Обавештења о новим темама

Mimi95

Buduća legenda
Moderator
Poruka
49.750
Мој предлог је да се уведе опција да се добије обавештење када неки одређени форумаш отвори нову тему или када се у неком одређеном потфоруму отвори нова тема.
Ако не може тако посебно,онда може да стигну обавештења за сваку нову тему.

Rešenje
Obavestenje o novim temama u potforumu mozes da dobijes tako sto kliknes gore desno na dugme "Pratite" na samom potforumu.

Pored toga, na samom profilu korisnika mozes da kliknes na dugme "Pratite". Na taj nacin ces preko menija Sta je novo/Vase novosti moci da pratis njegove aktivnosti.
Postoji na osnovnoj strani Foruma, Najnovije teme i Najnovije poruke gde se dnevno beleze najnovije teme i najnovije poruke
Kada kliknes u kajronu na novu temu onda vidis i koji je forumas otvorio temu
Знам за то,али мислио сам да постоји могућност да ми стигне обавештење.
Некад се деси да тема има скроз друго значење од онога што мислим.

Знам за то,али мислио сам да постоји могућност да ми стигне обавештење.
Некад се деси да тема има скроз друго значење од онога што мислим.
a ti mislis da ti softver obrazlozi znacenje? :D

a ti mislis da ti softver obrazlozi znacenje? :D
Мислио сам да у обавештењу буде:Члан НН је отворио тему ... у потфоруму ....
Obavestenje o novim temama u potforumu mozes da dobijes tako sto kliknes gore desno na dugme "Pratite" na samom potforumu.

Pored toga, na samom profilu korisnika mozes da kliknes na dugme "Pratite". Na taj nacin ces preko menija Sta je novo/Vase novosti moci da pratis njegove aktivnosti.
Хвала,ово свакако може да помогне.

Ne radi. Ja sam neke ljude zapratila i ne izlazi mi obaveštenje kad otvore novu temu. Baš sam juče pitala za to.

Не ради та функција.Запратио сам неколико потфорума на којима су отворене нове теме,али ниједном ми није стигло обавештење.

Znaci posetio si odgovarajuci forum, kliknuo gore desno na dugme "Pratite", posle cega je iskocio sledeci prozor u kome si takodje kliknuo na "Pratite"?

1661093709373.png

Back