod lokalnom anestezijom,koja se daje u koren i telo penisa(5-6 uboda). Davanje inekcije u penis ne boli. Sama operacija bezbolna potpuno.
E sad ono zahebano: postoperativni tok. Koliko je sama operacija bezbolna toliko previjanje boli :sad2: Naročito prvo. Zarastanje traje 7 do 14 dana zavisi od osobe do osobe. Navikavanje na nove okolnosti traje mnogo duže. Jedno 20-tak dana nisam uspeo da se naviknem na taj neprijatan osećaj trenja u gaćama,bukvalno sam ponekad hodao kao paja patak. Noćne i jutarnje erekcije prvih nedelju dana su jako bolne. Činjenica da sam svo vreme spavao pored moje ženice nije bila od pomoći nimalo :cmok: Bilo kako bilo,rana zaraste,konci spadnu,navikneš se na osećaj i posle nepunih mesec dana (preporuka doktora je bila 40 dana da se čeka ali što je mnogo...)krenemo lagano ja i supruga da se volimo. Prvo pažljivo,pa malo opuštenije i svaki dan sve normalnije i...sve je isto kao i pre.

Isto traje,isti osećaj. Jedino malo kod oralnog sexa je morala da promeni tehniku,manje ruke više usne i jezik :ok: Takođe i mastubacija je malo otežana ali daleko od toga da je nemoguća. Nema problema pri mokrenju :dontunderstand:, glavić nije suv niti siv ( :eek: odakle vam ovo) estetski je lepši(žena se kune u ovo),higijenu sam uvek održavao i sa i bez kožice tu nema razlike. Ono najvažnije glavić je apsolutno osetljiv. Sve u svemu nevidim da je ova operacija promenila išta značajno bilo na bolje ili na gore.

Nikada u detinjstvu(barem da se ja sećam) nisam imao fimozu,ali...
Problem je nastao kada sam pri jednom odnosu imao frakturu frenuluma(pukla mi je ta opna i došlo je do krvarenja),onda sam otišao na ušivanje i tu je izgleda došlo do zajeba,jer je uskoro došlo do infekcije,pa skraćivanja frenuluma,pa posle izvesnog vremena ponovnog naprsnuća...posle par ciklusa došlo je do parafimoze(pola sata agonije dok nisam vratio kožicu) koja je odmah prerasla u potpunu sekundarnu fimozu i cirkumcizija je bila jedino rešenje.

Ne bih ovo radio da nisam morao. Ako budem imao sina apsolutno mu neću savetovati ovu intervenciju,osim ako baš bude moralo. Estetika nije vredna mesec dana pakla posle operacije :mrgreen:

P.S. Ako iz bilo kog razloga ovo uradite,nikada ali baš nikada nemojte društvu pričati, jer će te biti dežurna meta podhebavanja čim se malo popije :cool:

Poslednja izmena:
Pošto sam se načitao svakakvih gluposti ovde,a kao neko ko je to uradio kada je već bio u braku pa mogu da poredim "pre i posle" :
Operacija traje oko 20 minuta,pod lokalnom anestezijom,koja se daje u koren i telo penisa(5-6 uboda). Davanje inekcije u penis ne boli. Sama operacija bezbolna potpuno.
E sad ono zahebano: postoperativni tok. Koliko je sama operacija bezbolna toliko previjanje boli :sad2: Naročito prvo. Zarastanje traje 7 do 14 dana zavisi od osobe do osobe. Navikavanje na nove okolnosti traje mnogo duže. Jedno 20-tak dana nisam uspeo da se naviknem na taj neprijatan osećaj trenja u gaćama,bukvalno sam ponekad hodao kao paja patak. Noćne i jutarnje erekcije prvih nedelju dana su jako bolne. Činjenica da sam svo vreme spavao pored moje ženice nije bila od pomoći nimalo :cmok: Bilo kako bilo,rana zaraste,konci spadnu,navikneš se na osećaj i posle nepunih mesec dana (preporuka doktora je bila 40 dana da se čeka ali što je mnogo...)krenemo lagano ja i supruga da se volimo. Prvo pažljivo,pa malo opuštenije i svaki dan sve normalnije i...sve je isto kao i pre.

Isto traje,isti osećaj. Jedino malo kod oralnog sexa je morala da promeni tehniku,manje ruke više usne i jezik :ok: Takođe i mastubacija je malo otežana ali daleko od toga da je nemoguća. Nema problema pri mokrenju :dontunderstand:, glavić nije suv niti siv ( :eek: odakle vam ovo) estetski je lepši(žena se kune u ovo),higijenu sam uvek održavao i sa i bez kožice tu nema razlike. Ono najvažnije glavić je apsolutno osetljiv. Sve u svemu nevidim da je ova operacija promenila išta značajno bilo na bolje ili na gore.

