- Poruka
- 117
ZENE me (ne samo mene, nego i druge skorpije) obozavaju seksualno, ili strastveno (a ne kao osobu) u smislu da cak i kad me mrze i ne bi htjele nikakav seks ili prijateljstvo sa mnom pokazuju neke jasne znake paljenja na mene, pogledima, stavom, drhtanjem i seksipilom u glasu cak i kad izgovaraju osude uvrede ili odbijanja, i da muskarci - a cak i oni koji su sramezljivi - zagledaju zenske koje su skorpije CAK I KAD NISU LIJEPE NESTO MNOGO?
Stvar je cudna, jer se sto mi je procitano iz jedne debele knjige o horoskopskim znacima o skorpijama totalno odgovara onome sto je istina da ja volim, i kaze se tu da imam stavove koje stvarno imam, onda...
kaze se u toj knjizi da skorpije razmisljaju dubiozno i razmisljaju u slucaju i da su ateiste o mistici i magiji i zamisljaju neke krajnje originalne seks rituale u orgijama pokusavajuci da ih sprovedu u djelo
Stvar je cudna, jer se sto mi je procitano iz jedne debele knjige o horoskopskim znacima o skorpijama totalno odgovara onome sto je istina da ja volim, i kaze se tu da imam stavove koje stvarno imam, onda...
kaze se u toj knjizi da skorpije razmisljaju dubiozno i razmisljaju u slucaju i da su ateiste o mistici i magiji i zamisljaju neke krajnje originalne seks rituale u orgijama pokusavajuci da ih sprovedu u djelo