Obradoviceva izjava

• Začetnik teme Začetnik teme BIG S
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A i Obradovic ipak nije uspeo da nametne autoritet...Sve bi bilo drugachije da jeste...
P.S.Samo mi posle svega nije jsno kako neko moze da ima srca da odbije da igra za reprezentaciju...Kao recimo Stojakovic...I narode, skroz ste u pravu za novi pochetak...Ovi juniori nam nisu loshi...Mozda ce nam oni za par godina osvetlati obaz...

Neko ovde pomenu frizure.
Pa jeste...milsim ja kad vidim radmanovicu onu "tarzanku" muka me uhvati.Pa tu tarzanku,sa onim repovima je nosio Adolfo Valensija u Americi '94. A on je Kolumbijac...i dok sam ga gledao secam se da sam pomislio u sebi "Pogledaj ovu cigansku frizuru". Mislim repovi...to je izaslo iz mode pre 20 godina,a ja ne volim retro,hehehe.
Kada je Daniel Pasarelja bio selektor fudbalske reprezentacije Argentine naredio je...pazite NAREDIO! Da se svi fudbaleri uljudno podsisaju.Znate ko je prvi poslusao trenera.Gabrijel Batistuta!
A svi znate sta je Batistuta u Argentini i u svetu.BOG!
A ovde kod nas igraci...konkretno kosarkasi,nece da slusaju ni kad mi se kaze kako da igraju.
Jadno je bilo kad je Obradovic rekao da se previ faul na onom Francuzu sto je sutirao penale 4/22...i kaze njega niko ne faulira.Hehehe! Mislim sta reci satvrno.Ne moze Zeljko da udje i da ga faulira ili da sutira penale.
Treba formirati kompletno novu reprezentaciju.Sa najvise 2-3 igraca koji su sada igrali.Svi drugi treba da budu debitanti.Pa sve ispocetka i lepo polako za 2-3 godine eto nas opet na vrhu.Dao Bog strucnjaka imamo dobrih i kvalitetnih,igraca takodje i samo treba neko da skupi muuda i da zasuce rukave.

zmajodbraj:
Lako je biti general posle bitke, mislim da Obradovic nije uspeo da nametne ono sto je veoma vazno u ovakvim prilikama, a to je AUTORITET.

Postovanje,
zmajodbraj

Da, bas tako! Autoritet je vazan. Sam ih je birao. Sad kaze da je trebao da izbaci neke odmah u startu. Pa sto nije? Kao navodno pljuvali bi ga sto ih nije poveo na prvenstvo.
Kad bih svi mi gledali sta smo sve trebali da uradimo u zivotu, a nismo, nama bih uvek bio neko drugi kriv. A mi sami nikad. E, pa ne moze to tako.

FLUID:
Da, bas tako! Autoritet je vazan. Sam ih je birao. Sad kaze da je trebao da izbaci neke odmah u startu. Pa sto nije? Kao navodno pljuvali bi ga sto ih nije poveo na prvenstvo.
Kad bih svi mi gledali sta smo sve trebali da uradimo u zivotu, a nismo, nama bih uvek bio neko drugi kriv. A mi sami nikad. E, pa ne moze to tako.

Zato sto ih i nije birao nego se u reprezentaciju dolazi preko veza i vezica.

Zato i treba ukinuti taj nacin sastavljanja reprezentacije i zameniti ga nekim objektivnijim. Nego lepo ko u Americi u atletici. Otvoreno prvenstvo pa ako si cetvrti - dovidjenja, mozes da budes Karl Luis ali dovidjenja. Zato treba uraditi kao sto sam ranije napisao - turnir na Adi i resen problem.

banegad2004:
verovatno gurovic i krstic
Krstic nije, jer je on tamo bio najpovuceniji... Tukli su se jaric-rakoch i jaric-tomashevic, i to ponovo zbog rakocevica... Zapravo jaric je Rakochu psovao majku, i Tomashevicu je puko film, verovatno zbog svega sto se desavalo i nalupao mu par samara, tj. prebio ga je...
Sto se tice igre-katastrofa...
A a sve koji pljuju Rakocha i koji prichaju da je sebichan- AKO NEKO NA OVOM EP NIJE BIO SEBICHAN ONDA JE TO RAKOCH!!! Ja mu skidam kapu... Lik je u svakom trenutku gledao da nekome dobaci loptu..