Nikada u detinjstvu(barem da se ja sećam) nisam imao fimozu,ali...
Problem je nastao kada sam pri jednom odnosu imao frakturu frenuluma(pukla mi je ta opna i došlo je do krvarenja),onda sam otišao na ušivanje i tu je izgleda došlo do zajeba,jer je uskoro došlo do infekcije,pa skraćivanja frenuluma,pa posle izvesnog vremena ponovnog naprsnuća...posle par ciklusa došlo je do parafimoze(pola sata agonije dok nisam vratio kožicu) koja je odmah prerasla u potpunu sekundarnu fimozu i cirkumcizija je bila jedino rešenje.

Ne bih ovo radio da nisam morao. Ako budem imao sina apsolutno mu neću savetovati ovu intervenciju,osim ako baš bude moralo. Estetika nije vredna mesec dana pakla posle operacije :mrgreen:

P.S. Ako iz bilo kog razloga ovo uradite,nikada ali baš nikada nemojte društvu pričati, jer će te biti dežurna meta podhebavanja čim se malo popije :cool:
Upada u oči da si rekorder koji je počeo sa mesec dana sa odnosima a takodje si izneo činjenicu da se ne može na posao sa 7 dana - mora pošteda. Svi dečaci imaju fimozu u detinjstvu i ona vremenom popušta, to neobavešteni roditelji neznaju - misle do trećegodine a zapravo tek sa masturbacijom. Ko dotle zaradi nasilnu fimozu od vučenja imaće malo više problema - ovo će ti svaki urolog potvrditi.

Fraktura frenuluma... kako bre kad nisi imao fimozu? Sa kojom pozicijom si dobio frakturu? Vezivanje? Bičevanje? Probadanje domine? :rtfm:

A vidim da samo mene koriguješ?
Naravno da je siv - ja sam mudista, video sam i muško i žensko u svim varijantama.
Od silikonskih sisa do tih sivih kuroonja...
A pročitao sam prvo pa našao potvrdu - baška vuku kite i po šljunku i ne jauču od bolova, ja bih vidiš crko...
Suv je jer za mastrubaciju moraš da imaš neko bebi ulje nema kožice koja štiti, vlaži, intenzivira osećaj.

MI NE PITAMO KO JE NITI KAKO JE NITI DA SI POLNO NESPOSOBAN - NEGO KAKO TO 2% IMA MEDICINSKO OPRAVDANJE A SA STRUČNIM MAJKAMA SVIH 2% BAŠ U SRBIJI I NA OVOM FORUMU? SA SVE OLIMPIJSKIM TRUDOM OKO OČUVANJA AL' NIJE MOGLO PA DA JAVIM NA FORUM...

Nisi rekao da li je isti osećaj bez frenuluma i kožice?
A vidiim i parafimoza ti nastala zbog frenuluma... ko ušiva frenulum? bejahu li anestezije tada? nisi pominjao, samo na mestu koje svi znamo... znaš koji urolog bi ti to radio a da je normalan? Čoveče, muda za bubrege... :rtfm:

ZNAŠ KOLIKO TI VERUJEM POSLE OVE NEBULOZE?

EVO TRI KARTONA VINJAKA ĆU DA POPIJEM I MNOGE ODAVDE ĆE MI BITI LEPE I PAMETNE ALI TI LAŽEŠ!

Znači, ovde ima malo medcine malo... a ima i noviteta super-urolozi... eh kad bi to moglo...

ZNAŠ LI ZA PROCES RESTORACIJE KOŽICE KOJU ZAHTEVAJU OBREZANI A NEZADOVOLJNI?

Nisam se obrezao - ali super stvar...
:rotf:

Poslednja izmena:
Ženama je svejedno - one imaju svoju opremu za uživanje i kad mi ostanemo bez svoje pa se mučimo mnogo više do orgazma.
A dodaj i godine i zasićenje seksom...

Mogu jedino da tupe oko izgleda i da li selektivno treba poštovati religiju ka muškima ali ne i religiju ka ženama.... :pop2:

Poslednja izmena:
To dovodi do oštećenja glavića za koji je kožica nalepljena a sama kožica pucka i dolazi do HRONIČNIH ZAPALJENJA.
Da,da u pravu si sada sam na zdravstveno naučnom sajtu BLA-BLA TRUĆ.com došao do saznanja da taj čin cirkocizije dovodi do pojave karcinoma i smetnji u radu srca!

i tu je izgleda došlo do zajeba,jer je uskoro došlo do infekcije,pa skraćivanja frenuluma,pa posle izvesnog vremena ponovnog naprsnuća...posle par ciklusa došlo je do parafimoze(pola sata agonije dok nisam vratio kožicu) koja je odmah prerasla u potpunu sekundarnu fimozu i cirkumcizija je bila jedino rešenje.

