Obrenovac

Pozdrav svim vernim ljubiteljima fudbala iz Obrenovca i okoline!!!
Bavim se skupljanjem starih fudbalskih ulaznica. Na prvom mestu mi je bitna C.ZVezda i od nje skupljam ulaznice iz svih mogucih takmicenja - prvenstvo,domaci kup, medjunarodna takmicenja, prijateljske utakmice. Pored C.zvezde, zanimljiva mi je reprezetnacija Srbije (tj. Jugoslavije) kao i utakmice ostalih srpskih klubova (Partizan,Vojvodina,OFK Beograd,Sevojno,Napredak,RAdnicki Nis,Obilic,Zeleznik) koji su igrali u evropskim takmicenjima.
Posebno bih voleo da nadjem karte sa utakmica Radnicki O-Zvezda
Da li neko moze da mi pomogne u pronalazenju tih starih ulaznica koje ljudi cesto bacaju.
Ukoliko bilo ko ima nesto slicno ili neku zanimljivu informaciju neka me pozove na 063/68 39 39 ili mi se obrati putem mejla markovaleron@yahoo.com
Pozdrav za sve ljubitelje fudbala

image.raw

Šuma Obrenovački zabran nalazi se neposredno uz grad Obrenovac i jednim svojim delom izlazi na reku Savu. Iako još uvek nema status izletničke šume, u njoj tokom godine, a naročito tokom vegetacionog perioda boravi veliki broj ljudi. U delu u kome se nalazi lugarnica postoji i manji broj privatnih kuća (vikendica), a manji broj ljudi ovde živi tokom čitave godine. U blizini su i restorani “Savska terasa” i “Alaska koliba”, kao i improvizovani kamp. Mnogi građani Obrenovca ovu šumu koriste za svoje rekreativne aktivnosti.

Zabran je omiljeno izletište Obrenovčana, idealno za ljubitelje prirode, izolovano od buke i asfalta.
Prostire od objekta ''Bazeni'' do ušća Kolubare u Savu. Šetalište sa odmorištima pored puta, sa izletničkim drvenim klupama i natkrivenim stolovima, dovodi do plaže na Savi sa uređenim prilazima vodi, tuševima i pontonima. Igra sunčevih zraka kroz krošnje visokog drveća, svež vazduh, miris prirode i reke leti okupi veliki broj kupača.
Igralište za decu, ugostiteljski objekti sa pratećim sadržajima potpuno se uklapaju u sliku i obećavaju ugodno provedeno vreme van gradske vreve.

IZLETIŠTE ZABRAN
Izletnička šuma Zabran nalazi se neposredno uz Obrenovac i jednim svojim delom izlazi na Savu. Očekuju vas piknik prostor, pešačko-biciklistička staza, trim-staza, pejntbol teren, a šuma je idealna i za decu, streličare, šahiste i pecaroše.
KAKO STIĆI: Ako dolazite iz Beograda automobilom, krenite Obrenovačkim putem pa prva desno posle Kolubarskog mosta, a ako idete autobusom, koristite liniju 860, izađite na prvoj stanici u Obrenovcu (Topolice) i vratite se nazad do prvog skretanja levo posle hotela „Obrenovac“.

Kad god odem u Obrenovac,svratim u pekaru Trend da pojedem parče neke lepe torte.Inače,najukusnije i najlepše torte,praaaave :D se mogu naći tamo.
Ni jedna poslastičarnica u Bg ne može da im parira po kvalitetu :super:
Obrenovac me po malKo podseća na Rumu.

Jeste,zaista imaju izvanredne slatkise. :super:
Mada,vidim da ljudi tamo idu sve redje,ne znam zasto,a znam jer zivim u blizini. :)
Bilo kako bilo,i sada je jedna od najboljih poslasticarnica u sirem Beogradu.
Kuku,jadna ne bila,zasto na Rumu?:eek:
Ruma je odvratna. Obrenovac je divno predgradje. :)

Pa ne znam,podsetilo me na onu pešačku zonu,Trg,širinu,a to isto ima i Ruma,mada je Obrenovac lepši.
Ona stara gradska kafana ,na uglu dve ulice mi je super,imaju dobru klopu,baš nisam dugo bila tamo :(

Kad god odem u Obrenovac,svratim u pekaru Trend da pojedem parče neke lepe torte.Inače,najukusnije i najlepše torte,praaaave :D se mogu naći tamo.
Ni jedna poslastičarnica u Bg ne može da im parira po kvalitetu :super:
Obrenovac me po malKo podseća na Rumu.

Pekaru Trend drzi Cicovic. Pored pekare ima na izlazu iz grada prema Ubu benzinsku pumpu i trgovinsku radnju. Drzi i neki lokal u Beogradu.

Sad sam cuo da je u njegovoj radnji u Zveckoj podignuta cena namirnica kada je bilo najteze a o cemu smo bili obavesteni preko sredstava informisanja. Obrenovcani kada se vrate u grad ovo trebaju znati.

Back