- Poruka
- 33.624
А види овог Шћиптара како дели лекције Србима
Којим надлежним органима ха ха па ми Срби смо ваши и увек ћемо бити надлежни органи то што имате нешто написано окачите мачку о реп![]()
bog tebi pomogao ilonida

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А види овог Шћиптара како дели лекције Србима
Којим надлежним органима ха ха па ми Срби смо ваши и увек ћемо бити надлежни органи то што имате нешто написано окачите мачку о реп![]()
Шиптаре, не разумеш т оно што је ту речено. Ти ниси одмакао даље од оног "кикирики, семенкеееее"
Шиптаре, не разумеш т оно што је ту речено. Ти ниси одмакао даље од оног "кикирики, семенкеееее"
Шиптаре, свака коју ти напишеш је полуистина, па тако и ово. Полу-истине могу некад бити горе од лажи, јер тада и себе убеђујеш да је то тачно. Шиптае, окани се Србије. Иди у своју милу ти Тирану, тј. Албанију, па тамо просипај ова срања. Немој овде...
Постоји једна лепа реченица коју Петар Божовић изговара у филму "Лепота порока": "Виђе к... у сламеном шеширу" ... е тако и ја теби
Но, добро, шта да ти кажем, исти сте ... ДС=ШИПТАРИ
Види, ако поставим само неке линкове, онда ће тема бити затворена због вређања мртвог премијера
Види овако, да ти појасним Шиптаре, не сваку нацију. На пример, о Русима немам ништа лоше да кажем, али зато о Шиптарима, све најгоре, о Хрватима, све најгоре, о муслиманима све најфоре.
Да знам шта с причали по Војводини и камо среће да је тако било, а не да се накоте Мађари.
Imaš nešto i protiv Mađara?
Да знам шта с причали по Војводини и камо среће да је тако било, а не да се накоте Мађари.