OBNAVLJANJE SUKOBA između Šiptara i Srba u K.M

А види овог Шћиптара како дели лекције Србима :hahaha:

Којим надлежним органима ха ха па ми Срби смо ваши и увек ћемо бити надлежни органи то што имате нешто написано окачите мачку о реп :hahaha:

bog tebi pomogao ilonida:whistling::whistling::whistling:

Ја око зарђалих кашика са дилетантима не разговарам. Подржавам ту Шешељеву изјаву потпуно. Само, штета је што се то није заиста обистинило. Уместо тога, клале су усташе црпско становништво. Борис од Извињења очекује да му га Месић пардонира, али овај ни да чује. Још се брадата цурица буни нешто тамо, што ће рећи да је утерао Борису од Извињења.

Шиптаре, свака коју ти напишеш је полуистина, па тако и ово. Полу-истине могу некад бити горе од лажи, јер тада и себе убеђујеш да је то тачно. Шиптае, окани се Србије. Иди у своју милу ти Тирану, тј. Албанију, па тамо просипај ова срања. Немој овде...

Шиптаре, свака коју ти напишеш је полуистина, па тако и ово. Полу-истине могу некад бити горе од лажи, јер тада и себе убеђујеш да је то тачно. Шиптае, окани се Србије. Иди у своју милу ти Тирану, тј. Албанију, па тамо просипај ова срања. Немој овде...

Svi smo mi po malo šiptari :whistling:

Постоји једна лепа реченица коју Петар Божовић изговара у филму "Лепота порока": "Виђе к... у сламеном шеширу" ... е тако и ја теби

Ja sam pre nekoliko godina na moru upoznao grupu siptara sa kosova i jako lepo smo se druzili :whistling:
Prema tome, samo primitivci su potencirali sukobe, uvek ;)
Pametna glava razmislja...

Види, ако поставим само неке линкове, онда ће тема бити затворена због вређања мртвог премијера

Pa dobro, to je u duhu vaš politike - da vredjate mrtvo i zivo... Ali nećeš da priznaš neke toliko očigledne stvari koje ceo svet gleda i vidi, samo ti guraš glavu u pesak kao noj. Sramota je da neko mlad ima tako ogranicene vidokruge...

Види овако, да ти појасним Шиптаре, не сваку нацију. На пример, о Русима немам ништа лоше да кажем, али зато о Шиптарима, све најгоре, о Хрватима, све најгоре, о муслиманима све најфоре.

I ja tebe da pojasnim:jos jednom potvrdjujes da si nepopravljivi fasista.
Fasista rogove nema.On je ovakav kakav si ti.
Ako ti se Rusi svidjaju,vodi ih kuci.
Jesi li cuo sta su Rusi po Vojvodini pricali 1944-45: "ja sam te oslobodil,ja te j...al".

Адеме, ти опет пуно радно вријеме, а рече да ћеш крајем мјесеца (јула) на други посао!? Да ли је то неко ''лагио''???
Чини ми се да се неке ствари лагано окрећу (овај Италијан би могао бити симболичан почетак), а твоји процјењују да не иду њима у корист па зато крећу ови инциденти. Ипак, морам признати, паметно радите. Сада се полако припрема завршни притисак с циљем да оду сви они који би могли бити проблем када за вас дођу неповољна времена.

Back