malena_nbg:
Krstic nije, jer je on tamo bio najpovuceniji... Tukli su se jaric-rakoch i jaric-tomashevic, i to ponovo zbog rakocevica... Zapravo jaric je Rakochu psovao majku, i Tomashevicu je puko film, verovatno zbog svega sto se desavalo i nalupao mu par samara, tj. prebio ga je...
..

nisam ni rekao da se krstic tukao nego sam nabrojao one koje su isli u diskoteku ili gde vec.
jaric gurovic milicic krstic radmanovic. ovo ne tvrdim vec samo predpostavljam kao i vecina vas

Pun mi je ku..ac ovih pe..ra, sem par momaka ovo je sve trebao Obradovic oterati i pozvati igrace iz naseg prvenstva ,oni bi sigurno ostavili srce na terenu .Glavni krivac je Jaric mislim sta je mislio sa onom izjavom da ce da se opere pa dogodine izpocetka u nove poraze.

malena_nbg:
Sto se tice igre-katastrofa...
A a sve koji pljuju Rakocha i koji prichaju da je sebichan- AKO NEKO NA OVOM EP NIJE BIO SEBICHAN ONDA JE TO RAKOCH!!! Ja mu skidam kapu... Lik je u svakom trenutku gledao da nekome dobaci loptu..

E, stvarno je feget... povredjen, ne moze da igra ali moze da mlati :)

Nisam bio u prilici da pratim evropsko prvenstvo posto sam u Americi, ali sam svakodnevno pratio rezultate nase reprezentacije putem interneta. Sta da se kaze, sve moze da stane u dve reci: BRUKA I SRAMOTA!!!!! Obradovic je verovatno u pravu. Za nasu zemlju igraju igraci kojima su najvazniji prljavi dolari, i koji bi prodali, kako nas narod kaze "veru za veceru". Naravno,cast izuzecima. Igraci koji igraju za nasu reprezentaciju moraju biti svesni da nose dres sa grbom MAJKE SRBIJE. Moraju da daju i vise od maksimuma i da ostave srce na terenu za nasu voljenu otadzbinu, ali na zalost ne razmisljaju svi tako. Njima je reprezentacija samo usputna stanica i u zadnjih par godina svi je izbegavaju sa nekim glupim razlozima. To je SRAMNO!!!!!!!
Ponovicu da je Zeljko u pravu, ali i on snosi veliki deo krivice kad nije uspeo da nametne svoj autoritet. Mnogo ranije je trebao da izadje pred novinare i da otvori dusu i srce. Takodje kada je video da u reprezentaciji dosta toga skripi, trebao je istog trenutka da posalje kuci igrace koji su inicirali toliku mrznju u reprezentaciji.
Posle ovoga, ne smemo da klonemo. Moramo da izadjemo iz ove, nadam se trenutne krize i da pokazemo svetu da smo i dalje NAJBOLJI!!!!!!!!! Za to je neophodan neko ko ima veliki autoritet, zatim igraci koji koji zaista srcem igraju za reprezentaciju!!!
Pozdrav za sve Srbe!!!!
Vlada SRBIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ma jok, ne bi ga pljuvali da je lupao po ušima pre prvenstva...
Linčovali bi ga i proterali iz zemlje!!!!!
Nego, pročitah Divčevu izjavu, u kontekstu i on napada Obradovića?!?!?!
Koji mu je???

