radeta62
Buduća legenda
- Poruka
- 43.063
Istero sam zeca...prizno si da radis za Vucica.Макар и добра?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Istero sam zeca...prizno si da radis za Vucica.Макар и добра?![]()
On bi spalio sve koji imaju virus korone.Da je pobedio Hitler mozda bi bilo sada bolje stanje na Balkanu,Evropi,pa i u svetu![]()
Potrosice-baciti jos jednu milijardu evra a efekat nikakav.Ja bi to uradio ovako... pojacao bi kontrolu nad bolesnim ljudima koji imaju hronicna oboljenja pruzio im sve sta im je potrebno a prvo bi ukinuo zastrasivanje naroda preko medija.Moju staru su preplasili ako umre to ce biti od straha ali nekome cu yebati mater zbog toga.Председник Србије Александар Вучић најавио је 23. марта масовно тестирање као "контранапад на коронавирус". Међутим, скоро две недеље касније, од реализације најављеног нема (још) ништа, о чему говори податак да се Србија на основу "масовног тестирања" налази на претпоследњем месту на Балкану.
Скоро две недеље касније, од тога ништа. Напротив, у региону смо једино бољи од Бугарске.
Према званичним подацима сајта „Wорлдметерс“, које је објавила и званична страница министарства здравља Републике Северне Македоније, наведено је колико је грађана, на површини од милион становника
https://srbin.info/drustvo/obecali-23-marta-kad-ce-masovna-testiranja-od-nas-gori-samo-bugari/
– Кренућемо уз помоћ кинеских пријатеља на масовна тестирања. Очекујте да драстично увећање тестирања почне за око 48 сати. До сада смо се бранили, а сада је време да ми нападнемо вирус који нема шансе да се прошири ако нема контаката међу људима – рекао је Вучић у обраћању јавности 23. марта.
А био је на длаку да успе све да нас преуми, а онда- овај вирус...![]()
Pa ja mislim da je forum privatan,onda on je u vlastnistvu nekoja privatna firma,koja mozda cak nije registrovana u Srbiji.
On mozda ne bi dozvolio Kinezima da vrslaju po Evropi,niti Evropljanima da putuiju na turizam u Kini.Pa ne bi primio i ''izbeglice''.On bi spalio sve koji imaju virus korone.
Zelis svi da smo istomislenika ovde?Hvala na informaciji
Ali koja generalno kao preovlađuje populacija i koje su teme dominantne ?
Zelis svi da smo istomislenika ovde?
Шта се видело? Виделе се кутије у магацину. То ме потсети на давно приказан прилог из Дафинине банке где се види да су на полицама наслагане златне полуге.Testova ima dovoljno, juce se videlo.
Манекидесвеубожуматер...Zadnje vreme došlo, kada protiv istinskih genija radi toliko faktora
Ko pljuje? Sto? Ja gotivim Bugarsku. Ima lepih Bugarki. Yebe vas saradnja sa Hitlerom i zlocini u Srbiji. Za Turke vam niko ne zamera![]()
Zelis svi da smo istomislenika ovde?
Манекидесвеубожуматер...![]()
Не смем да се надам...Korpna će to sve rešiti ...
Kako ćete samo da puknete na izborima 26. aprilasere mi se od tzv opozicije
kad nesto nema - sto nema
kad nesto ima - sto ima
sreca pa nisu ni prosecno pametni
Tako je i Adolf Šizoje radio kao ministar laži u vladi Kasapina.Мдаа, ти си само војник који извршава наређења, ниси ти ни за шта одговоран!
Тако се, беше, и Геринг одбранио у Нирнбергу?
Пре него што се обесио...
И даље ми се обраћаш? Какво неваспитање!Tako je
Мени нико није на игнору; спроводим неки експеримент.meni je ameba na ignor listi. nema greske, imam bre ds i cro mentol testove pozudane 110%
Pa jesu krenuli sa daleko većim brojem testiranja, u čemu je problem sad? Torlak je 200-300 testova dnevno došao na 500, sad idu ka 800 testova dnevno. Pored njih, radi još nekoliko ustanova na testiranju.Председник Србије Александар Вучић најавио је 23. марта масовно тестирање као "контранапад на коронавирус". Међутим, скоро две недеље касније, од реализације најављеног нема (још) ништа, о чему говори податак да се Србија на основу "масовног тестирања" налази на претпоследњем месту на Балкану.
Скоро две недеље касније, од тога ништа. Напротив, у региону смо једино бољи од Бугарске.
Према званичним подацима сајта „Wорлдметерс“, које је објавила и званична страница министарства здравља Републике Северне Македоније, наведено је колико је грађана, на површини од милион становника
https://srbin.info/drustvo/obecali-23-marta-kad-ce-masovna-testiranja-od-nas-gori-samo-bugari/
– Кренућемо уз помоћ кинеских пријатеља на масовна тестирања. Очекујте да драстично увећање тестирања почне за око 48 сати. До сада смо се бранили, а сада је време да ми нападнемо вирус који нема шансе да се прошири ако нема контаката међу људима – рекао је Вучић у обраћању јавности 23. марта.
Kako ćete samo da padnete sa vlasti 2020.ignor lista je pametan deo pravilnika.
meni olaksava boravak ovde, iz brojnih razloga
kad vec nece mod i smod da pociste, njima odgovaraju nickovi kao u rijalitiju, glupi, agresivni, povodljivi i na prvom mestu anti srbi
pa dobro, tako je kako je, neko mora da zaradi
Nemoj da zaboraviš II Balkancki, I i II Svetski rat, gde ste pokazali pravo lice zločinaca.Bugarska istorija je sjajna,lepa i velicanstvena.Kreiranje cirilicu,sirenje pravoslavlje i cirilice medju juznih i istocnih Slovena,sprecivanje arapske invazije na jugostocnoj Evropi u 718. i tako dalje.