Baby Yoda
Contributor
- Poruka
- 21.753
Nisam ni to igrao. Ti stalno kupuješ igre, probaš dva dana i to je to.Setih se RimWorld, jezivo dobra igra, review i su ekstra pozitivni, a grafika nikakva ČP

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam ni to igrao. Ti stalno kupuješ igre, probaš dva dana i to je to.Setih se RimWorld, jezivo dobra igra, review i su ekstra pozitivni, a grafika nikakva ČP

Al zato znam šta valja ČPNisam ni to igrao. Ti stalno kupuješ igre, probaš dva dana i to je to.![]()
Al zato znam šta valja ČP

Probaj cyberpunk 2077, pa javi kolki ti je FPS. Ili Elite Dangerous, Odissey ekpanzija kolki ti je FPS na planetama kad izađeš iz broda ČPNije ovo orginal AOE2 ovo je remaster, definitive edition, totalno drugacija igra. Novi dlc, nove texture, kampanje, civilizacije... Probao sam i sa 500 populacije, 4000 cikica na ekranu.![]()
ja se sećam kada se grafička testirala sa igrom Crysis warheadProbaj cyberpunk 2077, pa javi kolki ti je FPS. Ili Elite Dangerous, Odissey ekpanzija kolki ti je FPS na planetama kad izađeš iz broda ČP
Pa i oblivion te iste godine, sa HDR osvetljenjem je pržio grafičke. Al to su sad lake igre čpja se sećam kada se grafička testirala sa igrom Crysis warhead
Tada je igra pržila.![]()
jašta. meni je witcher 3 wild hunt mnogo luda igra. mnogo se iscimali oko njePa i oblivion te iste godine, sa HDR osvetljenjem je pržio grafičke. Al to su sad lake igre čp
Meni se cyberpunk vuce ko prebijen na 15FPS na rx580Nisam kupio Cyberpunk. Ovo imam oridjidji na stimu. Najzahtwvnija igra kuju imam je witcher3, ali ima mnogo gb da se skine da bi testirao

Pogledam.Mount and blade Warband = najbolja medival RPG igrica ikad.
koristiš pozicioniranje u divovima. relative, fixed, absolute..Zanima me sledece:
Manje vise svaki objekat umem da sklepam u CSS/HTML medjutim kad treba da ih stavim zajedno ispadne papazjanija....
kako najlakse napraviti flow da svaki sledeci element dodje ispod...........?
Pa upravo mi to nije jasno-van diva.Sve su to gradivni blokovi koji su u medjusobnoj relaciji. Grupises elemente koji se odnose na istu stvar i pomeras div, a ne svaki element zasebno.
Drugo, ako je forma, bice u tom divu ali ce relacija izmedju tih elemenata vaziti samo za njih, a izvan diva pravila su drugacija
Veliki je promet ljudi, odlaze, dolaze non stop.@bmaxa
Recimo, Ubisoft često traži programere u BG-u za ove pozicije:
Pogledajte prilog 1186925
I sada se ja pitam, koji nivo znanja oni baš očekuju. Mislim, oglas se gotovo pa redovno obnavlja na šest meseci. Je li baš toliko otkaze daju ili šta?
To je meni stvaralo problem da sam batalio front end, nista me ne slusa. Lako je ovako kad radis primere da sve nastimujes, ali kad dodje integracija, bukvalno svaki element vodi svoju politiku. Mnogo sam se nervirao oko toga. Najvise me mucilo pozicioniranje elemenata. Nece da me slusaju elementi.nisam pod element mislila bukvalno jedan element
Pa upravo mi to nije jasno-van diva.

ISTOnista me ne slusa. Lako je ovako kad radis primere da sve nastimujes, ali kad dodje integracija, bukvalno svaki element vodi svoju politiku. Mnogo sam se nervirao oko toga. Najvise me mucilo pozicioniranje elemenata. Nece da me slusaju elementi.![]()
Ok, sta te konkretno muci. Kad se dignem iz kreveta kasnije pokazacu ti nesto oko pozicioniranja.ISTO
samo meni je ovo zabavno
problem je sto je sve parcijalno objasnjeno,
<!DOCTYPE html>
<html lang="en">
<head>
<meta charset="UTF-8">
<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge">
<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0">
<title>Document</title>
<style>
body{
margin: 0px;
padding: 0px;
width: 100%;
font-family: monospace;
}
.body-container {
display: flex;
border: 1px solid red;
vertical-align: baseline;
}
.body-container-left{
flex-basis: 20%;
background-color: cornflowerblue;
}
.body-container-middle{
flex-basis: auto;
border: 1px solid red;
background-color:coral;
}
.body-container-right{
flex-basis: 20%;
background-color: cornflowerblue;
text-align: center;
vertical-align:middle;
}
</style>
</head>
<body>
<div class="body-container">
<div class="body-cont-left">
<table>
<tr>
<th> Najnovije teme</th>
</tr>
<tr>
<td>Pub krstarica</td></tr>
<tr><td>Kompjuter mi se zapalio</td></tr>
<tr><td>Koju graficku da uzmem</td></tr>
<tr><td> Neka tema</td></tr>
</table>
</div>
<div class="body-cont-middle">
<h2>Some random stuff</h2>
<p>Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Quo modi soluta, labore distinctio doloribus deleniti ratione rem, molestiae tenetur cum eius esse accusantium illo molestias corporis fuga alias expedita quos!</p>
<p>Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Quo modi soluta, labore distinctio doloribus deleniti ratione rem, molestiae tenetur cum eius esse accusantium illo molestias corporis fuga alias expedita quos!</p>
</div>
<div class="body-cont-right">
<ul>
<li>Home</li>
<li>About</li>
<li>Contact</li>
</ul>
</div>
</div>
</body>
</html>