ОБЕЋАЛИ 23. МАРТА Кад ће масовна тестирања? Од нас гори само Бугари

Ево и прецизнијег поређења што је довело до ове лажне вести из владе Северне Макдеоније и са којом су пробали да ублаже пред јавношћу свој катастрофалан рад у заштити од корона вируса.
Северна Македонија
Становника: око 210000
Заражених :555
Преминулих : 18
Тестираних. 4500

Бугарска
Становника: око 7000000
Заражених: 543
Преминулих: 20
Тестираних: 16000
Ако је уопште пригодно износити бројеве у овој ситуацији и поредити се али када се већ почело са тим онда ево и тачних информација.

Poslednja izmena:
Председник Србије Александар Вучић најавио је 23. марта масовно тестирање као "контранапад на коронавирус". Међутим, скоро две недеље касније, од реализације најављеног нема (још) ништа, о чему говори податак да се Србија на основу "масовног тестирања" налази на претпоследњем месту на Балкану.
Скоро две недеље касније, од тога ништа. Напротив, у региону смо једино бољи од Бугарске.

Према званичним подацима сајта „Wорлдметерс“, које је објавила и званична страница министарства здравља Републике Северне Македоније, наведено је колико је грађана, на површини од милион становника

https://srbin.info/drustvo/obecali-23-marta-kad-ce-masovna-testiranja-od-nas-gori-samo-bugari/

– Кренућемо уз помоћ кинеских пријатеља на масовна тестирања. Очекујте да драстично увећање тестирања почне за око 48 сати. До сада смо се бранили, а сада је време да ми нападнемо вирус који нема шансе да се прошири ако нема контаката међу људима – рекао је Вучић у обраћању јавности 23. марта.
Potrosice-baciti jos jednu milijardu evra a efekat nikakav.Ja bi to uradio ovako... pojacao bi kontrolu nad bolesnim ljudima koji imaju hronicna oboljenja pruzio im sve sta im je potrebno a prvo bi ukinuo zastrasivanje naroda preko medija.Moju staru su preplasili ako umre to ce biti od straha ali nekome cu yebati mater zbog toga.

Zelis svi da smo istomislenika ovde?

Pokušala sam ovako ali ne ide

Dakle došao si na forum gde su navodno Srbi, tj tako se predstavljaju , teme su srpske i ti tvrdiš kako Srbi navodno napadaju Bugare

Da smo mi na forumu koji je navodno bugarski i gde su teme bugarske , pa i da tvrdiš da je napad

To veze nema da li smo istomišljenici ili ne , to što si ti napisao nema logike

• Podržavam
Reactions: 27E
Testova ima dovoljno, juce se videlo.
Шта се видело? Виделе се кутије у магацину. То ме потсети на давно приказан прилог из Дафинине банке где се види да су на полицама наслагане златне полуге.

Ако је у кутијама то што мислиш да јесте, то не треба да је у магацину, већ тамо где треба.

Да ли си се "упецао" или си љубитељ "лика и дела" није ни важно.

Ko pljuje? Sto? Ja gotivim Bugarsku. Ima lepih Bugarki. Yebe vas saradnja sa Hitlerom i zlocini u Srbiji. Za Turke vam niko ne zamera :D

Осим чињенице да су и Бугари као јаничари вршили злочине над српским народом

Мдаа, ти си само војник који извршава наређења, ниси ти ни за шта одговоран! :lol:
Тако се, беше, и Геринг одбранио у Нирнбергу?:mrgreen:
Пре него што се обесио...
Tako je i Adolf Šizoje radio kao ministar laži u vladi Kasapina.

Posle se branio da je imao samo 17 ministara

meni je ameba na ignor listi. nema greske, imam bre ds i cro mentol testove pozudane 110%
Мени нико није на игнору; спроводим неки експеримент.
А интересантно, колико тупаво инсистира на погрешном начину комуницирања; зато је у експерименту.
Индекс капирања јој је катастрофалан... :lol:

Председник Србије Александар Вучић најавио је 23. марта масовно тестирање као "контранапад на коронавирус". Међутим, скоро две недеље касније, од реализације најављеног нема (још) ништа, о чему говори податак да се Србија на основу "масовног тестирања" налази на претпоследњем месту на Балкану.
Скоро две недеље касније, од тога ништа. Напротив, у региону смо једино бољи од Бугарске.

Према званичним подацима сајта „Wорлдметерс“, које је објавила и званична страница министарства здравља Републике Северне Македоније, наведено је колико је грађана, на површини од милион становника

https://srbin.info/drustvo/obecali-23-marta-kad-ce-masovna-testiranja-od-nas-gori-samo-bugari/

– Кренућемо уз помоћ кинеских пријатеља на масовна тестирања. Очекујте да драстично увећање тестирања почне за око 48 сати. До сада смо се бранили, а сада је време да ми нападнемо вирус који нема шансе да се прошири ако нема контаката међу људима – рекао је Вучић у обраћању јавности 23. марта.
Pa jesu krenuli sa daleko većim brojem testiranja, u čemu je problem sad? Torlak je 200-300 testova dnevno došao na 500, sad idu ka 800 testova dnevno. Pored njih, radi još nekoliko ustanova na testiranju.
I nije problem broj testova, već to što ova premudra vlast nije dozvolila zapošljavanje (osim za familiju i kumove) u državnim firmama, pa sad nemamo dovoljan vroj stručnaka koji bi radili testiranje.

ignor lista je pametan deo pravilnika.

meni olaksava boravak ovde, iz brojnih razloga

kad vec nece mod i smod da pociste, njima odgovaraju nickovi kao u rijalitiju, glupi, agresivni, povodljivi i na prvom mestu anti srbi

pa dobro, tako je kako je, neko mora da zaradi
Kako ćete samo da padnete sa vlasti 2020.

koronAVirus će biti pravnosnažno flaširan niz toaletno sedište.

Bugarska istorija je sjajna,lepa i velicanstvena.Kreiranje cirilicu,sirenje pravoslavlje i cirilice medju juznih i istocnih Slovena,sprecivanje arapske invazije na jugostocnoj Evropi u 718. i tako dalje.
Nemoj da zaboraviš II Balkancki, I i II Svetski rat, gde ste pokazali pravo lice zločinaca.

Back