Objektno Orijentisani Pub

Pa o tome pričam, ne mogu da pokrenem ni ISO, ni da narežem, ni da napravim USB... A radi se o legalnim programima, oficijelnim kanalima, licencirano, nikakvo hakovanje
Kako ne mozhesh?
ISO ti je obichan fajl na disku. Kada narezhesh, pokretjesh boot sa CD-a. Medjutim Windows je dosta narastao pa ne staje vishe ni na obichan DVD,
treba onaj dupli sa 8GB, a usb kljuch od 8 giga mozhesh da nadjesh... onda nadji neki tool koji pravi butabilni usb, pa butujesh sa tog usb-a...

Kako ne mozhesh?
ISO ti je obichan fajl na disku. Kada narezhesh, pokretjesh boot sa CD-a. Medjutim Windows je dosta narastao pa ne staje vishe ni na obichan DVD,
treba onaj dupli sa 8GB, a usb kljuch od 8 giga mozhesh da nadjesh... onda nadji neki tool koji pravi butabilni usb, pa butujesh sa tog usb-a...
Evo skida ga
A do malopre nije hteo
sad samo da USB ne prsne
Uzeo sam neke od 2tb, ali izgleda da su krš

Хтедох да се мало играм са Вирутал Боксом на 8-ици пре него што и она оде на Линукс. И на крају успоставим да на 8-ици не можете да надоградите на најновију верзију Виртуал Бокса јер недостаје неки лајбери који му недостаје на 8-ици... Морао сам да инсталирам пређашњу.... Још један од разлога зашто волим Линукс. :D

Хтедох да се мало играм са Вирутал Боксом на 8-ици пре него што и она оде на Линукс. И на крају успоставим да на 8-ици не можете да надоградите на најновију верзију Виртуал Бокса јер недостаје неки лајбери који му недостаје на 8-ици... Морао сам да инсталирам пређашњу.... Још један од разлога зашто волим Линукс. :D
8ica nije podrzhana, to ko da si stavio na neki stari Linux, pa se zhalish :P

8ica nije podrzhana, to ko da si stavio na neki stari Linux, pa se zhalish :P

Aха ево видим не радe vi и ed на Linux-у. Него то намерно променили библиотеку како не би најновија верзија не би била компатибилна а до јуче све радило нормално што се и показало кад сам надоградио Virtual Box само на пређашњу верзију програма. Можда не знаш али кад инсталираш нешто на Windows имаш само ЈЕДАН ЕXE фајл и не пише за коју верзију оперативног система је.

Никад ми се ово није догодило ни са једним програмом да не може да инсталира!

Poslednja izmena:
Ma није driver у питању него C++ нека библиотека која мора да буде инсталирана.

Но небитно инсталирано са на витуалци Void Linux musl верзија са KDE Plasma како оно лети сунце ти... а дао сам му само 2GB RAM-a. Не смем ни да замислим шта би било када би га инсталирао на правој машини са тестиранам комплетарност са GNU C libc!

Flatpak на musl може да се инсталира али мора прво да се скрине скрипа са флатхаба и онда ручно. Инсталирао сам OnlyOffice и ради. :zper:

АppImage не ради.

Poslednja izmena:
Ma није driver у питању него C++ нека библиотека која мора да буде инсталирана.

Но небитно инсталирано са на витуалци Void Linux musl верзија са KDE Plasma како оно лети сунце ти... а дао сам му само 2GB RAM-a. Не смем ни да замислим шта би било када би га инсталирао на правој машини са тестиранам комплетарност са GNU C libc!

Flatpak на musl може да се инсталира али мора прво да се скрине скрипа са флатхаба и онда ручно. Инсталирао сам OnlyOffice и ради. :zper:

АppImage не ради.
Bolje stavi Linux, nego da se baktjesh sa Windows-om :P
Od januara 2008. nikad nisam stavio Windows na bare metal :P

imam windows 10 i sve mi radi inace kako treba.

nainstaliram igricu iz 2004 i trazi mi direkt x 8.1 koji je prevazidjen.
sta moze tu da bude?

direktX.jpg

Back