ODKUD OVOLIKO KONTRADIKTORNOSTI KOD OBREZANIH?

Jedan kaže - hronične upale ne dovode do fimoze ili parafimoze a drugi kaže da dovodi?
Ja izmišljam, urolozi izmišljaju?
Sunećenje kao traje 20 minuta a vraćanje kožice kod parafimoze 30?
Kako lažeš... Nemoj meni da pričaš o parafimozi i slepljenosti.... i da mora da se uklanja parafimoza... pa ni sve fimoze nisu iste a kamoli parafimoze.
Ti si morao da skloniš kožicu jer ti je pukao frenulum (a ne znam kako) pa nema šta da je drži kada je prevučena.

El obrezaše Pevačicu na kraju? :lol:
Nije bitna Pevač(ica), bitne su sledeće osobe:

Na forumu samo saznali:
- da je razvedena
- da ima muško dete koje će za 5 godina imati 14
ETO BELAJA - NJOJ TO SAMO SMAJLI....
Spremiću ohoho blog jer ovako ne vredi, a fala Paji pa će biti na Google searchu dostupan
Jedan kaže jedno drugi drugo, keve se keze a ovamo vuku li vuku...
Ne razlikuju fimozu od prirodno važne slepljenosti pa onda prave fimozu ili parafimozu...
Teraju dečake da vuku na suvo, pričaju pred svetom, ne valja mi piša i sad drugarima rekle mame sa kojima je pričala moja, mogu da piškim a neznam zašto ne valja baš moja piša, mama nešto vuče a boli, kako može da boli kada je malo, dečak doživljava traumu za traumom ne zaboravlja...
Dodji sine da mama povuče, čula sam tehniku od komšinice, opa ode frenulum aj na seckanje... :sad2:

Poslednja izmena:
Светска здравствена огранизација препоручује обрезивање као вид смањења ризика од сиде. У свету је 30 % обрезаних мушкараца.
Американци углавном обрезују своју мушку децу одмах по рођењу. Разлози нису верске него здравствене природе.

E sad, ako Svetska zdravstvena organizacija to kaze i ako Ameri to rade onda sigurno da treba...:worth:

ODKUD OVOLIKO KONTRADIKTORNOSTI KOD OBREZANIH?

Jedan kaže - hronične upale ne dovode do fimoze ili parafimoze a drugi kaže da dovodi?
Ja izmišljam, urolozi izmišljaju?
Sunećenje kao traje 20 minuta a vraćanje kožice kod parafimoze 30?
Kako lažeš... Nemoj meni da pričaš o parafimozi i slepljenosti.... i da mora da se uklanja parafimoza... pa ni sve fimoze nisu iste a kamoli parafimoze.
Ti si morao da skloniš kožicu jer ti je pukao frenulum (a ne znam kako) pa nema šta da je drži kada je prevučena.

Nije bitna Pevač(ica), bitne su sledeće osobe:

Na forumu samo saznali:
- da je razvedena
- da ima muško dete koje će za 5 godina imati 14
ETO BELAJA - NJOJ TO SAMO SMAJLI....
Spremiću ohoho blog jer ovako ne vredi, a fala Paji pa će biti na Google searchu dostupan
Jedan kaže jedno drugi drugo, keve se keze a ovamo vuku li vuku...
Ne razlikuju fimozu od prirodno važne slepljenosti pa onda prave fimozu ili parafimozu...
Teraju dečake da vuku na suvo, pričaju pred svetom, ne valja mi piša i sad drugarima rekle mame sa kojima je pričala moja, mogu da piškim a neznam zašto ne valja baš moja piša, mama nešto vuče a boli, kako može da boli kada je malo, dečak doživljava traumu za traumom ne zaboravlja...
Dodji sine da mama povuče, čula sam tehniku od komšinice, opa ode frenulum aj na seckanje... :sad2:

Samo ono plavo je moje a ono crno je deo nečijeg posta, tako da ja ništa po tom pitanju ne tvrdim. Ali ti je zato glupost za medalju to što si napisao da je samozadovoljavanje bez nekih ulja neizvodljivo:hahaha::hahaha::hahaha:. E baš si mi ulepšao dan svojim lupetanjem.

Mile KITIĆ dušu dao za ovu temu!
:zurka:
Ne brini majko što mi kita vene
Obrezao džabe rabin to za mene

Vratiće se kući djaci i regruti
Oni što to traže - na sunet uputi

Al ako dodje bivša mi draga
Reci joj majko sa kućnog praga

Da sam obrezan noćima jauko
I da sam končiće još malo pa svuko

[/spoiler]
Upada u oči da si rekorder koji je počeo sa mesec dana sa odnosima a takodje si izneo činjenicu da se ne može na posao sa 7 dana - mora pošteda. Svi dečaci imaju fimozu u detinjstvu i ona vremenom popušta, to neobavešteni roditelji neznaju - misle do trećegodine a zapravo tek sa masturbacijom. Ko dotle zaradi nasilnu fimozu od vučenja imaće malo više problema - ovo će ti svaki urolog potvrditi.

