ОБЈАВЉУЈЕМ РАТ !

Ал' има сад' ту један проблем. У вези оних вашију, знате већ... Да се ко не забуни? Па ето, да не би било забуне, од данас ћемо говорити уместо стидне ваши - србске ваши... Јер умро бих, Сораби, умро бих, да нас неко с вашкама помеша...

Твој сам војник!

Jel ovaj tekst pisao Dragan Jovanovic ???
Ža dlaku šinko :per:

THEY live:
Једино су у међувремену одустали од: MARRY AND REPRODUCE, вероватно су схватили да им се то ипак не исплати.

Творци новог светског поретка, не ванземаљци ( ;) ).

Heh... nešto slično se dogodi kada se čovjeku „otvore oči“
Nijesu nam vanzemaljci ni potrebni... imamo mi svoje zemaljce koji nijesu ništa manje vješti

obicno se slazem sa tvojim komentarima,.
ali ovaj put nisam ,..
jer druze jedno zaboravljas, privatna svojina je svetinja,.
u to nemas pravo da diras.
koliko razumujem, problem je u ljudima koji imaju pare-a samim tim i uticaj-, istina ko zna kako stecene,.
ali ako su ih stekli kriminalom, onda je kriva drzava sto ih nije sankcionisala,.i onda krivca treba traziti u svim garniturama politicara, sudija, policajaca,..a to vodi predaleko.
a kada jednom steknu pare e onda su naredne generacije tih ljudi jako jako zasticene ,.i to ne treba da te cudi.
ne djelim tvoj stav da i njihova djeca treba da snose neke poslijedice,.to nije pravda,..
pa onda kada oni kako ti kazes sa roleksom na ruci bacaju smece, e to je brate sao njihova ruka, samo njihov roleks , samo njihovo smece i samo njihova stvar.

obicno se slazem sa tvojim komentarima,.
ali ovaj put nisam ,..
jer druze jedno zaboravljas, privatna svojina je svetinja,.
u to nemas pravo da diras.
koliko razumujem, problem je u ljudima koji imaju pare-a samim tim i uticaj-, istina ko zna kako stecene,.
ali ako su ih stekli kriminalom, onda je kriva drzava sto ih nije sankcionisala,.i onda krivca treba traziti u svim garniturama politicara, sudija, policajaca,..a to vodi predaleko.
a kada jednom steknu pare e onda su naredne generacije tih ljudi jako jako zasticene ,.i to ne treba da te cudi.
ne djelim tvoj stav da i njihova djeca treba da snose neke poslijedice,.to nije pravda,..
pa onda kada oni kako ti kazes sa roleksom na ruci bacaju smece, e to je brate sao njihova ruka, samo njihov roleks , samo njihovo smece i samo njihova stvar.

Размисли дооообро о овоме што си написао, не замери ми, али управо твој став показује колико си подлегао пропаганди... а имају ли право да те исти ти гледају с висине на нас из својих теренаца (поштено стечених)?
Ја ипак мислим да човек има право да гледа другог одозго само ако му помаже да се подигне!
Коме суде судови?
Да ли је у реду по теби да ја поднесем кривичну пријаву против човека који има (по сопственом признању) 92 кривична дела и да се не деси баш ништа, али да мене полиција прозива на његову пријаву(лажну) иако никада у животу за 50 година нисам видео ни судију за прекршаје!?

Јел` то правда... ако јесте чија је?

И које је то приватно власништво ако (а то смо читали и овде на Форуму) жену која је живи наследник једног београдског хотела багра која се код ње у истом том стану окупљала док је била у илегали, сада избацује на улицу јер продају ЊЕН хотел?

Размисли где живиш и шта ти сервирају и не дај се пријатељу, не дај!

А сада одговор и Светолику:

Видиш пре него што сам запљунуо, ја сам напустио (поднео оставку) на Управни одбор и дао отказ у фирми у којој сам радио (као страначки кадар) и сматрам да сада имам право да кажем шта хоћу, сада као социјални случај, а то и јесам, рећићу шта имам и коме хоћу, а онда одох у хајдуке.

Послао сам ово данас и у Централу, од речи до речи!!!

Када твоји Костреши и Пајтићи ураде исто, можда ћу да их и уважим (поштовати свакако нећу) мада њихова савест није чиста!
Моја јесте. И руке!

Back