Moja bulja nije za drndanje kao tvoja što je.Ti bi rado menjao KIM za carstvo nebesko.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moja bulja nije za drndanje kao tvoja što je.Ti bi rado menjao KIM za carstvo nebesko.
Opa! Sada mislim da si lizač lilihipa.Moja bulja nije za drndanje kao tvoja što je.
Misli šta god hoćeš dupeglavče.Opa! Sada mislim da si lizač lilihipa.![]()
Baš hrišćanski sa tvoje strane.Misli šta god hoćeš dupeglavče.
Normalno je da je hrišćanski jer to je bolje od bičevanja koje si već odavno zaslužio.Baš hrišćanski sa tvoje strane.
нема он тај проблем, јер сва је прилика да и нема образовање. било какво.Ti druže samo imaš debeli problem sa pravnim obrazovanjem.
Od kada cesid vrsi monitoring izbora oni nam i biraju vlast, posredstvom americkog ambasadora.das strancu da ti kontrolise ko ce biti prvi covek drzave. Zapadne drzave i kolonije kojima upravlja zapad su ti kao hijene, obruse se na malu ponosnu drzavu i napadnu je coporativno i nemoj ti meni o podrsci koju vucic ima, bira ga 2 miliona uplasenih penzosa i pola miliona u drzavnim jaslama.Kako ga je narod sprijecio?Sa 60+% podrske.
Normalno je da je hrišćanski jer to je bolje od bičevanja koje si već odavno zaslužio.
Mi nećemo nikad ništa dobiti ako priznamo Kosovo kao nezavisnu državu ali predsednik može da dobije svašta ako izda Kosovo.
Ili narodski receno isti qurazz meko pakovanje...Kakav narod takva i vlast.
Ko si bre ti da nekom sudiš šta je?Ti nisi ni pravi Srbin ni hrišćanin.
E on je ovo prvo.Ili narodski receno isti qurazz meko pakovanje...
Treba da ga odlikuje.Prijetiš PreCedniku?
SNS bot...Ko si bre ti da nekom sudiš šta je?
Dobro je,ja mislio Vulin lično.SNS bot...![]()
A sta rade ostali koji su hrabri?Od kada cesid vrsi monitoring izbora oni nam i biraju vlast, posredstvom americkog ambasadora.das strancu da ti kontrolise ko ce biti prvi covek drzave. Zapadne drzave i kolonije kojima upravlja zapad su ti kao hijene, obruse se na malu ponosnu drzavu i napadnu je coporativno i nemoj ti meni o podrsci koju vucic ima, bira ga 2 miliona uplasenih penzosa i pola miliona u drzavnim jaslama.
Ti čitaš ono što ti želiš. Ja mu želim da postane preCednik BiH pederacije. Može da ''zaradi'' šta poželi od zapadnjaka i šiptara za samo jedan potpis.Prijetiš PreCedniku?
Чуј трговало. Има да им дадну све до Ниша, а од Ниша па на северу ће срби имати 2 године да се интегришу. Па да, здравхје аллааааху скупа сви захједно уђехмо у ЕуроАрхапскуУнију аллахову. И онда сахградимо једну џахнмију на Месецу и Марсу за екхспедиције.makar trgovali za Kosovo na stočnoj pijaci.