Vladimir983
Primećen član
- Poruka
- 977
Moj otac već dugo godina muči muku sa šlajmom. Ako tri minuta zaćuti, on bez nakašljavanja ne može da započne rečenicu. Glas mu je skoro uvek krkljav od šlajma, uši mu se vrlo često zapušavaju, a čulo mirisa skoro i da nema. Imam utisak da on ima 5 kila slina u glavi. Bio je kod nekih lekara i oni su mu preporučili avamis sprej, međutim nije dalo nekih rezultata. Ta bolest je počela da mu se razvija pre nekih 15-ak godina, ali je zadnjih godina baš progresivna.
On je još kao momak imao problema sa gastritisom i sumnjam da i to može biti okidač. Mada je dosta tvrdoglav - on ne pije više od pola litre, do 1 litra tečnosti na dan, što nije nikako dobro za te njegove sline. Teram ga ja da pije vodu, al džabe.
Ranije je imao problema sa balama, jer je toliko lučio pljuvačku, da je morao čak neke čajeve protiv toga da pije.
Šta može biti uzrok tolikoj slinavosti?
Samo da napomenem da njemu nos spolja gotovo nikada ne curi, sve što se sliva ide direktno u grlo.
On je još kao momak imao problema sa gastritisom i sumnjam da i to može biti okidač. Mada je dosta tvrdoglav - on ne pije više od pola litre, do 1 litra tečnosti na dan, što nije nikako dobro za te njegove sline. Teram ga ja da pije vodu, al džabe.
Ranije je imao problema sa balama, jer je toliko lučio pljuvačku, da je morao čak neke čajeve protiv toga da pije.
Šta može biti uzrok tolikoj slinavosti?
Samo da napomenem da njemu nos spolja gotovo nikada ne curi, sve što se sliva ide direktno u grlo.