Objektno Orijentisani Pub

Jel moze da mi neko preporuci igu u dvoje, ne mora da bude aplit skrin, samo da nike fifa ili nba, neka pucacina, svejedno, open world, hteo bih da igram sa decom al jbg ne znam koja je dobra?
I da je
Roblox, to moja cerka sa drugarima najvise igra. Potom Fortnite i ima ih jos...
ma treba mi za klince moje
ovaj jedan se vec polako i razume u igre a drugi je predskolskog uzrasta
neka pucacina da mogu dvoje igrati, ili nesto nalkik its take two ali je to njima pretesko za igru

c69e4235c3bfb65e6a86c75cd5032616f2c4fa87.png

Dobro veče! Ne znam gde da pitam ovo, pa rekoh - najbolje u kafani, u kafani uvek svi sve znaju.
Imam problem sa windowsom, koji god program da skinem, odbija da ga pokrene/instalira.
Neke uspem da pokrenem desnim klikom, pa onda kao administrator, neke ni tako.
Pretpostavljam da mi je Windows sam prilikom nekog apdejta blokirao mogućnost skidanja programa.
Zna li neko kako i gde mogu to da sredim?
Hvala unapred!

Dobro veče! Ne znam gde da pitam ovo, pa rekoh - najbolje u kafani, u kafani uvek svi sve znaju.
Imam problem sa windowsom, koji god program da skinem, odbija da ga pokrene/instalira.
Neke uspem da pokrenem desnim klikom, pa onda kao administrator, neke ni tako.
Pretpostavljam da mi je Windows sam prilikom nekog apdejta blokirao mogućnost skidanja programa.
Zna li neko kako i gde mogu to da sredim?
Hvala unapred!
Opishi tachno kliknesh na exe i netje da ga pokrene?

Opishi tachno kliknesh na exe i netje da ga pokrene?
Dobijam poruku
"ovaj app se ne može pokrenuti na vašem PCu
Obratite se tvorcu softvera da bi pronašli verziju koja odgovara vašem kompjuteru"
Većinu programa mogu da pokrenem kao administrator, desnim klikom, pa izborom u padajućem meniju, ali na neke ne mogu da klikćem desnim (a vaki soko da ne može da klikće, nešto tu nije kako treba)

Dobijam poruku
"ovaj app se ne može pokrenuti na vašem PCu
Obratite se tvorcu softvera da bi pronašli verziju koja odgovara vašem kompjuteru"
Većinu programa mogu da pokrenem kao administrator, desnim klikom, pa izborom u padajućem meniju, ali na neke ne mogu da klikćem desnim (a vaki soko da ne može da klikće, nešto tu nije kako treba)
Ne znam, bilo koji exe? Chak i aplikacije instalirane na sistemu?

Ne znam shta da ti kazhem, nema razlike izmedju exe u Downloads i nekom drugom folderu... pogledaj access rights na Downloads folderu,
takodje.... onda prebaci u neki drugi folder pa probaj odatle... mozhda je i dobro shto to ne da?
Pa baš i nije, stvar je u tome što imam Win 10 32bitnu verziju, pošto sam imao neku matoru matičnu i sad sam je zamenio i hoću da skinem 64bit, a on mi ne da. Isto tako mi nije dao ni Winamp da instaliram i tako neke aplikacijice...

Back