Obama vs McCain

Obama ili McCain

• Obama

• McCain

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajmo Mekejn! Udri crnca!
ConfederateDixieLandB.JPG

:ok:

Mekejn je 6 godina bio zarobljenik u Vijetnamu! :eek:
To mora da je jako blagorodno uticalo na njegovu psihu...:whistling:

kvota 1 da ćemo u narednih 6 meseci prisustvovati nuklearnom udaru na nekoga, ko god da postane precednik sveta

u sto bi voleo da pobedi cigan obama pa da izbiju neredi u americi :hahaha: :rotf: :hahaha::lol: :hahaha: :mrgreen: :hahaha: :rtfm: :hahaha::rotf::super: :sad2: :rotf: :hahaha:

Ma briga me ko ce da poedi samo da izbiju neredi.........ako pobedi mekejn bice brzo.....ako pobedi obama......pazite,svaka njegova odluka ce biti karakterisana kao pomoc muslimanima i crncima i porast rasizma.......sto je dobro........i ako prekine ratove onda ce puci amerika i njega ce kriviti zbog blage politike.......opet dobro.......ma samo da prsnu :mrgreen:

Ma briga me ko ce da poedi samo da izbiju neredi.........ako pobedi mekejn bice brzo.....ako pobedi obama......pazite,svaka njegova odluka ce biti karakterisana kao pomoc muslimanima i crncima i porast rasizma.......sto je dobro........i ako prekine ratove onda ce puci amerika i njega ce kriviti zbog blage politike.......opet dobro.......ma samo da prsnu :mrgreen:

ma brate izbice neki sukobi ako naprimer pobedi obama onda ce mekejnovi glasaci izaci na ulice! a ako pobedi mekejn onda ce obamini glasaci izaci na ulice :super: aj se kladimo!

Zeleo bi da Obama pobedi i to ne samo sto je liberal.

Nije Obama toliko ortodoksni liberal , ima i malo socijalistickog u njemu . Ne treba mesati neoliberalnu dogmu (koja je dozivela teski poraz ove godine sa finansijskom krizom ) sa univerzalnim ljudskim nacelima poput prava na nacionalno i seksualno opredelenje . Ne lici Obama na Cedu .

Voleo bi da vidim dan kada bi u Srbiji jedan Rom bio najozbiljniji kandidat za predsednika drzave...

Ne znam mada mi se cini da je Vladan Batic ranije bio kandidat za predsednika ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back