Oboren sajt N1

SNS botovi naučili da koriste DDOS alatke
1000003905.png

Studenti su krenuli sa nedozvoljenim metodama, vlast je odgovorila nedozvoljenim metodama.
Шта је дозвољено или није-то ће просуди Јавност.
Ако ово потраје са Н1-ја ћу то посматрам Као Лични Атак на моје личне Слободе где желим да будем информисан колико нас ЈЕ ова вЛАСТ ОПЉАЧКАЛА.
Што се Студената тиче-они су кренули са сасвим неким Оправданим ЗАХТЕВИМА- да се утврди,процесуира и званично етикетира Почилилац Надстрешнице.То није урађено---зашто то није урађено?

Opet radi, upravo sam probao.
Где сме да НЕ РАДИ?
тИ НА идентичну Вест на б92+ курир+ новости имаш можда 50 Коментара,све заједно.
на ту исту Вест-Н1-350 Коментара!
Како на Улици ,тако и у Медијима-Ми доминирамо,Ми који желимо Оскару да видимо Леђа!

Шта је дозвољено или није-то ће просуди Јавност.
Ако ово потраје са Н1-ја ћу то посматрам Као Лични Атак на моје личне Слободе где желим да будем информисан колико нас ЈЕ ова вЛАСТ ОПЉАЧКАЛА.
Што се Студената тиче-они су кренули са сасвим неким Оправданим ЗАХТЕВИМА- да се утврди,процесуира и званично етикетира Почилилац Надстрешнице.То није урађено---зашто то није урађено?
Kad svinje procenjuju sve osim blata nije dozvoljeno , tako je gradski......pih....
I odmah traze veterinarski zakon i inspekcijska pravila....Svima isto , nema tu pipkanja svinja pa da odvojis onu mesnatiju , a malo posaljes na rovarenje i trcanje onu masniju....cak su uspeli nevidjeno , da cena masnoce bude ista kao cena mesa...sto je meni nebuloza, i jedva se nalazi neki mali broj mesta gde vidis da je i tim ljudima nebuloza a kilo sirove slanine sapunjare bude isto kao kilo mesa...

Sto manje sveta vide, to im je pozeljnija diktatura....ukida nervozu usled mogucnosti donosenja odluka, sta ima da razmisljas...
Ne znam da li ste vi primetili da osim najzastupljenije egzistencijalne depresije , postoji i ta anskioznost slobodne odluke, tj ljudi su se pretvorili u bezkicmenjake koji oci vade ako im se umesas u slobodu izbora koju krpicu ili kondom da izaberu , ali su uzasnuto uplaseni ako moraju da donesu odluku sta ce da rade, kod koga i neke uobicajene odluke u zivotu , sa kim ce da rade...

Back