Sasha85
Domaćin
- Poruka
- 4.895
Miss_worms:>Ma ne brinite vi za Sashu ako rejting krstzarice opadne naglo,znacete zbog koga....![]()
Smaras...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Miss_worms:>Ma ne brinite vi za Sashu ako rejting krstzarice opadne naglo,znacete zbog koga....![]()
Ima se,moze se!Sasha85:Miss_worms:>Ma ne brinite vi za Sashu ako rejting krstzarice opadne naglo,znacete zbog koga....![]()
Smaras...![]()

Miss_worms:Ima se,moze se!Sasha85:Miss_worms:>Ma ne brinite vi za Sashu ako rejting krstzarice opadne naglo,znacete zbog koga....![]()
Smaras...![]()
![]()
p.s.Ti se foliras a nisi za taj fazon!
![]()
cmok... 8)Miss_worms:Ima se,moze se!Sasha85:Miss_worms:>Ma ne brinite vi za Sashu ako rejting krstzarice opadne naglo,znacete zbog koga....![]()
Smaras...![]()
![]()
![]()
De si Mario legendo!E valjaces se kad ti budem pricala sta sam uradila... :wink:mario80:cmok... 8)Miss_worms:Ima se,moze se!Sasha85:Miss_worms:>Ma ne brinite vi za Sashu ako rejting krstzarice opadne naglo,znacete zbog koga....![]()
Smaras...![]()
![]()
![]()

HAHAHAHSasha85:Inace,welcome back Miss... :wink:
Miss_worms:HAHAHAHSasha85:Inace,welcome back Miss... :wink:
Prikupljam neke informacije pa odlazim...Sad sam u prolazu....Nemoj ti da se cimas zbog mene,samo ti radi svoj posao...
![]()
Sasha85:Na forum tinejdzeri mogu pisati samo registrovati useri...
Nadam se da niko nece ovo shvatiti licno,ali su gosti poceli da prave nevolje...
Pozdrav...
mario80:ma jok ja...nego mi smrdi na nekog stravicno napaljenog klinca...ali nemogu da provalim... 8)Bleak WinterFullMoon:mario80:da li neko ovde oseca neku paljevinu?
neko se nalozio ovde..... 8)
ti?
mario80:ovde sve vise smrdi na napaljene klince...ili mene zeza nos?![]()
MESEC JE SPOkNUO...Bleak WinterFullMoon:mario80:ovde sve vise smrdi na napaljene klince...ili mene zeza nos?![]()
hmm pa neka sam i napaljeni klinac...nemam nishta protiv
al sta mu ti onda dodjes? Nezrela kretenchina od 25 godina koja dolazi na forum tinejdzera.
Zao mi te je brate...tvoji komplexi su veliki i neizlechivi...
tupavi mali debilu... :wink:Alexandra9:mario80:ma jok ja...nego mi smrdi na nekog stravicno napaljenog klinca...ali nemogu da provalim... 8)Bleak WinterFullMoon:mario80:da li neko ovde oseca neku paljevinu?
ti?
Ne osecam nista... :? Mario, ipak mislim da osecas sebe... ok zvucnici su tu... ali ,,mirisnike'' jos nisu smislili... tako da je nemoguce da nekog drugog ,,namirises''... 8)
pa necemo tako da se vredjamo...Bleak WinterFullMoon:mario80:ovde sve vise smrdi na napaljene klince...ili mene zeza nos?![]()
al sta mu ti onda dodjes? Nezrela kretenchina od 25 godina koja dolazi na forum tinejdzera.
nemoj toliko tepati sebi... :wink:mario80:tupavi mali debilu... :wink:Alexandra9:mario80:ma jok ja...nego mi smrdi na nekog stravicno napaljenog klinca...ali nemogu da provalim... 8)Bleak WinterFullMoon:mario80:da li neko ovde oseca neku paljevinu?
ti?
Ne osecam nista... :? Mario, ipak mislim da osecas sebe... ok zvucnici su tu... ali ,,mirisnike'' jos nisu smislili... tako da je nemoguce da nekog drugog ,,namirises''... 8)
LPhoklica:MESEC JE SPOkNUO...Bleak WinterFullMoon:mario80:ovde sve vise smrdi na napaljene klince...ili mene zeza nos?![]()
Zao mi te je brate...tvoji komplexi su veliki i neizlechivi...![]()
![]()
![]()
full moon za predsednika!
mario80:pa necemo tako da se vredjamo...
ja sam ovde da bih se zezao a ti zato sto si invalid bez kolica pa nemozes nigde... 8)
mario80:pa necemo tako da se vredjamo...Bleak WinterFullMoon:mario80:ovde sve vise smrdi na napaljene klince...ili mene zeza nos?![]()
ja sam ovde da bih se zezao a ti zato sto si invalid bez kolica pa nemozes nigde... 8)
Jel si procitao mozda pravila foruma,onako,by the way?

Shta tebe briga shta on umishlja...pakleni andjeo:mario80:pa necemo tako da se vredjamo...Bleak WinterFullMoon:mario80:ovde sve vise smrdi na napaljene klince...ili mene zeza nos?![]()
Bas si odvratan :?![]()
i ono"tupavi mali debil"
ma stvarno,sta ti umisljas?!?![]()
![]()
![]()
I nije me briga.A tebe?d4ch4:Shta tebe briga shta on umishlja...pakleni andjeo:mario80:pa necemo tako da se vredjamo...Bleak WinterFullMoon:mario80:ovde sve vise smrdi na napaljene klince...ili mene zeza nos?![]()
i ono"tupavi mali debil"
![]()
![]()
josh manje.....negopakleni andjeo:I nije me briga.A tebe?d4ch4:Shta tebe briga shta on umishlja...pakleni andjeo:mario80:pa necemo tako da se vredjamo...Bleak WinterFullMoon:mario80:ovde sve vise smrdi na napaljene klince...ili mene zeza nos?![]()
i ono"tupavi mali debil"
![]()
![]()