Obracenje-spoznaja Boga

gost 343533

Elita
Poruka
17.529
Koji je taj trenutak u vasem zivotu kada ste poverovali da Bog postoji, i da je smisao zivota da se zivi po Zakonu koji nam je on dao?

Ja sam odrasla u religioznoj porodici, isla redovno u crkvu,i od malena verovala...
Kao odrasla sam shvatila kroz zivotno iskustvo koliko je greh destruktivan: na pr. preljuba, nasilje, nepostenje itd... sto nisam mogla u potpunosti da osetim kao dete
i pojam OPRASTANJA ... koliko puta ne uradimo ispravno,cak i kada bi zeleli. Jer smo ljudi..... Koliko nam je potreban taj primer Isusa da bi mogli da pretrpimo nepravdu,i oprostimo -nasim bliznjima,a i sebi

Koji je taj trenutak u vasem zivotu kada ste poverovali da Bog postoji, i da je smisao zivota da se zivi po Zakonu koji nam je on dao?

Ja sam odrasla u religioznoj porodici, isla redovno u crkvu,i od malena verovala...
Kao odrasla sam shvatila kroz zivotno iskustvo koliko je greh destruktivan: na pr. preljuba, nasilje, nepostenje itd... sto nisam mogla u potpunosti da osetim kao dete
i pojam OPRASTANJA ... koliko puta ne uradimo ispravno,cak i kada bi zeleli. Jer smo ljudi..... Koliko nam je potreban taj primer Isusa da bi mogli da pretrpimo nepravdu,i oprostimo -nasim bliznjima,a i sebi

Ja sam povjerovao u Boga Jahvu,
tek onda kada mi je progovorio - direktno.
Do tada - nevjerni Toma.

Ja sam povjerovao u Boga Jahvu,
tek onda kada mi je progovorio - direktno.
Do tada - nevjerni Toma.
Direktno........opa Djurdjo, znaci sisao je na zemlju ?
Pa gde bas tebe nadje majku mu staru............
Idi kod psihijatra i reci ovo sto si sad napisao.
I ja mislim dobronamerno da bi trebao da zakaze jedan razgovor ako ima overenu knjizicu :D
pa su i oni izgledali cudni u ocima drugih ljudi....
Meni su cudni.
Kako se meni ne obrati, bilo kad,bilo gde, bar u snovima..........

Direktno........opa Djurdjo, znaci sisao je na zemlju ?
Pa gde bas tebe nadje majku mu staru............
I ja mislim dobronamerno da bi trebao da zakaze jedan razgovor ako ima overenu knjizicu :D
Meni su cudni.
Kako se meni ne obrati, bilo kad,bilo gde, bar u snovima..........

Jedan svestenik je rekao kako je njegova cerka imala priliku da vidi svog andjela...jer u Bibliji stoji da je moguce da je andjeli pomognu kada su ljudi u nevolji. Jer svako ima svoj andjela cuvara.... To je divno! I ja sam bila sumnjicava,i jedna osoba mi je rekla- pa mozda i jeste.
Ako verujes u Bibliju, onda ti je jasno da se andjeli javljaju.. kada Bog to zeli

U hebote , koji si ti car !:eek:
Dosao jedan seljak kod patrijarha Pavla i pohvali mu se da mu se ulazala majka bozja .
Patrijarh mi se nasmijesi i rece ~ E blago tebi ! Ja sluzim boga vec 50 godina i nije mi
se ukazao ni najmanji andjeo a tebi iz prve majka bozja !

Pa Patrijarh Pavle je sitna riba za PIRAMIDU.

Zbog nekih koji sve bukvalno shvataju da naglasim da sam ironicno rekao. :)

Back