kosmopolit
Ističe se
- Poruka
- 2.344
pa na osnovu odgovora
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gazdarica:Pa leiasw u tome i jeste fazon kod registracije...
Anonymous:Jednom prilikom sam postavio nekom pitanje dali kada se jednom uclnis kada pozelis da mozes i da izadjes iz tog clanstva.Odgovor nisam dobio.Inace mnogi ljudi kao ja se jednostavno nekim stvarima nebave dugo.Odnosno samo kratko vreme to bude njihova interesna sfera.Pa iz tog razloga se ne uclane.Zasto bi se uclanio Kada cu na forum doci jos pet sest puta i nikada vise. Sto se tice nemoralnih poruka pa to iskljucivo zavisi od samih autora.I na osnovu par njih nemoze se suditi svima.I jos jedna stvar dragi clanovi foruma tamo gde su ozbiljne teme niko drugi manje vise i nemoze uci u njih od vasih misljenja jer manje vise misljenje anonimusa nezelite ni da procitate a kamo li da se udostojite odgovora.Sem toga vidim da ima par novih clanova koji pokusavaju nesto pametno da napisu i da udju u taj carobni krug od nekoliko najstarijih clanova,ali nemoze ovaj forum je rezervisan za par ljudi.Neprozivam i ne zameram ali svi su ravnopravni i forum je prvenstveno namenjen za ubijanje dosade i eventualno pomoc nekim savetom.Pa onda budimo svi ravnopravni i pomozimo drugima da budu shvaceni.Neki potewzu za agresivnim nastupom i onda budu zapazeni.Moja glupa tema sta bi davam pokazem marsovac razvlaci se na 15 strana.A teme U kojima opisujem svoj mucni zivot i trazim savet budu povucene ili neprocitane sa nijednim odgovorom.To je forum. .Pa nerazumem zasto se bunite,Sem toga ako ima vise topica od anonimusa vi pravite svoje a na njihove nemorate odgovarati.I poslednja stvar anonimusi su ipak u manjem broju na ovom forumu nego clanovi.P
ozdrav za po mom misljenju dva najbolja
clana.Gazdarica i Don.
Bojan Saramandic
Ako je potrebna adresa i broj telefona dacu vam.
Od toga nema veceg clanstva
Ja sam za, i ako je neko neprimeren, npr. kao ja, da bude iskljucen dozivotno iz krstarice i da mu se pokvari mis. I da mu se onemoguci da se ponovo uclani pod drugim imenom ili nadimkom, ili kako se forumaski kaze nikom.Lord of Chaos:Posto se u poslednje vreme pojavljuje sve vise neozbiljnih i anonimnih diskutanata, sta mislite o tome da se uvede obavezna registracija?
Lord of Chaos:Posto se u poslednje vreme pojavljuje sve vise neozbiljnih i anonimnih diskutanata, sta mislite o tome da se uvede obavezna registracija?
Lord of Chaos:Well, I must say that your semantics in English is quite underdeveloped, so I advise you to consider hiring a professor or at least consulting a dictionary before you write something.
I sincerely apologize, but I will not get involved in counting down the people I sit on top of since it would take too much of my precious time (btw position in hierarchy does not mean anything and you should know that).
I thank you for support given to my proposition.