Gledala sam emisiju na B 92 sa Zeljkom Obradovicem i mogu reci da je 99% u pravu.Te ovaj ne razgovara sa ovim,ovaj sa onim.Koga bre briga sta voze i za koju ekipu u Nba igraju, ako se igra od 10 minuta po mecu moze nazvati igrom.Igrati za reprezentaciju je nesto najlepse cime treba da se ponosi svaki pozvani kosarkas.Sramota! Ne mogu da razumem nase, nazovi zvezde, kako ih nije sramota da sazivaju konferencije i vade se.A sto je najstrasnije a sto njih izgleda uopste ne tangira jeste to da je Zeljko rekao da su kao ljudi 0.Dzaba ti ti milioni i kvazi slava kad si ti kao covek los.Cast izuzecima....

random_cloud_form:
drago mi je sto smo pukli cisto da bi ova patriotska rulja od navijaca sa idejama velicine i moci kako smo mi najstariji i najaci narod, malo odyebala sa tim pros.eravanjima kojima kompenzuje izgubljene ratove...

ruzno sto se sad pljuje po zeljku i igracima, sto se docekuju na noz (bukvalno), cak se u ekipi i sami obracunavaju koliko su podlegli pod uticaj patologije gomile, tj naroda...
licno cestitam celokupnoj reprezentaciji ucinili su veliku stvar i veliki korak u smeru otreznjenja ove nacije od ideja moci i bogova.... Od toga nema vrednije stvari. bilo ne ponovilo se da nekog kujemo u zvezde.

realno, prosecna smo ekipa, skup tu i tamo solidnih igraca za koje treba dosta truda i uigravanja da postanu tim. Najveca mana im nisu ljudski kvaliteti vec su psihicki slabi, progutala su ih vasa vristanja: zlato zlato zlato... epa, yebalo vas zlato, lepo su vam uradili.

no, vreme je za smene u celom ksscg, sto rece sale, vreme je za nov pocetak...

regards,
random cloud

Zanimljiv komentar. Jedino sa cim se ne slazem je to oko njihovih ljudskih kvaliteta. Po tome nisu ni prici generaciji Divca, Djordjevica isl. Bodiroga je jedini "fosil" iz te generacije koji je mogao da povuce, ali vidim da mu nisu dali.

zmajodbraj:
Lako je biti general posle bitke, mislim da Obradovic nije uspeo da nametne ono sto je veoma vazno u ovakvim prilikama, a to je AUTORITET.

Postovanje,
zmajodbraj

ma da,ali ljudima od po 25 godina i ne bi trebalo nametati autoritet,valjda mogu da odrede prioritete.... :roll:
mnogo su se oni uzdali u staru slavu i mnogo su neozbiljni.
sledeci put treba da naprave ciscenje i da pozovu samo kvalitetne ljude.
inace onaj radmanovic mi je tako odvratan sa onom dziberskom frizuricom :lol:
a jaric se decko skroz istripovao od kako igra u americi....krele... :roll:
sve same "zvezde" nema sta....
mnogo su sujetni za svoje dobro...kada ih samo uporedim sa onom starom postavkom ne znam kako ih nije sramota da svojim bahatim ponasanjem i nekulturom upropaste sve sto su oni uradili....
desava se u sportu svasta ali za ovo sad mislim da jesu krivi igraci koji su svojim sujetama i naglasenim individualizmom doveli do losijeg rezultata.ipak je kosarka grupni sport.

sto se tice 5 igraca koji su izlazili, za Jarica i Rebracu znam da jesu jer ih je moja drugarica videla i dva galeba, a za Gurovica sam cula da je isto izlazio jer je on je li domacin pa...
Sem toga Jaric je jednog dana, mislim kad smo igrali sa Spancima, isao kod Vojkana da se sisa, a Bodiroga je zvao svog frizera iz BG da dodje da ga osisa... Eto toliko o treninzima tokom dana... Imali su oni svoje prioritete, ali ne one koje treba!

Ma svi ti mladji "amerikanci"- takozvane nba zvezde koji imaju milionske ugovore su isti..bas njih briga i za reprezentaciju, i za navijace.oni ovde dodju samo da se provedu..
Obradovic je mislio (verovatno) da ce i pored tih razmirica moci da ih ujedini ta zelja za medaljom,ali se prevario.. :confused:
definitivno je trebao da bude policajac
:mad:

Back