Обрачун Антифе и „Поносних момака“ на верском скупу у Америци

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548

1628508402568.png

Обрачун Антифе и „Поносних момака“ на верском скупу у Америци (ВИДЕО)

Присталице левичарске Антифе и десничарске групе „Поносни момци“ сукобили су се у Портланду, највећем граду у америчкој савезној држави Орегон, а у обрачуну су користили димне бомбе, бибер спреј и пејнтбол пушке.​

1628508161715.png

13:18 09.08.2021

Све се одиграло у суботу на верском скупу који је у парку организовао канадски пастор Артур Павловски, а ком је присуствовало око 50 људи, међу којима је било и деце, објавио је „Портланд трибјун“.

The second Antifa threw explosive devices at children, deadly force was authorized.
It’s a shame Portland has paralyzed the law abiding. pic.twitter.com/EWT7gVFe6G
— John Cardillo (@johncardillo) August 8, 2021

Скуп су, како се наводи, обезбеђивали чланови десничарске групе „Поносни момци“, а онда су се у црној одећи појавиле присталице левичарске Антифе и почеле да бацају димне бомбе.

WATCH: Armed Antifa black bloc attacking Christian families in Portland. Police do nothing pic.twitter.com/ctjsJX4xpV
— Jack Posobiec 🇺🇸 (@JackPosobiec) August 8, 2021

im-90233.jpg

Судећи према снимцима, полиција није реаговала, а портпарол локалне полиције изјавио је да су сукоби окончани пре доласка полиције.

Како је известио „Фокс њуз“, чланови Антифе су учеснике скупа гађали јајима.

Far-right activists and anti-fascists confront each other in downtown, Portland police sit in their car and watch pic.twitter.com/6jpDpCB7ez
— Sergio Olmos (@MrOlmos) August 7, 2021

За сада нема података да је неко повређен у сукобу, а локални медији наводе да нико није ухапшен.

link

Браво за америчку Антифу! Антифа мора стално да "досађује" десним екстремистима. Не сме да им да ни тренутка предаха!

Slabo je ovo.
Mora to žešće.
Mi Srbi trebamo napraviti zalihu municije kako bi izašli u susret zahtevima merikanskog tržišta.

Cene naše municije svih kalibara moraju biti konkurentne i kvalitetne kako bi se obezbedilo kvalitetno ubijanje merikanaca.
Ovo su tuče na nivou Delije - Grobari kod nas.
Kao kad bi neko video to i zaključio da sledi gradjanski rat.

Ameri nemaju navijačke grupe kao u Evropi gde se gomila besa i nezadovoljstva kanališe u te besmislene huliganske sukobe zato ovaj režim i predsednik sns-a toliko pažnje pridaje huliganima i tom njihovom svetu,bolje da se porokaju međusobno u besmislenim sukobina nego da dođu nezadovoljni pred zgradu vlade ili predsedništva kako god

Верски скуп од 50 људи
Има обезбеђење
Долази Антифа да баца димне бомбе и јаја
Раде пејнтбол пушке и бибер спрејеви.

Па шпанске серије су имале уверљивије заплете хах.
Izgleda da imaju nultu toleranciju protiv fašizma.

Pitam se koliko će simpatizeri SNS-a i Rusije biti ogorčeni, što se sprovode antifašističke akcije.

Eksperti kažu mnogo

Izgleda da imaju nultu toleranciju protiv fašizma.

Pitam se koliko će simpatizeri SNS-a i Rusije biti ogorčeni, što se sprovode antifašističke akcije.

Eksperti kažu mnogo
Не знам за њих... Мени је ово смешније од Топ Листе Надреалиста...

Да се истребе међу собом до последњег Поносноног Момка (:hahaha:) и последње Антифе... Нотхинг ов велју вуд би лост.

Не знам за њих... Мени је ово смешније од Топ Листе Надреалиста...

Да се истребе међу собом до последњег Поносноног Момка (:hahaha:) и последње Антифе... Нотхинг ов велју вуд би лост.
Ne znam, ne mogu da tako nonšalantno kažem za fašiste i antifašiste "Svi su oni isti... svi se oni zovu na neko slovo..."

Back