gost 287488
Aktivan član
- Poruka
- 1.203
Gde bi ste volele da vas vaš voljeni odvede na koje tur. Putovanje?Koje ostrvo,država...Ja sam moju bivsu pre par godina odveo na Mauricijus.Zadnji dinar za voljenu sve!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde bi ste volele da vas vaš voljeni odvede na koje tur. Putovanje?Koje ostrvo,država...Ja sam moju bivsu pre par godina odveo na Mauricijus.Zadnji dinar za voljenu sve!
Sto "bivsa"?Ostala na Mauricijus?
![]()
ja cu moju dragu kidnapujem i na pusto ostrvo![]()
Ja sam mislio da je tema inventivnog tipa "Obradjuj me dragi" kad ono usrana motka
![]()
bas tako
ali to nas ne sprecava da odgovaramo na pitanje koje zelimo da nas pitajusto cinimo i na drugim temama
Ljubav i sve... ali dati poslednji dinar da voljenu vaginu prošetaš do Bahamalija je pomalo stupidno.Gde bi ste volele da vas vaš voljeni odvede na koje tur. Putovanje?Koje ostrvo,država...Ja sam moju bivsu pre par godina odveo na Mauricijus.Zadnji dinar za voljenu sve!
a jednu crvenokosu urmashicu vodio bih na kubu![]()
Ma ja bih volela da imam dragog.... može i do Avale na izlet da me vodi... ali nemam...![]()
ofarbatjesh se znachi![]()
Uvek sam zeleo da posetim to ostrvo i naravno poveo i curu.Nista tu nije stupidly.A gde bi je ti vodio?Na Adu ciganlijuLjubav i sve... ali dati poslednji dinar da voljenu vaginu prošetaš do Bahamalija je pomalo stupidno.
meni svejedno,samo da se pakuju koferi