Objavljen datum: Nova runda dijaloga Beograda i Prištine; poznato sa kim će Vučić razgovarati

Kada se neko zalaže za razgraničenje na Kosovu i učestvuje u tome to podrazumeva da će priznati deo koji neće pripasti Srbiji .
On se ne zalaže, on je rekao da je za razgraničenje (doduše 2019. al dok to stigne do tvog sela...).
E sad, ono što ti nisi u stanju da shvatiš je sledeće: nije isto zalagati se za nešto ili biti za nešto.
Primer: Ja sam za to da se oni kao ti uklone sa Foruma, ali se ne zalažem za to, ne promovišem i ne tražim.

Čak i ti iako pripadaš najnižim oblicima živih stvorenja na planeti zemlji donekle možeš to shvatiti. Ma šalim se , ni donekle .
Ko mi kaže? Pa svaka ameba je pametnija od tebe, ti si bre na nivou bakterije.

Poslednja izmena od moderatora:
On se ne zalaže, on je rekao da je za razgraničenje (doduše 2019. al dok to stigne do tvog sela...).
E sad, ono što ti nisi u stanju da shvatiš je sledeće: nije isto zalagati se za nešto ili biti za nešto.
Primer: Ja sam za to da se debili kao ti uklone sa Foruma, ali se ne zalažem za to, ne promovišem i ne tražim.

Ko mi kaže? Pa svaka ameba je pametnija od tebe, ti si bre na nivou bakterije.
Kao i svaki brljojed tako si i ti podosta udaljen od poznavanja logičkih pravila i grešaka u zaključivanju jer;
1) Onaj ko se zalaže za nešto obavezno i jeste za to sem ako ne laže.
2) Obrnuto, onaj ko jeste za nešto ne mora da se zalaže za isto i bez laganja .
Kada se dokazi druge tvrdnje odnose na prvi primer to se u logici naziva greška u zaključivanju .
Dakle u ovom slučaju naš predsednik se zalagao za razgraničenje , možda je u intimi svoga bića bio protiv toga no to je realnoj politici nebitno jer se volja političara određuje preko zalaganja to jest ponašanja a ne preko parapsihologije i vračara kako se čini u tvojoj brljačnici.

Back