Objektofilija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Dremač

Ističe se
Banovan
Poruka
2.667
Verovatno ste culi da postoje mnogi ljudi koji se seksualno uzbudjuju i zadovoljavaju na razne objekte, predmete, statue, bicikle...ajfvelov toranj.
Koja su vasa iskustva po tom pitanju. Da li imate npr. neku omiljenu banderu gde se nakacite i orgazmisete...
(vibratori i dildoi, lutke na naduvavanje se ne racunaju)

Mene su recimo privlacila razna vozila, praktikovao sam u mladosti odnos sa motorima, pa presao na automobile.. ali nisam se zadrzavao dugo na njima, apetiti su mi porasli , hteo sam nesto vece i sire, pa cesto sam bio u romansi sa tramvajima, autobusima, a sad su mi trolejebusi najprivlacniji..
Neostvarena zelja su mi vozovi i avioni.
Cesto sam nocu u tajnosti posecivao okretnice i garaze, i punio rezervoare u gsp parkovima. Bili su to busevi na spermo pogon. :per:
Danas mi je najomiljenija zabava trolejebica, na stanici cekam kad je ugledam srce mi zaigra, i prvo polako udjem na prva vrata ulazim pa izlazim, pa onda druga, napred pa nazad iz rupe sve brze, e onda joj udjem u trecu rupu,.. tad moja trolejbica poludi bas.. kresem joj onu kartu o validator ko lud, deset puta na dan, kres kres.. njen umiljati glas se cuje, svakih pola minuta, ponekad mi kaze -nemas dovoljno kredita.. tj spermice na karici,.. ali ja je kresem i dalje, sve vise dok ne dozivi kolaps i struja udari korz njena dva roga u zice i onda zastane u elektricnom orgazmu .
Ponekad se zadesi i neka devojka tipa ljudska pored mene i oseti nesto na guzi prislonjeno dok se probijam od zadnjh do srednjih vrata.

Ali posle sve te jebice, dete nikako da se rodi. :eek: Zato se nadam nekoj kontrolorki.. iz javnog prevoza, koja ce da mi se pridruzi i ispuni san o oplodnji u javnom prevozu...kresanju karice o njen vaginator. :cmok:

cesto se pojavljuju vesti. ajfel i bickl su bili bas.

i jeste smesno, duhovit sam ja veoma.
objekofilija ucestala pojava, o kojoj se malo govori, bice uskoro i parada neka... sex sa semaforima, autima, mi imamo prava na to...

nego vi recite koji vam je omijeni objekat koji vas pali... ti penelopa da nisi slucajno kontrolorka neka... hoces li da me kaznis, sto se swercujem...
:whistling:

imam ja i gomilu drugih bolesti koje mozes da lecis, sve od onih sa glavom pa dalje ... javi se na pp. u vezi struke...
a mi da ne skrecemo sa teme.

hajde vi drugi objektofili "izadjite iz ormara..." ako ste zvrsili tamo , ovo je tema za vas.
mozda i neka paradica bude... ili da iznudimo pare od drzave

Mene pali i ta zgrada skupstina Srbije.. zeleo bih da udjem u nju i izadjem tako jedno pedestak puta... mozda se zapali... :)
ako ima neka politicarka da me uvede i evociramo uspomene od 5 okt.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back