Lord of Chaos
Aktivan član
- Poruka
- 1.598
Posto se u poslednje vreme pojavljuje sve vise neozbiljnih i anonimnih diskutanata, sta mislite o tome da se uvede obavezna registracija?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lord of Chaos:Postovani 'kosmopolito', vi ste poslednja osoba, barem sudeci po nadimku, od koje bih ocekivao da se oseti prozvanim na bilo koji nacin mojim skromnim predlogom. Ako malo pazljivije procitate moj topic, videcete da NISAM rekao da ima neozbiljnih tema, vec samo neozbiljnih diskutanata (jako je lako ostati anoniman i pisati svakave gluposti, slozicete se). Mislim da ako malo pazljivije procitate bilo koji topic i njegove postove, primeticete kako se akcenat u 'raspravi' pomera od generalnog ka licnom nivou, cime forum gubi svoj smisao.
Obaveznom registracijom bi se eliminisale i mogucnosti zloupotrebe nadimaka postojecih diskutanata, koje sasvim izvesno mozemo ocekivati, ako se nastavi ovakvo ponasanje.
For any further inquiry, I will be more than glad to assist you. Thanks.
Lord of Chaos:Well, I must say that your semantics in English is quite underdeveloped, so I advise you to consider hiring a professor or at least consulting a dictionary before you write something.
I sincerely apologize, but I will not get involved in counting down the people I sit on top of since it would take too much of my precious time (btw position in hierarchy does not mean anything and you should know that).
I thank you for support given to my proposition.
??????:Pa da narusim svoju privatnost?