Obozavaoci Devil may Cry igara

ovo je mac tymla,yamatov counterpart ali zasto tymla

yamato-jamato-jamator- ja mator
sad
ti mlad-timlad-timla-tymla XD

i cita se timla

tymlapreview0000.jpg

Ne,ja sam presao redom,1,2,3,4 samo sam rekao da mi je najbolji 4 pa 3 pa 1 a 2-ka mi je najgora,koju sam skinuo za ps2,nemam emulator.Mozes skidati igrice i za ps2.

aha ok nego nisi trebao redom,jer to i nije redosled price(ako nisi znao) zato sto to nisam znao mene mnogo zbunilo kad bio 3 deo dantes awakening lol predji opet treci pa prvi pa cetvrti pa drugi a izacice valjda i peti,a smislio sam licno CITAVU pricu za 6. deo:mrgreen:

aha ok nego nisi trebao redom,jer to i nije redosled price(ako nisi znao) zato sto to nisam znao mene mnogo zbunilo kad bio 3 deo dantes awakening lol predji opet treci pa prvi pa cetvrti pa drugi a izacice valjda i peti,a smislio sam licno CITAVU pricu za 6. deo:mrgreen:

Nisam znao da je takav redosled... Nego jel znas mozda koja je razlika izmedju devil may cry 3 i devil may cry 3 special edition? A pricu za 6.deo bih stvarno voleo da cujem,podeli sa nama na forumu ili ako ne bi hteo da svi vide posalji mi ako te ne mrzi na mixajlo.sedlarevic@gmail.com stvarno me interesuje tvoja ideja za 6.deo.

ideja je veoma luda i ima mnogo stufa da ti pricam deset dana ne bih zavrsio(bukvalno)

ljudi ajmo svi da smaramo capcom site da naprave dmc mmo rpg,ustvari ima jedan igra last online ali to nece biti za nas,to azijati za sebe cuvaju,DMC MMO RPG

a sto se tice razlike,jel moze da se u 3 igra kao vergil!?ako ne onda je to jedina razlika jer u special edition moze.

Back