User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.030
Zene vole pobednike, ne "doomere" sa krstarice. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

nisam tipični hemičar, više teorijski, pa sam bliža fizici@Paula
Ti si beše hemičar? R adiš u struci ili ne?
Ma svako može da nađe. Kad se Boba mutant oženio svako može ČPZene vole pobednike, ne "doomere" sa krstarice.![]()
Kako to teorijski? Zar nemaš praktičnog iskustva u radu sa reagensima itd?nisam tipični hemičar, više teorijski, pa sam bliža fizici
Hahahahaha. I to što kažeš. Uvek se može kupiti društvo dame if you know what i meanZene vole pobednike, ne "doomere" sa krstarice.![]()
Uopšte i ne tražim. Što bih kad nemam keš? XDMa svako može da nađe. Kad se Boba mutant oženio svako može ČP
Možda tražite na pogrešnom mestu pogrešne?
samo na studijama u okviru analitičke hemije. Ali to beše davno... preko 20 godina radim samo teoriju.Kako to teorijski? Zar nemaš praktičnog iskustva u radu sa reagensima itd?
hebi ga. ja tripovao da si ti vrstan hemičarsamo na studijama u okviru analitičke hemije. Ali to beše davno... preko 20 godina radim samo teoriju.
Ne moraš da se ženiš, nađi devojku, tj traži.Uopšte i ne tražim. Što bih kad nemam keš? XD
bez para? Nemam na kafu da je izvedem? Živim sa matorcima? XDNe moraš da se ženiš, nađi devojku, tj traži.
Devojku, ne ženu. Možeš naći neku usedelicu od 40 i nešto da te finansira. Kad dođu u srednje 30e počne da ih vata panikabez para? Nemam na kafu da je izvedem? Živim sa matorcima? XD
Pa pazi, ja sam rekao da moji kriterijumi nisu visoki. Ali se dize pitanje zasto su usedelice. Sta je problem?Devojku, ne ženu. Možeš naći neku usedelicu od 40 i nešto da te finansira. Kad dođu u srednje 30e počne da ih vata panika
i onda daj šta daš.
Obično ili zato što nisu imale sreće sa vezama, ili su ružne pa ih niko neće. Ružnu lako smuvaš, mnogo manje truda, a ***** je *****.Pa pazi, ja sam rekao da moji kriterijumi nisu visoki. Ali se dize pitanje zasto su usedelice. Sta je problem?
Sta su ove zvezdice, ne vidim reci. Ma, bitno je da covek ima nekoga sa kim moze podeliti toplu rec, muke. Naravno, seksati seObično ili zato što nisu imale sreće sa vezama, ili su ružne pa ih niko neće. Ružnu lako smuvaš, mnogo manje truda, a ***** je *****.
pa znaš vagina je vagina. Stavi krpu na glavu i zamišljaj da je Rakel Velč ČPSta su ove zvezdice, ne vidim reci. Ma, bitno je da covek ima nekoga sa kim moze podeliti toplu rec, muke. Naravno, seksati se
Nije covek stvoren da bude sam.
Ne bunim se ja za seks. Inacepa znaš vagina je vagina. Stavi krpu na glavu i zamišljaj da je Rakel Velč ČP
Pusti ti Nika.Kad se Nik Vujičić ozenio, lik bez ruku i nogu, moze onda svako.
sta je ovde uzbudljivo konkretno?Nona, beat this! Imam ideju da vezbam ovo da napravim obrnut sajt, ovo prvo su kao reklame sto izlaze na krsti, hocu da budu gore, pa navbar, pa onda hero deo ide i na kraju footer. Samo nema vise vremena za veceras je to to.
Pogledajte prilog 1187591

Challenge accepted!Pusti ti Nika.
Evo ti novi celendz-landing page
9 fotki preko celog ekrana 3x3;
u dnu ekrana nav bar
kad kliknes na fotku ona se poveca u odnosu na ostatak
ovo sam znalaInače, ako vam treba neki dobar font, možete ih naći ovde
https://fonts.google.com/

ponudi usluge na fiverru...ako vec nisiSmoren sam. Ne znam šta da radim. Nikako ne mogu naći taj hebeni posao. Zna neko online negde da se traži da se prave sajtovi ili nemam pojma, šta god?
JS je mnogo seksi. https://forum.krstarica.com/threads/javascript-tutorijali.907731/ovo sam znala
sad kad sam zavrsila HTML/CSS na redu je JS.....jao kako cu da ga razvalim
![]()