Fraktura frenuluma... kako bre kad nisi imao fimozu? Sa kojom pozicijom si dobio frakturu? Vezivanje? Bičevanje? Probadanje domine? :rtfm:

A vidim da samo mene koriguješ?
Naravno da je siv - ja sam mudista, video sam i muško i žensko u svim varijantama.
Od silikonskih sisa do tih sivih kuroonja...
A pročitao sam prvo pa našao potvrdu - baška vuku kite i po šljunku i ne jauču od bolova, ja bih vidiš crko...
Suv je jer za mastrubaciju moraš da imaš neko bebi ulje nema kožice koja štiti, vlaži, intenzivira osećaj.

MI NE PITAMO KO JE NITI KAKO JE NITI DA SI POLNO NESPOSOBAN - NEGO KAKO TO 2% IMA MEDICINSKO OPRAVDANJE A SA STRUČNIM MAJKAMA SVIH 2% BAŠ U SRBIJI I NA OVOM FORUMU? SA SVE OLIMPIJSKIM TRUDOM OKO OČUVANJA AL' NIJE MOGLO PA DA JAVIM NA FORUM...

Nisi rekao da li je isti osećaj bez frenuluma i kožice?
A vidiim i parafimoza ti nastala zbog frenuluma... ko ušiva frenulum? bejahu li anestezije tada? nisi pominjao, samo na mestu koje svi znamo... znaš koji urolog bi ti to radio a da je normalan? Čoveče, muda za bubrege... :rtfm:

ZNAŠ KOLIKO TI VERUJEM POSLE OVE NEBULOZE?

EVO TRI KARTONA VINJAKA ĆU DA POPIJEM I MNOGE ODAVDE ĆE MI BITI LEPE I PAMETNE ALI TI LAŽEŠ!

Znači, ovde ima malo medcine malo... a ima i noviteta super-urolozi... eh kad bi to moglo...

ZNAŠ LI ZA PROCES RESTORACIJE KOŽICE KOJU ZAHTEVAJU OBREZANI A NEZADOVOLJNI?

Nisam se obrezao - ali super stvar...

Koji ti problem imaš čoveče?

Između frakture frenuluma i parafimoze prošlo je 4 godine. Ušivanje je bilo u urgentnom centru, šta je tu čudno :dontunderstand: D Došlo je do infekcije i kao rezultat svega frenulum je bio kraći i to je bio početak problema. Za te 4 godine došlo je do nekoliko naprsnuća(ne fraktura) i infekcija koje su dovele do još većeg skraćivanja frenuluma, da bi nakon poslednjeg naprsnuća došlo do parafimoze(kožica nije mogla da se prevuče natrag).
I da vraćanje te kožice je trajalo bogami podosta,nije je lekar vraćao nego ja, a sama operacija cirkumcizije traje 20-ak min. Opet te pitam šta je tu čudno i kako je povezano jedno sa drugim uopšte?
I šta je tebi sporno? Ti si izgleda izmiksovao par različitih postova. Parafimoza nije slepljenost, nego nemogućnost vraćanja kožice nakon što je prevučena. Moja fimoza je bila sekundarna,ne urođena,i nije došlo do slepljivanja kožice za glavić,nego do suženja otvora(kao osledica skraćivanja frenuluma), zbog čega kožica nije više mogla da se prevuče do kraja. Kakva deca i majke,sve ovo se dešavalo u mojim kasnim dvadesetim.

Operacija se danas vrši laserom i zarastanje je brže. Na poslu sam bio već drugi dan, osim ako ti se posao nije fizički rad,nema nikakvih smetnji da radiš. Nigde nisam spomenuo poštedu,bolovanje ili bilo šta slično :rtfm: Normalno da nije poželjno da nosiš nameštaj dva sata posle operacije
Rekao sam da je preporuka za uzdržavanje od odnosa bila 40 dana, a ja sam krenuo ranije jer mi je ranije i zaraslo, jedino je navikavanje na taj novi osećaj trajalo duže,ali to nije bolno nego neugodno.

I za kraj moj zaključak je bio da to ne treba raditi osim ako nema drugog izbora. Da nikakva estetika nije vredna maltretiranja,pa samim tim nije mi jasno sa kim se ti svađaš.
Ja nijedan obrezani **** nisam video osim svog,pa zaista ne znam kakve nijanse postoje, ali 100% sam siguran da moj nije siv a ni suv(šta god ti to značilo) :roll:

Pij ti taj vinjak, a da li mi veruješ ili ne koga zabole uostalom

Back