Obratimo se poslanicima Srpske Radikalne Stranke, jer su oni jedina šansa da pobedimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Schutz

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.293
Браћо и сестре,

Управо сам се јавно на: https://www.facebook.com/inbox/read...410788#/profile.php?id=1108496303&ref=mf#wall

обратио народном посланику у Народној скупштини Републике Србије госпођи АЛЕКСАНДРИ ЈАНКОВИЋ следећим поруком:

----------------------------------------------------
Помаже Бог, драга сестро Александра !

Молим Вас да у Народној скупштини Републике Србије што пре иницирате расправу о:

Гробаревим сатанистима, Тадићевим балистима, Гициним комунистима, Чедровим дрогеристима, Млађиним крадистима и Ристиним педеро-папистима...

Братски поздрав,

Крстан Ђ. Ковјенић
---------------------------------------------------

Госпођу Александру Јанковић лично сматрам солидним познаваоцем теологије, нарочито СВЕТЕ ВЕРЕ ХРИСТОВЕ - СВЕТЕ ЦРКВЕ ПРАВОСЛАВНЕ... То сам морао да учиним из разлога што су све учесталији физички напади

(у то можете и сами да се уверите у јавном обраћању једног Србина којега су напали педеро-паписти на:
http://krstanovkutak.forumotion.net...guzoljubni-pederopapisti-u-novom-sadu-t59.htm

Гробаревих сатаниста, Тадићевих балиста, Гициних комуниста и Ристиних педеро-паписта

на Српкиње и Србе који су остали верни:

СВОМ ГОСОДУ, СВОЈОЈ СВЕТОЈ ПРАВОСЛАВНОЈ ЦРКВИ ХРИСТОВОЈ, СВОМ НЕБЕСКОМ СРПСТВУ и СВОЈОЈ МАЈЦИ СРБИЈИ !

Молим вас да ми помогнете да се о овим и оваквим гадостима што више пише како бисмо и на тај начин Српкињама и Србима показали и доказали да

Гробареви сатанисти, Тадићевих балисти, Гицини комунисти и Ристини педеро-паписти

ЈЕСУ ВЕЛИКО ЗЛО КОЈЕ СЕ МОРА УНИШТИТИ УКОЛИКО ЖЕЛИМО ДА ОПСТАНЕМО !

Х В А Л А !

Крстан Ђ. Ковјенић
Obratimo se poslanicima Srpske Radikalne Stranke, jer su oni jedina šansa da pobedimo pedero-papiste :lol:.

Poslednja izmena:
Zabroravio si Veljino kraduckanje, da te potsetim, a i šutiranje novinara uzgred si mogao pripomenuti, nebi bilo zgorega.

Није све Штуц написао,
мада им је стил приближан,
па их лако можеш заменити ...

:hahaha::hahaha::hahaha:

Његов је само последњи ред у посту,
али као да га је Крстан писао ...

:rotf::rotf::rotf:

Није све Штуц написао,
мада им је стил приближан,
па их лако можеш заменити ...

:hahaha::hahaha::hahaha:

Његов је само последњи ред у посту,
али као да га је Крстан писао ...

:rotf::rotf::rotf:

Uf a zaboravila sam dodati Veljinu etničku toleranciju, no dodaće to Krstan sigurna sam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back