Obnovljiva energija je pogresno definisana

Taman sam izdejstvovao da se jedna nebulozna rasprava skloni sa ovog pdf-a kad evo je još jedna....

A gde si to dejstvov'o? Pa da i ja probam da izdejstvujem da mi onu temu o OTR zalepe!
Mislim, i išlo bi na red da se to zalepi obzirom da je to najjača naučna tema današnjice.

Budi, ako se varam neka me neko ispravi!

Naravno, ta tema nije uslovljena samo mojim konceptom i ne navodim da je zbog toga najjača. Ali bi lepo bilo da se pojavi još koja ideja u tom pravcu, pa makar i ako neko bude znao da linkuje nešto u tom smislu.

Sve argument do argumenta. Pa zasto mi ovo ne napisa ranije da ne zivim u zabludi. Mislio sam da moje misljenje ne moze da se promeni ali si onda ti dosao i otvorio mi vidike.

Drago mi je :per:

514db05b2a676a3d23f8a0d0f084297e.jpg

јесте како да не . Сад кад би окупио научнике и дао им да посматрају мој стомак не би знали шта сам јео

- - - - - - - - - -

Није тачно да све енергије на земљи потичу од сунца јер имаш на пример гејзире и вулкане који потичу из дубине земље и оне су продукт индустрије краба које живе у центру земље. Енергије ветра и осталих глупости се сматра обновљивом јер се њено трајање процењује на неколико милијарди година , што се са обзиром дужине живота на земљи може сматрати бесконачним извором енергије

- - - - - - - - - -

није тачно мали крокодил је гуштер и потребни су милиони година да порасте
А и Земља је равна плоча.:rotf:

Back