ОБОЛЕЛИ ОД КОВИДА ОЗДРАВЕ ЗА 10 ДАНА: Одлични резултати руског лека против короне

• Začetnik teme Začetnik teme 3BEP
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

3BEP

Veoma poznat
Poruka
10.437
РУСКИ препарат за лечење вируса корона „Авифавир“ показао се одлично у Боливији: нису откривене никакве нежељене реакције, саопштио је директор компаније „Sigma Corp“, увозника лека, Серхио Пол.

– У овом тренутку је излечено 1.500 људи. Од њих 1.500 ни код једног нису откривене нежељене реакције. Нико се није жалио на проблеме – рекао је Пол.

avifavir_f-700x396.jpg

У просеку, особа са ковид 19 оздрави након девет-десет дана лечења. Млађе особе, за разлику од старијих од 40 година, оздраве брже.

У овом тренутку компанија је добила 9.000 паковања лекова,

Крајем децембра Боливија је била прва држава у Латинској Америци која је одобрила „Авифавир“ као лек за лечење лакших и средњих облика инфекције.

Он се тренутно продаје у апотекама, али, директор компаније Сигма Цорп очекује да ће он бити уврштен и у програме осигуравајућих компанија, пошто је његова употреба исплативија од хоспитализације пацијента.

https://srbin.info/svet/oboleli-od-...-odlicni-rezultati-ruskog-leka-protiv-korone/

Eto,ima leka apoteka.Mala ruska..Vakcine nepotrebno smeće,moje rame videt neće..

Poslednja izmena od moderatora:
gripa ak ose leči traje sedam dana, a ak ose ne leči traje nedelju dana + još nedelju dok prestanu koske da te bole što je = 14 dana izolacije
Eto.A da se vakcinišeš treba ti 21 dana,pa još toliko posle druge da proradi a u medjuvremenu bacaj kocku da vidiš hoćeš li imati neželjena dejstva ili ne..

Eto.A da se vakcinišeš treba ti 21 dana,pa još toliko posle druge da proradi a u medjuvremenu bacaj kocku da vidiš hoćeš li imati neželjena dejstva ili ne..

a u međuvremenu mora da nosiš brnjicu, da begaš na distancu više metra i kad vse to prođe po protokolu, za svaki slučaj nosi labrnjaru i ne puštaj glasno muziku

РУСКИ препарат за лечење вируса корона „Авифавир“ показао се одлично у Боливији: нису откривене никакве нежељене реакције, саопштио је директор компаније „Sigma Corp“, увозника лека, Серхио Пол.

– У овом тренутку је излечено 1.500 људи. Од њих 1.500 ни код једног нису откривене нежељене реакције. Нико се није жалио на проблеме – рекао је Пол.

avifavir_f-700x396.jpg

У просеку, особа са ковид 19 оздрави након девет-десет дана лечења. Млађе особе, за разлику од старијих од 40 година, оздраве брже.

У овом тренутку компанија је добила 9.000 паковања лекова,

Крајем децембра Боливија је била прва држава у Латинској Америци која је одобрила „Авифавир“ као лек за лечење лакших и средњих облика инфекције.

Он се тренутно продаје у апотекама, али, директор компаније Сигма Цорп очекује да ће он бити уврштен и у програме осигуравајућих компанија, пошто је његова употреба исплативија од хоспитализације пацијента.

https://srbin.info/svet/oboleli-od-...-odlicni-rezultati-ruskog-leka-protiv-korone/

Eto,ima leka apoteka.Mala ruska..Vakcine nepotrebno smeće,moje rame videt neće..
A sta radi onaj nas bizgov sa tri slova.Umesto da krene u potragu za nekim lekom,da se narod leci od Korone,samo baljezga po TV-u,pa i ostali doktori,koji se pojajvljuju na ekranima.

A sta radi onaj nas bizgov sa tri slova.Umesto da krene u potragu za nekim lekom,da se narod leci od Korone,samo baljezga po TV-u,pa i ostali doktori,koji se pojajvljuju na ekranima.
Ja još ne mogu da prežalim životinje koje su kočile kada su ga videle..Zašto???:rida:

Na internetu ima toliko informacija i toliko vesti iz toliko izvora, da ja više apsolutno ne verujem ništa nikome. Za mene su sve to fejk njuz. Ja bih glavu na panj smeo da stavim da je to lek za Boga pitaj šta, i da niko nije nikoga testirao po pitanju bilo čega. Kakva Rusija, kakva Bolivija...

Na internetu ima toliko informacija i toliko vesti iz toliko izvora, da ja više apsolutno ne verujem ništa nikome. Za mene su sve to fejk njuz. Ja bih glavu na panj smeo da stavim da je to lek za Boga pitaj šta, i da niko nije nikoga testirao po pitanju bilo čega. Kakva Rusija, kakva Bolivija...

To je japanski lek , uglavnom protiv gripa, kasnije su vrsili ispitivanja
i za kovid, koriste ga u Japanu i sada. Pa sto ga Rusi ne bi koristili u Rusiji, gde ima tolilo obolelih nego ga testiraju i Boliviji?

Koristi se Remsidivir ( lek protiv ebole), ali slaba je vajda i od njega,
a uzasno je skup.

To je japanski lek , uglavnom protiv gripa, kasnije su vrsili ispitivanja
i za kovid, koriste ga u Japanu i sada. Pa sto ga Rusi ne bi koristili u Rusiji, gde ima tolilo obolelih nego ga testiraju i Boliviji?

Koristi se Remsidivir ( lek protiv ebole), ali slaba je vajda i od njega,
a uzasno je skup.

Je, nekome će da uvali Amifiripičfidin za tipa 100 evra, neko će da popije brufen od 150 dinara a nekoga prođe korona ne popije ni čaj. Ali, neee, testir'o Rus! To mora da valja! Daj ga ne pitam šta košta!

Ruski lek „avifavir“, koji su naučnici razvili na osnovu japanskog leka za grip već je dostupan u 15 zemalja. I Nemačka je napravila zalihu. Koliko je delotvoran taj lek?

Direktor Ruskog fonda za direktne investicije (RDIF) Kiril Dmitrijev kaže: „Postigli smo dobre rezultate. Taj lek se koristi već u 15 zemalja“. Postoje praktično samo dva antiviralna preparata, američki „remdesivir“ i ruski „ avifavir“.

„Devedeset odsto preparata ’remdesivir’ kupile su Sjedinjene Američke Države. Zato se ne čudimo da 15 zemalja kupuju naš lek“, kaže Dmitrijev. Između ostalog to su sedam zemalja Latinske Amerike i Južna Afrika.

Ruske zdravstvene institucije su krajem maja dale dozvolu za promet preparata „favipiravir“. Njega su razvili Ruski fond za direktne investicije i firma „Himrar“ u ruskom gradu Himki. Receptura se zasniva na istoimenom japanskom protivvirusnom leku za grip, koji se prodaje pod imenom „avigan“.

U Rusiji je, kako je rekao Dmitrijev pri susretu sa predsednikom Vladimirom Putinom, japanski lek blago modifikovan. Preparat su ruski pacijenti zaraženi kovid-virusom dobili prvi put u junu. On je u prodaji pod nazivom „avifavir“.

Back