Objektofil

Sad gledam na tv-u emisiju gde se francuskinja udala za eifelov toranj poshto nisu mogli da razmenu burne mlada je sebi iztetovirala eifelov toranj na sternum dakle izmedju sisa , svakodnevno je odlazila do tornja da ga mazi i grli . nekako je doshla do berlina i zaljubila SE u ostatak berlinskog zida kazhe da je ladan al ona osetja toliku vruchinu u svom tijelu kad zagrli berlinski beton

Kazhu da na ovom svijetu ima 50 osoba shto pate od tog poremetjaja

U francuskoj nisu hteli da priznaju taj brak ali su dozvolili da nosi prezime "muzha" gospodja eifelov toranj

Bozhe pomozi
Sto vise takvih, vise mesta na zemljinoj kugli :)

eh sta ti je ljubav
bila ovde neka neznam kako da nazovem an radiu posle jedan po noci javljaju se oni sto imaju neki fetish ili peroblem
kaze jedan aj kupim dvajs kila mlevenog mesa stavim u kadu tolöu vodu i onda :pljus:

Ovo ce biti trend buducnosti:
Ja sam gitarista, i ozenicu svoju gitaru.... a zena koju imam pored sebe ce mi biti samo ljubavnica :whistling:
Zena moze da ode, gitara nema slobodnu volju :rotf:

Tako ce slikar vencati se sa svojom cetkicom..a teniser svojim reketom ~~~

Es geht alles :mrgreen:

istina gane tek posle udaje zenidbe upoznas partnera ;)

moja koleginica 44 g stara u menopauzi vec usla, zivela sa partnerom 15 g i prosle godine se vencali, ja ono po balkanski
jel jer se promenio posle potpisa a sveze bilo nedelju dve...kaze ona ma ne znamo se 15 g. kad posle dva meseca kuka kako nista vise ne radi ovo ono :lol:

kako je to lepo kad neka esencijalna inteligencija dodje i u jednoj recenici objasni ono sto ni jedan autoritet na tom polju do sada nije

- - - - - - - - - -

voleo bi da sam taki ja

- - - - - - - - - -

ides po temama truc tamo truc vamo i sejes pamet ko sejalica pameti

- - - - - - - - - -

ou bejebeah aj nid jor luuv

Back