bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
To ti neће помоћи...imam directx 12
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To ti neће помоћи...imam directx 12
Luxsoft je sveжа фирма овде, једна од украјинских које су дошле овде марта 2022.Da li je neko čuo za kompaniju Luxoft i kakvi su utisci?
Piše da je švajcarska a da su preselili rusku kancelariju ovde.Luxsoft je sveжа фирма овде, једна од украјинских које су дошле овде марта 2022.
Па не знам, раде Руси тамо, преселили се са фирмом. Но мислим да је украјинска. Двапут су ме цимали на линкедPiše da je švajcarska a da su preselili rusku kancelariju ovde.
tako nešto mnogi i pišu...odgovorio sam im pa da vidimo šta će da bude.Па не знам, раде Руси тамо, преселили се са фирмом. Но мислим да је украјинска. Двапут су ме цимали на линкед
ин обавио интервју са ХР и оба пута се после више нису јавили...
Inaче, процедура за пријем је месец и по дана, мада ми се чини да је доста више, пошто ми се нису јавили за технички интервју...tako nešto mnogi i pišu...odgovorio sam im pa da vidimo šta će da bude.
ok, svakako neću da se nadam. Na helloworld i joberty pišu da imaju običaj da se razvlače i na kraju se ni ne jave. Who cares...Inaче, процедура за пријем је месец и по дана, мада ми се чини да је доста више, пошто ми се нису јавили за технички интервју...
рарбг, прво ми падне на памет, мада је пират најбољиimate li neki savet odakle da piratnem igrice a da nije pirate bay?
uhvatila me nostalgija za Strongholdom
Spada u opasku jednog mog drugara:

Da nema open source, bilo bi kljakavoSpada u opasku jednog mog drugara:
Open Sores
![]()
biDa nema open source, bilo bi kljakavo
Sav kljucan razvoj vodi open source zadnjih 15-20 godina...
To je zato sto je dokazano da komercijalni software nikako ne moze da bude dobar.Sav kljucan razvoj vodi open source zadnjih 15-20 godina...
Komercijalni softver je cista inercija, ne napredak. Dakle, gleda se profit. Individualnosti i kreativnosti, tu nema mesta...To je zato sto je dokazano da komercijalni software nikako ne moze da bude dobar.