Obogatio se na blokadama: Jaćimović uzeo 900 hiljada evra za samo dva dana!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Тихи

Starosedelac
Poruka
186.348
Један од главних логистичара блокада у Србији

Јаћимовић признао: На блокадама инкасирао 900.000 евра за два дана (видео)​

Јаћимовић опуштено прича са мушкарцем који делује као њему врло близак
904z509_Screenshot-2025-09-07-073324.jpg

Аутопревозник Миломир Јаћимовић, један од главних логистичара блокада у Србији, открио је у једном приватном разговору да је за само два и по дана на томе зарадио чак 900.000 евра.

У снимку који је објављен, а који је изазвао прави шок у јавности, чује се како Јаћимовић опуштено прича са мушкарцем који делује као њему врло близак. Без икакве задршке признаје да иза његовог „активизма“ не стоје ни уверења, ни ставови, ни било каква идеологија, већ искључиво новац.

– Ја сам, друже, добио донација за два и по дана, ја сам добио 900 хиљада донација – каже Јаћимовић у том разговору.

Снимак јасно показује да је наводна „борба за права“ била само параван за огромну финансијску корист. То баца ново светло на мотиве људи који су својим акцијама паралисали саобраћај и живот грађана.

Док је јавности представљан као човек „из народа“, који се наводно бори за опште добро, у стварности је, према сопственом признању, из блокада извлачио огромне суме новца.

Шта је иза блокада

Овај случај је бацио светло на то ко финансира блокаде и у чијем интересу се оне спроводе. Јаћимовићеве речи откривају да је читав „покрет“ далеко од спонтаног, већ добро уновчени посао.

Јавност с правом очекује од надлежних органа да испитају одакле су стизале „донације“ и како је могуће да један човек за два дана добије скоро милион евра за организовање хаоса на улицама.

https://www.politika.rs/scc/clanak/...dama-inkasirao-900-000-evra-za-dva-dana-video

https://www.novosti.rs/planeta/svet...avnici-nalazilo-26-ljudi-ima-povredjenih-foto

Posto je prethodna tema o ovom slucaju netragom nestala verovatno je obrisao moderator Sizif , ajmo da otvorimo novu temu sa clankom iz Poltiike i Novosti

Sta ti mislis @tab503 o ovom slucaju kako je moguce da neko inkasira 900.000 evra za samo 2 dana na ime prevoza ucesnika blokada?

Tema je aktuelna jer je ocito da sen eki iz redova blokadera toliko obogatise preko noci , na ime pravljenje haosa sirom Srbije da vise ne znaju ni sta imaju?

To i potvrdjuje navode mnogih da su svi kljucni lideri blokadera debelo placeni iz inostranstva, za rusenje sopstvene drzave i nasilnu smenu vlasti na ulici.

Jacimovic znacio priznaje otvoreno da je inkasirao 900.000 evra za samo 2 dana a ko zna koliko ukupno za svo vreme trajanja blokaderskih demonstracija.

Da l dadose vama sta vama @pop80 @mario80 @Duskwood @De Sisti ?

Šta znači obogatio se? On samo priča jer je nešto i radio, pa je legalno dobio donacije srpskih ustašočetnikaruskošiptarske bande iz amerike, autobus Setra košta 500 hiljada i ostali troškovi dnevnica i goriva, parkinga koštaju...

to dal je legalno to ce nadlezni organi da utvrde

mene ovde vise interesujE MOTIV da se nekom za samo 2 dana pokloni 900.000 evra

Ko to radi i zbog cega radi sta mislis?

Pa? Šta je tu šokantno? Radio i zaradio.... logistika blokadera za nekoliko meseci je njega i koštala...

pa sokantno je sto ste tvrdili da nije istina da blokaderi dobijaju pare iz inostranstva da prave haos i vrse drzavni udar u Srbiji a sad sam vas blokader prevoznik Jacimovic potvrdjuje to u snimku gde jasno ON LICNO kaze da je primio 900.000 evra za samo 2 dana na ime poklona , za to sto radi, a od toga ne znam koliko stotina hiljada iz Amerike?

Озбиљно питање за државне органе!

Kad je jedan mali prevoznik dobio 900.000 za 2 dana sta mislis koliko su para inkasirali tek organizatori obojene revolucije i drzavnog udara?

