Eric Draven
Veoma poznat
- Poruka
- 13.290
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I sve ide po starim utabanim stazama ,istim tempom,sa istim planom.............gde ja stadoh...ti produzi...Bus Obami u nasledje.
Вести дана
Обама честитао лидерима Косова
ПРИШТИНА – Фотографија агенције АФП приказује продавца специјалне, заједничке америчко-косовске заставе на улицама Приштине. Занимљиво је да агенције АФП и Ројтерс све вести са Косова потписују са „Косово, Србија“ односно „Приштина, Србија“. (Фото: АФП)
ПРИШТИНА – Косовсвки председник и премијер Фатмир Сејдију и Хашим Тачи су примили честитке америчког председника Барака Обаме поводом прве годишњице проглашења независности Косова.
„У име америчког народа честитам вама и грађанима Косова прву годишњицу историјске декларације независности Косова”, наводи се у Обаминој честитки, саопштено је из кабинета председника Косова.
Како се наводи у поруци, САД ће наставити да подржавају Косово у напорима да постане пуноправна чланица међународне заједнице.
„Док народ Косова ради на заједничкој будућности, желим да истакнем да ће САД наставити да подржавају мултиетничко, независно и демократско Косово у њеним напорима да заузме заслужено место као пуноправна чланица заједнице држава”, наводи се у честитки америчког председника упућеној председнику Косова.
Бета
[објављено: 16/02/2009]
ДА ли неко зна где је председник ТАДИЋ, ДА ОБЈАСНИ "ГАНЦИ" ХУСЕИНУ ДА ЈЕ МАЛО ПОГРЕШИО?![]()
ja u stvari mislim da je to bas prijateljski, mozda ce neki napokon shvatiti realnost, i to ce im sigurno pomoci u zivotu
данашња реалност је слична као и за време хитлера и мусолинија када су вам дали државу на Српској територији тј Косово и Метохија,шта мислиш колико ће трајати та ваша заблуда-реалност
... коју чак ни као такву немају м.да да одмах нападну већ је претходно годинама лицемјерно економски исцрпљују прије него што се усуде да пошаљу своје војнике!!!Nije ni blizu toga s obzirom da su Hitler i Musolini u to vreme imali opasne protivnike a USA i EU trenutno za protivnike imaju buraniju.
ljudi imaju kratko pamcenje ...obama je oko sebe okupio sve same zlotvore i mrzitelje srba,,,bajden,holburk zena bikl klintona hilari itd tako da je sve suplja prica u koju su povjerovali oni priglupi kojima b92 i ostali takozvani nezavisno zavisni mediji kreiraju misljenje
ja u stvari mislim da je to bas prijateljski, mozda ce neki napokon shvatiti realnost, i to ce im sigurno pomoci u zivotu
Da ga hvalite i u nebesa uzdižete! Evo vaš dragi Barak Husein Obama čestitao Kosovu nezavisnost. A vi se uzdali u njega.![]()
Za patriJote prijateljski ili realno gledano? Evo ti miting u Novom Sadu... haos, ne smem da izađem iz stana da me ne bi ubile budale koje su dovezli iz ko zna koje vukoyebine da prave gluposti po ulicama.
Nije ni blizu toga s obzirom da su Hitler i Musolini u to vreme imali opasne protivnike a USA i EU trenutno za protivnike imaju buraniju.
Da ga hvalite i u nebesa uzdižete! Evo vaš dragi Barak Husein Obama čestitao Kosovu nezavisnost. A vi se uzdali u njega.![]()