markons82
Elita
- Poruka
- 21.271
Kako su prosli granicu bez dokumenata. Jel ti mene zajebavas?pa oni idu ka zapadnoj evropi, sta ce koji q ovde?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako su prosli granicu bez dokumenata. Jel ti mene zajebavas?pa oni idu ka zapadnoj evropi, sta ce koji q ovde?
a ti bi da ih zadrzis ovde?Kako su prosli granicu bez dokumenata. Jel ti mene zajebavas?
Ne ja bih da ih pobijem ako nasilno probaj da predju granicu a ne da ih pustamo.a ti bi da ih zadrzis ovde?
kako prelaze granicu, pa pitaj nadlezne institucije kako to da se krijumcari rokaju po subotici
lol. srbi su takodje ilegalno prelazili u zapadnu evropu 90ih, jel uopste mozes da pratis sta pisem??Ne ja bih da ih pobijem ako nasilno probaj da predju granicu a ne da ih pustamo.
Ovamo lupas kao I mi smo 90tih, jeste al sa dokumentima, pasosima...
Prodaju maramice na semaforu. Lani kad sam klosario po tvom glavnom gradu sam se isao umit na špinu i vidim ja nekog lika s ruksakom. Mislio sam da je klosar kao ja. Krenem ja s pricom, a on odmah ruke u zrak i govori Afganistan, Afganistan. Rekao sam OK i otisao ča.Države dobiju dobru lovu za migrante i prepuste ih ulici i nama običnim građanima, prije godinu i po je u mom gradu ubijen vlasnik kafića jer je ljubazno rekao migrantu da je fajront. Svakodnevno otimaju torbice, mobitele, novčanike. Zbog njih sam nabavila elektrošoker![]()
Ilegalno preci nije isto sto I pustiti sljam bez dokumenata.lol. srbi su takodje ilegalno prelazili u zapadnu evropu 90ih, jel uopste mozes da pratis sta pisem??
Ti mi reci? Eto kako Orban resava problem.a ovo drugo, napisi sve to u jednom pismu pa posalji MUP pa eto, videcemo da li ima osnova ovaj tvoj stav
ilegalno preci znaci bas to, uci u zemlju bez dokumenata.Ilegalno preci nije isto sto I pustiti sljam bez dokumenata.
Ti mi reci? Eto kako Orban resava problem.
Ma ja sam gore prošla, ulazim u pekaru a ispred pekare migrant. Lijep, uredan, lijepo obučen, naslonjen na zid. Kupim sebi šta sam htjela, kupim njemu neki sendvič i kroasan, pripremim i 5 maraka nek mu se nađe. Izađem, onako samo sa osmijehom mu kesu tutnem u ruku a on: ma hvala, nisi trebala, nisam ja migrant, čekam jarana hoćemo na kafuProdaju maramice na semaforu. Lani kad sam klosario po tvom glavnom gradu sam se isao umit na špinu i vidim ja nekog lika s ruksakom. Mislio sam da je klosar kao ja. Krenem ja s pricom, a on odmah ruke u zrak i govori Afganistan, Afganistan. Rekao sam OK i otisao ča.
Gadniji sam od njih pa nisam imao problema s njima![]()
Ne znaci ilegalno preci znaci da predjes mimo granicnog prelaza, preko ograde ili na neki drugi nacin. Legalno bez dokumenata znaci preci granicu na zvanicnom prelazu...ilegalno preci znaci bas to, uci u zemlju bez dokumenata.
Sta? Hajde polako sroci lepo recenicu.a vidim putinofilima orban i eu dobri kad su sirijske izbeglice u pitanju.
bedni li ste.
Izjednačavaš stvari koje nisu za izjednačavanje.Najjace je sto vi migranti imate sta da kazete o drugim migrantima. Valjda mislite da ste bolji jer ste beli, sta li.
Ma ko ih mrzi? Samo ljudi vide realnost. Ništa više. Puna Srbija recimo sportista iz raznih stranih zemalja. Dira li ih ko?Postoji opet paradox , mrzimo kao nacija jel migrante a Srba ima na milione van Srbije...
Ma kojim gumenim čamcima? Idu kopnom. Opremljeni za dug put. Reci mi znaš li ti sela oko npr Babušnice? A ovde me fino pita Sapna, Kalesija. Otkud migrant iz Azije zna za Sapnu? Ali hajde to. Ima ih koliko hoćeš iz Indije. Maroka. Koji rat tamo? Koji rat u Iraku, Bangladešu?Pa recimo, ti dolazis iz zemlje cija je ekonomija devastirana kao posledica ratova u bivsoj Jugoslaviji. A drzava nam nije bila ni priblizno unistena kao bliskoistocne zemlje ili Ukrajina. To je razlog zasto se toliko ljudi iz Srbije odlucuje za emigraciju. Naravno, mi ne moramo da plovimo morima u gumenim camcima pa samim tim, nas put emigracije moze da izdrzi i staro i mlado, a kad su nam bile zatvorene granice 90ih, pa uglavnom su mladi i sposobni muskarci prelazili granice po planinama i sl.
Ali smo beli, pa amigdala Evrope nije reagovala na isti nacin.
Ilegalno? Ulazili preko legalnih granica. Neko autobusom, neko avionom. Velika većina popisana.lol. srbi su takodje ilegalno prelazili u zapadnu evropu 90ih, jel uopste mozes da pratis sta pisem??
a ovo drugo, napisi sve to u jednom pismu pa posalji MUP pa eto, videcemo da li ima osnova ovaj tvoj stav
Kakav si ti smarac, djavole.Izjednačavaš stvari koje nisu za izjednačavanje.
Ma ko ih mrzi? Samo ljudi vide realnost. Ništa više. Puna Srbija recimo sportista iz raznih stranih zemalja. Dira li ih ko?
Ma kojim gumenim čamcima? Idu kopnom. Opremljeni za dug put. Reci mi znaš li ti sela oko npr Babušnice? A ovde me fino pita Sapna, Kalesija. Otkud migrant iz Azije zna za Sapnu? Ali hajde to. Ima ih koliko hoćeš iz Indije. Maroka. Koji rat tamo? Koji rat u Iraku, Bangladešu?
Ilegalno? Ulazili preko legalnih granica. Neko autobusom, neko avionom. Velika većina popisana.