- Poruka
- 6.108
За Web Dev ти иначе треба страшно познавање математике. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

I meni nije jasno zasto krije odakle uci.Uf ala krijes kurs kao zmija noge.Mozes to i sama da naucis, imas na w3schools sve. Ima cak i online kurseva na torrentu, ja imam neke udemy koje sam ispratio.

probala sam masu nekih besplatnih i nije to toUf ala krijes kurs kao zmija noge.Mozes to i sama da naucis, imas na w3schools sve. Ima cak i online kurseva na torrentu, ja imam neke udemy koje sam ispratio.
sto se smejes kao nenormalanЗа Web Dev ти иначе треба страшно познавање математике.![]()
Zato sto je to rekao sarkasticno. Web dev ne zahteva bilo kakvo poznavanje matematike.sto se smejes kao nenormalan

E, nisam. Gledao sam juče celog dana seriju "The White Princess". Završio to i danas čitam istoimenu knjigu po kojoj je i uradjena serija. Mnogo mi je dosadno brat. Šta ima kod tebe mimo web razvoja?Baby Yoda brt sta imade? Jesi poceo da ucis AI? Ja sam danas hteo web dev da obnovim i umalo nisam zaspao.![]()
Sta je tu da se valjas od smeha....kad sam ja u zivotu spominjala matematiku?Zato sto je to rekao sarkasticno. Web dev ne zahteva bilo kakvo poznavanje matematike.
Nije ništa.Sta je tu da se valjas od smeha....kad sam ja u zivotu spominjala matematiku?

Ajde, tico. Nemo si takva, pričaj
Pos'o.E, nisam. Gledao sam juče celog dana seriju "The White Princess". Završio to i danas čitam istoimenu knjigu po kojoj je i uradjena serija. Mnogo mi je dosadno brat. Šta ima kod tebe mimo web razvoja?![]()

Ah, lepota života, gaming and stuffPos'o.Sad sam jedva docekao da dodjem kuci da testiram gejming masinu. Juce sam je kompletirao novim ramom i sad sam uzeo da probam Age of Empires 2 Definitive edition. Radi kao zmaj. 8 plejera, 200 population i ne secka.
![]()

Svaka čast, igra iz 1999, remaster, ti ne secka ČPPos'o.Sad sam jedva docekao da dodjem kuci da testiram gejming masinu. Juce sam je kompletirao novim ramom i sad sam uzeo da probam Age of Empires 2 Definitive edition. Radi kao zmaj. 8 plejera, 200 population i ne secka.
![]()
Probao sam onu igru koju si pomenuo, ok je. Samo je grafički ispod heroja 3.Svaka čast, igra iz 1999, remaster, ti ne secka ČP
Rekoh ti da je namerno retro, ciljna grupa je očigledna ČPProbao sam onu igru koju si pomenuo, ok je. Samo je grafički ispod heroja 3.
Ne kapiram, urade perfektno meni, sve je sjajno i bajno i onda minecraft grafika za unite i mapu??????????
A daaaaj, mogli su bolje malo da urade taj deo. Baš su ga ojadiliRekoh ti da je namerno retro, ciljna grupa je očigledna ČP
Najbolje su igre sa ojađenom grafikom, znam jednu ne mogu sad da se setim godinama cena ne pada ispod 30e a igra mislimA daaaaj, mogli su bolje malo da urade taj deo. Baš su ga ojadili
Ma, cenim ja igre koje su jako stare. Pa, pobogu, ja obožavam heroes 3 iz 99'Najbolje su igre sa ojađenom grafikom, znam jednu ne mogu sad da se setim godinama cena ne pada ispod 30e a igra mislim
ne uzima ni 200mb ČP
Setih se RimWorld, jezivo dobra igra, review i su ekstra pozitivni, a grafika nikakva ČPMa, cenim ja igre koje su jako stare. Pa, pobogu, ja obožavam heroes 3 iz 99'
Isto i blood omen . to su za mene legendarne igre.