Obavestenje

• Začetnik teme Začetnik teme SINDI
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nina2:
. Ljudima je malo cudno da neko ne ukrade kompjuter nego obije stan, sedne i cita tudje ppove. I nije smesna Sindi, vec situacija i lik kome je palo takvo nesto na pamet.

jeste tragikomično, ali informacija je danas SVE.
Aj da ne nagađam....
Nego, jel vi stvarno brišete svoje pp svako veče?! :shock:

Ma sto neko rece, i da neko hoce da ih procita, nema nista posebno u mojim PP-ovima. A bas mi jedan lik pre neki dan poslao PP i kaze kako ljudi to citaju. Hahaha e bas su mi onda smesni takvi koji hakerisu u neciji PP. Daj bre da se uhakujemo u neciji dobar konto, ebo PP gluposti ;)

Ako neko čita tuđe privatne poruke taj stvarno ima previše slobodnog vremena i premalo se bavi sopstvenim životom. Ne znam, to je valjda deo kulture... mene su naučili da ne smem da diram tuđe stvari. Jednom sam pročitala sestrino ljubavno pismo i toliko su me kinjili zbog toga po kući da mi više nije palo na pamet :(

Nije toliko strašno čitati tuđ pp, nego provaliti u stan... pa to je stvarno narušavanje nečije intime. Užasan osećaj. Meni su davno obili stan... nisi puno toga ukrali, ali bio je gadan osećaj... znati da je tu bio neko ko nije trebao... i tako to...

Meni su jedno vreme opsedali komp mislivsi da imam ko zna sta :shock: cim vide da sam se logovala na Krsti krene da ludi Zone alarm.Jbte al me hoceeeeeeeeeeeee,sad mi niko ne dosadjuje,a stvarno sam se bila spremala da mu slomim koske - u stvari pozvala bih one moje lude kamiondzije da zavrse s njima :twisted: :twisted: :twisted:
Kazem lepo:Majstore,ako neces da popijes zabranu kroz Bgd od 16-18h uzmi pajser i ......
U bre,al sam opasnaaaaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol:

A simptomi forumske groznice su između ostalog i provaljivanje u stan i čitanje privatnih poruka...
paaaa.... znači, ovakvi slučajevi su se dešavali i ranije
eto... kako nekim ljudima forum udari u glavu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back