Obama izabrao poznatog srbomrsca i šiptarskog lobistu Bajdena za svog podpredsednika

Zbog čega vi, kolega, dajete prednost pravopisu nad komentarom da nam se ne piše dobro zbog vođa najmoćnije sile današnjice ? Pri tom, ne-samokritički i sami ne pišete načinom koji je po meni još lakše naučiti - a to je korišćenje naših slova :ŽĆĐŠČ ...
Zar je toliko veliki problem naučiti korišćenje 5 "specijalnih" slova ?

Dajem prednost onome sto smatram da je u datom trenutku vaznije, sto je, po mom misljenju, u ovom slucaju vise nego opravdano.

Pisem onako kako smtram da treba. Iz iskustva znam da u svakom OS-u ne mogu pravilno da se vide sva slova srpske ili hrvatske tastature (narocito tamo gde ih neko nije dodatno instalirao), pa pisem slovima za koja sam siguran da ce svako videti.

Stvarno ne znam koliko je tesko nauciti da se koriste razliciti rasporedi na tastaturama za razlicite jezike jer se vise i ne secam od kada ih koristim.

Dajem prednost onome sto smatram da je u datom trenutku vaznije, sto je, po mom misljenju, u ovom slucaju vise nego opravdano.

Pisem onako kako smtram da treba. Iz iskustva znam da u svakom OS-u ne mogu pravilno da se vide sva slova srpske ili hrvatske tastature (narocito tamo gde ih neko nije dodatno instalirao), pa pisem slovima za koja sam siguran da ce svako videti.

Stvarno ne znam koliko je tesko nauciti da se koriste razliciti rasporedi na tastaturama za razlicite jezike jer se vise i ne secam od kada ih koristim.

Takodje i ja delim tvoje misljenje Tex, ja kuckam sa americkog kompa sa Houston (TX) servera, i komp mi je korporacijski zasticen, tako da nisam u stanju da instaliram nase fontove... A pravopisne greske se svima desavaju i preporucujem forumskim lektorima (i kolektorima) da urade nesto korisno, za promenu, pa naprave spell check programcic, tako da mi nepismeni mozemo da ga koristimo i samim tim njih neuzrujavamo...
Pozz

Jel te neko placa da lazes:

http://www.dmmedia.com/kroatienzahlen_hr.htm

Hrvati: 78,10%
Srbi: 12,16%
Jugoslaveni: 2, 22%
Muslimani: 0, 91%
Mađari: 0, 47%
Slovenci: 0, 47%
Talijani: 0, 45%
Ostali: 5, 22%

Sta bre ubi 12,16% Srba u Hrvatskoj poganom jezicinom?

:thumbdown:
aha samo sto je to popis iz 91. a sada je od tih 12 ostalo u najboljem slucaju 4-5% :thumbdown:

mada sada mozemo relativnoi relaksiranije da pratimo izbore u SAD posto je sa zavrsetkom kosovske price i zavrseno uplitanje SAD na Balkanu u tolikoj meri , mislim sada je glavno pitanje izmedju Srbije i SAD to sto je neki nas debil prebio nekog njihovog debila sto nije prijatno ali je mnogo bolje nego ono ranije .Evidentno je da Srbija posle priznanja Kosova vise nije u centru americke spoljne politike ,nije cak ni na dnu liste prioriteta pa vise nema potrebe da previse strepimo ili da gajimo neke velike nade kao pred ranije izbore jos od 92. do danas .

Politika Srbije i jeste za 180 stepeni okrenuta u odnosu na 90-te, prema svim susedima, a taj kurs je učvrstio Boris Tadić.
Jedini problem je to što, Boris ne sme javno da vas prizna za susede, nego za odmetnike.

politika srbije nije ista kao 90-tih to je cinjenica, ali jos malo poboljsanja ne bi bilo na odmet. ima u tome malo uticaja i ono " gresnik se mora mnogo vise truditi...."
pod tim "poboljsanje" mislim prvenstveno na prevelik uticaj [ili brojcanost] patrijotskog bloka.

Back