Inace blokaderi poput @De Sisti ja mrze i pljuju Srbe iz Republike Srpske, a ovde vidim Jacimovicu po akcentu da je izbosne kad kaze UPLAT'LA

narod postavlja legitimno pitanje zasto neko ulaze 900.000 evra za 2 dana u nekog malog auto prevoznika?

Koji je razlog?
Ако си ти "народ", који се пита, па пријави га пореској управи, да и држава има користи....или си само мало "завидан" на његову зараду ?!

Ако си ти "народ", који се пита, па пријави га пореској управи, да и држава има користи....или си само мало "завидан" на његову зараду ?!

]
pa pitam se

nema potrebe da ga prijavljujem cela srbija je videla vest

ja tebe opet pitam ko moze da ima MOTIV I ZBOG CEGA da nekom malom prevozniku pokloni 900.000 evra za 2 dana , da bi taj prevoznik vozio ljude iz mesta u mesto ciji je cilj nasilna smena vlasti sa ulice.

Ко ће бре да плати прву тројицу? Њима даш за цигаре и једну, две бомбице дневно и они срећни...трећем не тееба ни то...:mrgreen:
Па, ако толике паре дадоше оном болиду, могу и овима, што си так'и... :lol:

Један од главних логистичара блокада у Србији

Јаћимовић признао: На блокадама инкасирао 900.000 евра за два дана (видео)​

Јаћимовић опуштено прича са мушкарцем који делује као њему врло близак
904z509_Screenshot-2025-09-07-073324.jpg

Аутопревозник Миломир Јаћимовић, један од главних логистичара блокада у Србији, открио је у једном приватном разговору да је за само два и по дана на томе зарадио чак 900.000 евра.

У снимку који је објављен, а који је изазвао прави шок у јавности, чује се како Јаћимовић опуштено прича са мушкарцем који делује као њему врло близак. Без икакве задршке признаје да иза његовог „активизма“ не стоје ни уверења, ни ставови, ни било каква идеологија, већ искључиво новац.

– Ја сам, друже, добио донација за два и по дана, ја сам добио 900 хиљада донација – каже Јаћимовић у том разговору.

Снимак јасно показује да је наводна „борба за права“ била само параван за огромну финансијску корист. То баца ново светло на мотиве људи који су својим акцијама паралисали саобраћај и живот грађана.

Док је јавности представљан као човек „из народа“, који се наводно бори за опште добро, у стварности је, према сопственом признању, из блокада извлачио огромне суме новца.

Шта је иза блокада

Овај случај је бацио светло на то ко финансира блокаде и у чијем интересу се оне спроводе. Јаћимовићеве речи откривају да је читав „покрет“ далеко од спонтаног, већ добро уновчени посао.

Јавност с правом очекује од надлежних органа да испитају одакле су стизале „донације“ и како је могуће да један човек за два дана добије скоро милион евра за организовање хаоса на улицама.

https://www.politika.rs/scc/clanak/...dama-inkasirao-900-000-evra-za-dva-dana-video

https://www.novosti.rs/planeta/svet...avnici-nalazilo-26-ljudi-ima-povredjenih-foto

Posto je prethodna tema o ovom slucaju netragom nestala verovatno je obrisao moderator Sizif , ajmo da otvorimo novu temu sa clankom iz Poltiike i Novosti

Sta ti mislis @tab503 o ovom slucaju kako je moguce da neko inkasira 900.000 evra za samo 2 dana na ime prevoza ucesnika blokada?

Tema je aktuelna jer je ocito da sen eki iz redova blokadera toliko obogatise preko noci , na ime pravljenje haosa sirom Srbije da vise ne znaju ni sta imaju?

To i potvrdjuje navode mnogih da su svi kljucni lideri blokadera debelo placeni iz inostranstva, za rusenje sopstvene drzave i nasilnu smenu vlasti na ulici.

Jacimovic znacio priznaje otvoreno da je inkasirao 900.000 evra za samo 2 dana a ko zna koliko ukupno za svo vreme trajanja blokaderskih demonstracija.

Da l dadose vama sta vama @pop80 @mario80 @Duskwood @De Sisti ?
Tema se zaključava jer : prvi link ne može da se otvori, na drugom linku se ne može utvrditi verodostojnost navedenog u naslovu, treći link nema veze sa temom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back