Obaveštenja, predlozi, primedbe ...

daklem i daklem, kakva se to dvostruka licnost krije iza Или си majcheki или си Becky Thatcher ... колико видим, кршиш правило Крстарице што се тиче "клонирања". Мени не мораш да се представљаш, знам врло добро "ко си". Ja sam ovde plavuša

1693cp-1.jpg

mislim da owe mace znaju da uziwaju... ali ne znam chije su... pozz :ok:

Иначе, била сам у оном центру за љубимце код Фонтане и тамо добила флајер у вези ПЕТ ТАКСИЈА.
Значи, ако некоме треба превоз за кућног љубимца, може се обратити на следећи телефон:

065/364-2287

800 дин. у оба смера по граду, а 500 дин. заказивање дан раније. За унутрашњост Србије и иностранство по договору, редовне вожње и изложбе исто по договору и редовна дезинфекција аутомобила.
Све сугестије и коментаре слати на:
pettaxi@fabrikum. com

nemo da se ljutite
pitala sam ovo i na PITAJTE VETERINARA ali mi se nekako čini da se ovoj topic više čita pa zato i ovde da iznesem problem Baje Marsovca iliti kako samoinicijativno pas odluči da ne bude više belgijski ocčar nego marsovac
Aman za aman ljudi pomagajte mi savetom.
Moj čuveni Baja, borac protiv svga i svačega što mrda ovog puta napao je valjak za farbanje natopljen masnom farbom. Kako je komšijski valjak uspeo da dovuče u naše dvorište nije moguće da se rekonstuiše, ali posledice su vidljive osim uništenog valka što je manje bitno (šalim se, ali to smo kupili) Baja je postao marsovac sav je drečavo zelen. On i ovako svojom pojavom plaši ljude, (stvarno ko ga ne zna pomisli ovaj će das izede sve živo) a ovako zelen izgleda groteskno. Najviše su stradale njuška i prednji deo tela, šašte i noge prednje (bila ogorčena borba u kojoj je očigledno Baja preteko). I sada šta da radim. Niti mi se pusta da ostane tako zelen (mada iskreno to je uglavnom površinski, nigde nije skorena dlaka jer na valjku nije i bilo mnogo farbe) niti mi se macka razređivačem. Da li ste imali ovako glupu situaciju i kako ste je rešili

Back