Obesise ga na Bajram...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hoće li ovaj čin oprostiti arapski svet Angloamerikancima, jasno je da neće.
А ко су то "Англоамериканци"? Ти знаш да у Коалицији мржње учествују разни други народи, на пример: Аустралија, Пољска, Јапан, Србија, Јужна Кореја.
 
automatizovani:
Da Sadam je inace bio jedan jako ozbiljan kandidat za odlazak u raj.
Аш-Шахид Садам Хусеин ал-Тикрити је већ стекао martyr статус, што га пласира директно на
највиши ниво Раја, заједно са Исусом Сином Марије.

Садамове последње речи су биле: "Ашхаду ан лааа илаха ила'ла, уа ашхаду ана Мухамадан расул'ала."
 
obesili ga na bajram... isporucili slobu na vidovdan... srusili kule na desetogodisnjicu proglasenja nsp.... pa posle kažu ciga lud.

za one koje nemaju pojma i bauljaju u mraku nek pogledaju film "Syriana" da vide kako to lepo rade ameri kad bace oko na nesto sto ih zanima.
 
Američki vojnik i tri civila poginuli su u Bagdadu i okolini od eksplozija podmetnutih bombi, saopštili su danas vojni zvaničnici SAD i iračke vlasti, ističući i da se u Iraku nastavljaju protesti zbog likvidacije bivšeg predsednika Sadama Huseina.

U oblastima gde su suniti većinsko stanovništvo i danas su nastavljeni protestni marševi zbog vešanja bivšeg lidera, na kojima su nošeni Sadamovi portreti i poruke pretnje njegovim likvidatorima.

Suniti nisu ozlojeđeni samo brzim vešanjem Sadama, koje je usledilo samo četiri dana nakon izricanja konačne presude. Mnogi su razljućeni i zbog toga što je, kako pokazuje snimak egekucije, Sadamov kraj praćen melodijom "Muktada, Muktada, Muktada".

Reči se odnose na Muktadu el Sadra, šiitskog religijskog lidera i čelnika najekstremnije verske milicije, koja je podrška vladi šiitskog premijera Nurija el Malikija.

Sunitima smeta i što je pobubljenje Sadama izvedeno na muslimanski praznik Bajram, jer je to protivno zakonu i islamskim običajima.
 
jok... ja samo tvrdim da zvanicna verzija nije istinita.. kao ni za Kenedija kao ni za Martina Luthera Kinga... a ako se nesto krije, onda se zna zašto se to radi.

Više od 50 posto amerikanaca sumnjaju u zvanicnu verziju... sta ces vise? o ostatku razvijenog sveta necu ni da pricam... samo zagriženi plaćeni američki patrioti zagovaraju diljem zemaljske kugle bajku o osami koji golubovima salje poruke. :)
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top