Oblikovanje obrva

sophie33

Početnik
Poruka
3
Drage moje,
Unapred se izvinjavam ukoliko ova tema vec negde postoji, ali mi je potrebna vasa pomoc. Molim vas za vasa iskustva za razlicitim metodama oblikovanja obrva i po mogucstvu za preporuku.
Unapred zahvalna.

Ne znam koliko ti je od koristi, ali evo...ja skoro uzeh mami ove sjene essence (imaju i razliciti"kalupi" unutra) za mamu posto skoro da i nema obrve...a i sto ima jako svijetle...
Super stvarcica...kosta oko 3 evra...laka za "baratanje"...
eyebrowstylistset06.th.png

I evo link, malo duzi (i bezveze prica, ali koristan za pomoc-"sam svoj majstor" metod...)

Ne znam koliko ti je od koristi, ali evo...ja skoro uzeh mami ove sjene essence (imaju i razliciti"kalupi" unutra) za mamu posto skoro da i nema obrve...a i sto ima jako svijetle...
Super stvarcica...kosta oko 3 evra...laka za "baratanje"...
eyebrowstylistset06.th.png

I evo link, malo duzi (i bezveze prica, ali koristan za pomoc-"sam svoj majstor" metod...)

Ја сам са овог снимка научила да их обликујем.
И баш су сад супер! :)

Ја сам са овог снимка научила да их обликујем.
И баш су сад супер! :)

...I ja pokupila neke "cake"... :)
Davno sam bila kod kozmeticarke, previse mi istanjila...ja se drzim svojih gustih, sasvim malo ih popravim....i meni taman.
Na konto toga...kad god se pomenu obrve, sjetim se one scene iz Tesne koze... "...Jos malo necu imati ni za kreon da nacrtam obrve...ko te terao da ih cupas, imala si lepe obrve k`o majmun." :mrgreen: :lol:

Back