"Образа немаш! Рушите, убијате, силујете" Шормаз функционер СНС је јавно прозвао Харченка

БелиВук

Domaćin
Banovan
Poruka
4.126
"ОБРАЗА НЕМАШ! РУШИТЕ, УБИЈАТЕ, СИЛУЈЕТЕ" Шормаз оштро критиковао амбасадора Харченка после још једне злоупотребе бомбардовања СРЈ: "Ко је вас напао? Јадни сте!"

Обрачун се десио на твитеру, а функционер СНС је јавно прозвао Харченка, не штедећи речи.

Обрачун се десио на твитеру, а функционер СНС је јавно прозвао Харченка, не штедећи речи.

- Како те није срамота?!!! Образ немаш, достојанство, чојство! Крадете, рушите, силујете, убијате у Украјини! Ко је вас напао?!!! Јадни сте, патетични - написао је на твитеру Шормаз.

Он је тако реаговао на твит Харченка, у којем је изасланик Русије злоупотребио бомбрадовање у Југославији, и најновија сведочанства о дешавању деведесетих година.
https://www.blic.rs/vesti/politika/...-ostro-kritikovao-ambasadora-harcenka/kbpwjn4
Манијачко понашање Шормаза. Рушење, убијање и силовање је почело 2014 на Русе у источној Украјини коју је Советски Савез отео од Русије. Јел ће Вучић реаговати на манијачко пљување по Русији или ће подмукло игнорисати?

https://www.blic.rs/vesti/politika/...-ostro-kritikovao-ambasadora-harcenka/kbpwjn4
Манијачко понашање Шормаза. Рушење, убијање и силовање је почело 2014 на Русе у источној Украјини коју је Советски Савез отео од Русије. Јел ће Вучић реаговати на манијачко пљување по Русији или ће подмукло игнорисати?
a jel ti misliš da Vučićevi psi laju (bilo na Ruse, bilo na zapad, bilo na komšije, bilo na opoziciju) a da nemaju dozvolu da to rade?

a jel ti misliš da Vučićevi psi laju (bilo na Ruse, bilo na zapad, bilo na komšije, bilo na opoziciju) a da nemaju dozvolu da to rade?
Русија је поред Кине најважнији савезник Србији и оваквог манијака треба барем да се огласи Вучић и критикује.

Što ste otrovali Juščenka 2004

Русија је поред Кине најбитнију савезник Србији и оваквог манијака треба барем да се огласи Вучић и критикује.
cela poenta Vučića je catch them all strategija..on je za sve i on je za ništa...on je za Ruse i on je za EU i NATO...on je i levica i desnica na političkom spektru...u stvari tu i nema osmišljene politike nego robotsko robovanje rejtingu da bi se što duže ostalo na vlasti...

Русија је поред Кине најважнији савезник Србији и оваквог манијака треба барем да се огласи Вучић и критикује.

Колега ти је скренуо пажњу на битну чињеницу, а ти се правиш блесав.

Сви кербери из СНС који лају, лају по Вучићевом налогу, те нема потребе да осуђујеш гласника Шормаза, већ осуди наручиоца.

Колега ти је скренуо пажњу на битну чињеницу, а ти се правиш блесав.

Сви кербери из СНС који лају, лају по Вучићевом налогу, те нема потребе да осуђујеш гласника Шормаза, већ осуди наручиоца.
Ја се не правим нити сам блесав. Указао сам само да је Вучић прави вођа Србије а не марионета запада изкритиковао бих манијака Шормаза, Вучић је отишао да се поклони и покаже поштовање убијеним манијачким потурицама који су клали и силовали Српско око Сребренице. Од таквог се никад не може очекивати добро.

Rusko ponašanje je zaista manijačko, a sukobi i istočnoj Ukrajini su 2014. počeli nakon upada ruskih trupa u nju. Zašto stalno to prećutkujete. Zašto još uvek neki pokušavaju da prodaju priču kako su Rusi u otimanje delova drugih država (ne samo Ukrajine) krenuli zbog navodne zaštite svoje nacionalne manjine? Tu priču već i sami Rusi polako napuštaju. Valjda ih je neko podsetio da je onomad i onaj nemački brkica tako pravdao svoje zločinačke pohode.

Ја се не правим нити сам блесав. Указао сам само да је Вучић прави вођа Србије а не марионета запада изкритиковао бих манијака Шормаза, Вучић је отишао да се поклони и покаже поштовање убијеним манијачким потурицама који су клали и силовали Српско око Сребренице. Од таквог се никад не може очекивати добро.
Da ali zamisli u hipotetičkom slučaju Vučić prihvati sva tvoja mišljenja, i dobije čak i orden od Putina.

Ti bi tad rekao "Nek vlada doživotno."

Zato te nazivamo lažnom opozicijom

катанац.jpg

Rusko ponašanje je zaista manijačko, a sukobi i istočnoj Ukrajini su 2014. počeli nakon upada ruskih trupa u nju. Zašto stalno to prećutkujete. Zašto još uvek neki pokušavaju da prodaju priču kako su Rusi u otimanje delova drugih država (ne samo Ukrajine) krenuli zbog navodne zaštite svoje nacionalne manjine? Tu priču već i sami Rusi polako napuštaju. Valjda ih je neko podsetio da je onomad i onaj nemački brkica tako pravdao svoje zločinačke pohode.
Da je sve počelo 2014. nije

Da ali zamisli u hipotetičkom slučaju Vučić prihvati sva tvoja mišljenja, i dobije čak i orden od Putina.

Вођа по теби који није марионета запада је у реду. Паметном доста.

To je odlika vas evropejaca, politika identiteta, nema veze što je pedofil.

Вучић има своје кербере који лају на све стране, по потреби. Вулин лаје на Хрвате, Дрецун на Шиптаре а Шормаз на Русе и тако, за сваку потребу има дежурне лајаче. Шормаз директно по налогу Вучића лаје на Русе и подржава НАТО.

Шта теби ту није јасно?

realno, kako stvari stoje, Vučić će i da vlada doživotno odnosno dok se ne povuče iz politike...napravio je sebi opoziciju kakva mu odgovara i kakva nikad neće imati snage da ga smeni....

Back